Selimiye kışlası ve Florence Night müzesinin ziyarete açık olduğu yazıyor internette ama ne kadar doğru bilemedim Selimiye kışlası yakın bana gidip sormaya da çekiniyorum bilen var mıdır acaba girilebilir mi
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oha çok güzel bir müzeye benziyor not ettim
Bende not ettim ama ziyaret saatleri vs bir şey bulamadım
Gemini ai yazıp oraya sorun çok hızlı cevap alirsiniz
Teşekkür ederim şimdi baktım ziyaret saatlerine
Rica ederim iyi eğlenceler
Öyle bir müze olduğunu ilk kez duydum. Görevdeyken kışlaya girdim-çıktım ama duymadım.
Peki ziyarete açık mı bilginiz var mıdır kışla için?
Sadece müze için olabilir. 1. Ordu K’lığı santralından sorabilirsin. Googleda numara vardır
Yakınım aslında oraya bazen yürüyorum oradan da bi dedim belki bilen vardır teşekkür ederim
Sor açık sanırım
Açık mı yani tanıdık olabilir çünkü soramam😂
Ya olsa ne olucak tanıdık
hâlâ orada mı bilmiyorum bilen varsa gidilebilir mi 😂
Normalde yakın bana ama Şu an iş seyahatinde kocaelindeyim şansına küs
Bende yakınım da işte sormaya çekiniyorum bir şansıma denerim ama :))
Kim bu şanslı acaba 🤣
Bi astsubay işte kavuşamadım ama hiç unutamadım
Hadi ya üzüldüm 😪
Haftaya bir gideyim bakayım ziyaret edilebilir mi şimdi ona da soramıyorum
Hahha dene şansını bol şanslar
Ziyarete açıksa haber veririm 😂
Çok girmiyorum ama bakarım yinede senin için arada
Haftaya işte perşembe günü falan bi Selimiye’ye yürürüm şans benden yana olursa sorucam
Hadi bakalım olmuyorsa vazgeç bazen uzatmamak gerekiyor
Onu görmek için değil ama bilmiyorum belki burada bile değildir ne zamandır Selimiye kışlası ziyaretini falan bakıyordum
Bence kendini kandırıyorsun ama...
Üzdün şu an.. çok mu belli oluyor
maalesef çok belli oluyor ne yaşadığını bilmiyorum bende evlenip bosandim bildiğim tek bisey belki sana tavsiye olur olmuyorsa zorlama zorlarsan oluncada mutlu olamıyorsun :(
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında üzüldüm senin için gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın Allah
Amin diye diye kuruduk 🤣🤣
Olsun en azından bitmiş gitmiş o da iyi bir şey
Zaten bitince bi rahatlık oldu geç bile kaldığımı anladım Şu an kafam çok rahat temiz mis k. b ama kadın dırdırı yok 🤣
O zaman sevindim senin adına tecrübe olmuş
Evet sadece söyle bir durum var bidaha nasıl guvenicem birine kalbimi kapımı evimi acicam çok muallak bir durum asla yapamam gibi geliyor aslında çok şey varda burdan anlatılmıyor işte
Her şeyin bir zamanı vardır onu da yaşaman gerekiyormuş demekki yeniden ayağa kalkmak gerekiyor ama zamanla
Haklısın zaman herseyin ilacı tesekkur ederim terapi gibi geldin
Estağfurullah ya sanki ne yaptım baksana bende sırf onu görebilme ihtimaline sığınıp koskoca kışlaya ziyafet var mıdır diye sordum
*ZİYARET
Olsun bazen seni anlayabilen birini bulmak gerçekten zor oluyor maalesef
Onun beni anladığı ve hatta hatırladığı bile yoktur ama ne bileyim bazen insan boşluğa düşüyor o his çok tehlikeli ne yapacağını bilmiyor cidden
Bisey yapabilirmiyim senin için bilmiyorum ama destek olmak isterim
Teşekkür ederim çok naziksin benim ki imkansız gibi bir şey.. olacağını istediğimden değil de aklıma geldikçe acı veriyor o da geçer bir şekilde hayat bu
Hayat bu neler geçmiyor ki ne hikayeler şükür bu günümüze
Öyle tabii bakacağız artık iyi kötü hayat sürprizler sunacak elbet
Nerden ne çıkacağı hiç belli olmaz kısmet ama iyi birine benziyorsun sana dua edicem söz
Sende şey yapma yani nasıl güvencem falan olur yani düzelir her şey sonuçta boşanmakta evlilik kadar normal tabii ki ardında neler var bilemem ama her şey umarım senin için de yoluna girer cidden şu aşk meşk işleri çok zor ya oooffff ağlamak istiyorum
Dur ya sana ağla diye yazmadık bana yazsana bi özelden