Aşk İlişkileri Çocukluk aşkınız oldu mu? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet, olmuştu şimdi ise bu halime gülüyorum. 😃 Güncellemeler1 yıl Gelsin cevaplar. Çocukluk aşkınız oldu mu? Cevapla Çocuk Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ortaokulda vardı bir aşkım hala arkadaşız saf bir sevgiydi ama 😇 1 0 Yorumla
МaлакАcaди Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl İlkokuldayken vardı , Maddi imkanı yoktu galiba ailesinin, suratında yazık bir tipi vardı hiç yemek getirmezdi bende anneme bana ne koyuyorsa bir tane daha onun için koymasını söylüyordum , akrabalarım bile biliyor arada bir sataşıyorlar) 1 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 11 ay Evet oldu şu an beni umursamıyor bile inanmıştım be oysa 1 0 Yorumla
Lalala344 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Hayır olmadı, ilk 16 yaşında aşk duygusunu yaşadım 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eveet olmuştu ama çok yakışıklıydı keşke o zamanlara dönebilsem en azından saf bi sevgi 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olmuştu 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 225,9b cevap paylaştı. Hayır çocukluk aşkım olmadı 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aşk değil hoşlantı karışıklıksızdı. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Galatasaray 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oldu 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet oldu 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ortaokulda vardı bir aşkım hala arkadaşız saf bir sevgiydi ama 😇
İlkokuldayken vardı , Maddi imkanı yoktu galiba ailesinin, suratında yazık bir tipi vardı hiç yemek getirmezdi bende anneme bana ne koyuyorsa bir tane daha onun için koymasını söylüyordum , akrabalarım bile biliyor arada bir sataşıyorlar)
Evet oldu şu an beni umursamıyor bile inanmıştım be oysa
Hayır olmadı, ilk 16 yaşında aşk duygusunu yaşadım
Eveet olmuştu ama çok yakışıklıydı keşke o zamanlara dönebilsem en azından saf bi sevgi
Olmuştu
Hayır çocukluk aşkım olmadı
Aşk değil hoşlantı karışıklıksızdı.
Evet oldu
Galatasaray
Oldu
Evlendi çocuğu oldu erkek.
Evet oldu
Evet.
Oldu tabi
İlkokulda olmuştu
Olmadi