Konuşmayı hızlı bitirmeye çalışmak, onun hakkında detayları merak etmemek, heyecanlarına soğukkanlı tepkilerle yanaşmak, midede kelebek hissinin oluşmaması vs.
Sürekli ilgisiz olur.. konuşmak istemez veya bahane üretir ya da açık sözlüyse direk söyler karşısında ki kişiye.. soğuk da davranabilir. ama rol yapıyorsa anlamak zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Detaya katılıyorum... sevmediğim birine ilgisiz olurum soru sormam mesaj atıp arayıp sormam. jest ve mimiklerimi de yapmacık bir şekilde kullanamam..
Ben hep doğru derim zaten
İyi bakalım..
Merak etmemek ilgilenmemek yazmayip yazmayip ben seni onurlandirdim demek en komiği bu rezalet 😂😄
Kime ne yaptın anlamadım
Bunları yapan ben değilim))
Vay zalım vay
Vay demek bile fazla böyle birine
Tamam abartma Selin 😂
Abartmadim ki sanki başlarina meteor düşsün dedim - bu arada böylelerinin başına meteor düşsün.-
O zaman bizde etkileniriz. Kaldırım taşı yeterdi halbuki.
Ben bilmem takdiri ilahi ne düşerse düşsün.😂
Gaddar Selin
Keşke olabilsem.. .
Yok vazgeçtim olmayayım 😄✋🏻
Tamam olma 😂
Konuşmayı hızlı bitirmeye çalışmak, onun hakkında detayları merak etmemek, heyecanlarına soğukkanlı tepkilerle yanaşmak, midede kelebek hissinin oluşmaması vs.
Kelebek pıçak olan mı?
Yok bu 🦋.
Yaramaz
Sürekli ilgisiz olur.. konuşmak istemez veya bahane üretir ya da açık sözlüyse direk söyler karşısında ki kişiye.. soğuk da davranabilir. ama rol yapıyorsa anlamak zor
Seven biri ilgilenir. Egonu tatmin etmek için gereksiz baskı kurulması höt höt ayı gibi olmak sevmek değildir kısaca kibar olamıycam artık
konuşurken gözlerini kaçırır toplumda senden uzak durur gözlerini kısarak bakar konuşurken dudakları kurur
Gayet güzel örneklemişsin
Sohbetin devami için de ugraşmıyorsa
Sohbeti kesmek için yeterli sebepler jdjf
Soğuk davranması. İlgisiz olması. Seninle ilgili sorular sormaması. Seni merak etmemesi.
Aynen seninle ilgilenmemesi kısaca öyle zaman geçirmek için konuşma
Mimikten anlarım. Telefonda ise geçiştirmesinden.
kısa cevaplar ve soğuk davranması soru sormaması ilgisizlik ve konuşma açmaya çalışmaması
İlgisizlik, konuşma açmaya çalışmama, mesajlara geç bakma, kısa cevaplar verme..
Soğuk davranması
Memnuniyetsizliğini yüzünden belli eder mutlaka
Bı bilsem
Soruyu yanlış anlayan yine ben🤦🏻♀️. İlgisiz olması konuşmak istememesi vs vs
Düzgün oku 😂
Okudum zaten tekrardan😂
Sizinle ilgilenmemesi, sizi merak etmemesi.
Saygısız olması, görmezden gelmesi