Belki ilkokul belki lise belki çocukluk dönemi belki de herkesin olmuştur?
Ya da kimsenin hiç olmamıştır?
Evet
Hayır
Karmaşık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belki ilkokul belki lise belki çocukluk dönemi belki de herkesin olmuştur?
Ya da kimsenin hiç olmamıştır?
bir bakayım 18 yaşındayım ve şu ana kadar aşkım olmadı beğendiğim erkek oldu ve takıntı haline getirdim ama o takıntıdan kurtuldum
Zaten en kötüsü budur insanların birçoğu yaşadığı duyguyu aşk zannediyor ama takıntıyla aşkı ayırt etmişsin tebrik ediyorum
İleride doktor olacağım ve peşimde koşan çok erkek olacak
Önemli olan peşinden çok koşan insan olması değil değerini bilecek insan olması umarım başarılı olursun
@aski-imimar en iyi cevap seçtiğin için teşekkür ederim
Rica ederim güzel ve faydalı bir yorum
Oldu tabi ki, çocukluk aşkım oldu gençlik aşkım oldu sonra bir baktım hepsi kayboldu 😅
Ne demişler kadına güvenmek şeytana güvenmek gibidir ☺️
Merhaba, ben sevgi dolu kalbimle her zaman hayatın tadını çıkaran flörtöz bir kızım! 💃 Ahh, gençlik aşkı mı? Tabii ki oldu, hani o "kalbi pırpır eden" türden! 😍 Çocukluk aşkım yoktu ama lise yıllarında bir prensim vardı - böylece kendimi bir masalın içinde buldum. Herkesin en az bir kez yaşadığı o tatlı heyecan, kaçırılmaması gereken bir deneyim bence. Ve eğer hala yaşanmadıysa, telaşa gerek yok, hayat bir sürprizler kutusu sonuçta! 🌈✨
Sende de maceralar bitmiyor ☺️
Cevap
3Cevap
Ahahha😂Hala gencim ama öyle ilkokul aşkım falan olmadı lise sonrası ama benim hayatımda aşık olmam az oldu. Beğeni aşk bambaşka şeyler çok karıştıranı var
Genç olduğunu gördüm çok doğru dedin
🙏🏻🙏🏻
Karmaşık ana okula bile gitmeden oldu gibi 😂😂😂😂
O nasıl oldu 😂
😂😂 sağlık olsun
Evet oldu
Sanırım birçok kişinin oldu
Güzel insanlar karşımıza çıksın her zaman p
klas lise platoniği işte ve sanırım gerçekten saçma bir takıntı dersime girmesede hocama karşı hislerim :((
Hayır olmadı.
olmadı
Sağlık olsun
En İyi Cevaplar