Kendisi yorgunmuş bir de ilk kez tersler gibi dalga geçer gibi cevap verdi o yüzden de bir daha aradığında falan açmayacagim telefonu ne yaparsa yapsın haklı değil miyim
Güncellemeler
1 yıl
Birde yorgun olduğu için konuşmak istemiyormuş benle
Büyük ihtimalle pişman da olacak zaten geçmişte de böyle triplere girenler sonra pişman olmuştu ama ben istemedim çünkü komple geçmişte bıraktım onları
Tamam uzak ilişki olduğu için çok konuşmak istiyorsun. Herkes iletişimin eksik kalmasını istemez sana yorgunum deyince kalbin kırılmış şu an öfkelisin anlık karar vererek iletişimi kesme sen halen onu seviyorsun çünkü
O beni sevmiyor demek ki öyle diyebiliyor açık açık bir de dalgaya alır gibi cevap verdi ilk kez bana cidden çok kırıldım umrumda değil şahsen lafa gelince seviyordu beyefendi erkekler işte neyine güvendim en saygılısi bile bozuk çünkü ilk aşkı değilim
Erkekler ile ilgisi yok bu durumun bu hafta ben bunu kızda yaşadım herkes çok farklı kişiliğe sahip anlam vermek çok zor oluyor. Misal benim flört sosyal medyadan hiç bana yazmak ama buluşmaya gelince çok eğlenir. Buluşmada eğleniyor geziyor fotoğraf çekiyor. Ama eve geçince ilgisi hiç olmuyor anlamadım
Bende beyinsizlik bir erkeğin seveceğine inanmışım sadece ama tövbe bir daha çoğu da aynı insan yerine koyunca kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar
Bazıları gerçekten kendisini bulunmaz zannediyor. Birde şöyle yapanlar da var kendisine kazandırdığı hiç bir şey yok para, güç, iş sadece yapmaya çalışıyor ama sosyal medya öyle paylaşım yapıyorlar ki sanki bunların hepsine sahiplermiş gibi komik gözüküyorlar. Onlara hayatları ile ilgili bir şey dediğinde nefret kusurlar hemen kötü olursun
İyi yanımızı çık kullanıyoruz mantık ve öfkeli yakınız şişiriyor sonra patlıyoruz insanın kötü ve iyi yanı vardır gerektiğinde bir yanını kullanmıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendini bişey sanan erkeklerden hiçbir halt olmaz
Anlayış gösteriyorum askeri öğrenci olduğu için ama iyice bulunmaz hint kumaşı zannetti kendini
boş ver hadi ordan et yoluna gitsin
Anlayış gösteriyorum bir 10 dakikanda mi yok yani şaka gibi bir daha rüyasında bile göremeyecek beni
Sen değil o üzülsün senden ayrıldığına
Büyük ihtimalle pişman da olacak zaten geçmişte de böyle triplere girenler sonra pişman olmuştu ama ben istemedim çünkü komple geçmişte bıraktım onları
En iyisini yapmışsın gizliden çıkarmısın konuşuruz
Kendisi çalıyor mu
Çalışıyor mu*
Askeri öğrenci
Kendisiyle ne çok sıklıkla konuşuyorsunuz
Günde 30 dakika falan bu kadar yasak akıllı telefon zaten tuşlu ile konuşuyoruz
Tamam uzak ilişki olduğu için çok konuşmak istiyorsun. Herkes iletişimin eksik kalmasını istemez sana yorgunum deyince kalbin kırılmış şu an öfkelisin anlık karar vererek iletişimi kesme sen halen onu seviyorsun çünkü
O beni sevmiyor demek ki öyle diyebiliyor açık açık bir de dalgaya alır gibi cevap verdi ilk kez bana cidden çok kırıldım umrumda değil şahsen lafa gelince seviyordu beyefendi erkekler işte neyine güvendim en saygılısi bile bozuk çünkü ilk aşkı değilim
Erkekler ile ilgisi yok bu durumun bu hafta ben bunu kızda yaşadım herkes çok farklı kişiliğe sahip anlam vermek çok zor oluyor. Misal benim flört sosyal medyadan hiç bana yazmak ama buluşmaya gelince çok eğlenir. Buluşmada eğleniyor geziyor fotoğraf çekiyor. Ama eve geçince ilgisi hiç olmuyor anlamadım
Bende beyinsizlik bir erkeğin seveceğine inanmışım sadece ama tövbe bir daha çoğu da aynı insan yerine koyunca kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar
Bazıları gerçekten kendisini bulunmaz zannediyor. Birde şöyle yapanlar da var kendisine kazandırdığı hiç bir şey yok para, güç, iş sadece yapmaya çalışıyor ama sosyal medya öyle paylaşım yapıyorlar ki sanki bunların hepsine sahiplermiş gibi komik gözüküyorlar. Onlara hayatları ile ilgili bir şey dediğinde nefret kusurlar hemen kötü olursun
Tam kendimi psikolojik olarak iyi hissettiğim zamanda yine hayal kırıklığı yaşadım umarım erkence atlatirim döngüyü
Alışmak lazım herkes belli bir zaman sonra aynı geliyor. Bekâr ölmek daha iyi sanki
Tövbe bir daha bir erkekle aşk anlamında konuşursam int*har ederim daha az riskli kalp kırıcı
Bende böyle bir durum vardı kağıda dökmüştüm çoğunu hallettim iyileştim. https://hizliresim.com/1rzrs48
Kendimi biraz sana benzettim
Bilmiyorum etrafımda görüyorum sevilenleri nasıl mutlular bilmiyorum sözde bulusacaktik beyefendiyle canımı yakan şey herkesi kendim gibi zannetmem
İyi yanımızı çık kullanıyoruz mantık ve öfkeli yakınız şişiriyor sonra patlıyoruz insanın kötü ve iyi yanı vardır gerektiğinde bir yanını kullanmıyoruz
Evet ya cidden ben de aptall*k bir erkeğin seveceğine inanmamam lazımdı geçmişte acı yaşadım bu konuda zaten
Herkesin iyi olması umuduyla kendi değerimizi daha üstte tutmamız lazım.
Neyse ne artık sevilenleri izlemek için gelmişim bu dünyaya
Olur yaa
hak arama kes gitsin