O türkiyede yaşıyor ben yurt dışında Gel oturup konuşalım dedim biticekse yüz yüze bitsin dedim ben senin için geldim buraya dedim bana mı sordun gelirken dedi buluşcagımız gün işim çıktı dedi yola gidiyorum dedi bende inanmadım dükkanının önüne gittim ordaydı görünce şok oldu yüzüme bakamadı bile ağladım zor tuttu kendini bana tekrar dönerse kabul etmeli miyim arkadaşlar ben yinede seviyorum onunla barışırız diye hayal kurdum gelmedi bile tekrar dönse yine olurdum
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sorun neydi ki? Neden ayrılma yolunu seçtiniz. Bunu bilirsem daha açıklayıcı konuşabilirim.
Sorun bana ilgisiz olmasıydı tartıştık en son bana vakit ayır sürekli arkadaşlarlasın dedim oda ben böyleyim dedi sana vakit ayırıyorum dedi yazma biraz düşün dedim oda tribin geçince yazarsın dedi 3 gün geçti bekledim yazmasını yazmadı ben yazdığımda şart koştu artık hesap vermicem falan sen çaba gösterceksin bunları yapacaksın dedi benden bu ilişki için çaba bekleme dedi anneme konuştu annem ikinizde çaba gösterin tek taraf olmaz dedi annemle de inatlaştı annem evladı gibi gördü onu kimseye laf söyletmiyordu ailede istemeyen olduğunda kendi ailesini karşısına aldı yeri geldi anneme benim dediğim gibi olucak dedi annem kabul etmedi anneme saygısızca davrandı yüzüne kapadı özür dile dedim dilemem dedi benden bir şey bekleme dedi değişeceksen değiş benim keyfim ne zaman yeterse o zaman değişcem bende dedi kız eklemeye başladı arayış içerisinde misin dedim sana sormuycam kimi ekleyip eklemeyeceğimi dedi sürekli kırıcı şeyler dediği halde alttan aldım aramız düzelsin diye
Eğer güneşi kaçırdım diye gözyaşı dökersen, yıldızları bile göremezsin. Belki de büyük bir yanlışın içinden kurtulduğun için mutlu olmalısın. Evet zor olacaktır, zaman alacaktır. Ama en iyisi bu olacaktır senin için. Hayat sana saygısı olan insanlarla karşılaştırsın seni.
Sana geri dönmez, dönerse de kabul etme. Küçük düşmeyi hobi edinmişsin kendine.
yazık. insan düşmenı olsa gider karşılar havalimanından
Benim için ağlayan deliren ailesini karşısına alan bambaşka insan oldu her gittiğimde sevine sevine karşılıyordu ağlıyordu tekrar döndüğümde bu sefer araba alamam dedi ailemle tartıştık dedi yalanlar uydurdu
yazık. hainleşmiş.
Almadı bişey demedim yinede bana internet doldur dedim tamam dedi indim Türkiye’ye yaptırmamış nasıl ulaşıp etcem aileme mesela veya yol tarifi için ödemeli arama yaptım ona açtı rahat rahat yaptırmadım unuttum dedi nasıl bi insana dönüştü anlamıyorum çok iyi bir insandı veya gerçek yüzünü sakladı hiç sormadı eve gittin mi naptın diye en sonunda buluşalım edelim diyince sıkıştı engellemek zorunda kaldı beni karşısında ağladım bakamadı yüzüme hiç suçum yokken bana bunu yaptı
Bu kadar aciz olma seni istemiyor büyük ihtimal aklında veya hayatında başkası var
😂 bidaha dönmesi mı ciddi olamazsın yapma böyle bir şey ederinden fazla değer:)
Anlattığın olayın üzerinden ne kadar geçti ve şu an durumunuz ne
Bi kaç gün önce döndüm yurt dışına görmek bile istemedi beni işim çıktı dedi dükkana gidip yalanını çıkardım utandı buluşmak istedim diye sıkıştı engelledi yoksa engellemem düşmanım değilsin diyordu yüzüme buluşup istemediğini söylemek istemiyordu mesajda olsun istiyordu
Nazar mı değdi büyü mü yapıldı anlamadım o ne öyle o kadar soğuyacak ne yaptın ona
Ailemde istemeyen vardı en başından sürekli ailesine laf söylüyordu sevgilime lafları söylüyordu tartışıyolardı abisi vermezseniz kaçırırız diyordu en son tribin geçince yaz dedi bidaha da istemedi yazdığımda bi kaç gün sonra çaba göster dedi benden bekleme çaba dedi bende iki taraflı olur dedim hayır dedi ailesi de bıktı sorunlardan onlar büyü yaptı diye tahmin ettim hocaya sordum var ikinizde dedi evlenmesinler diye yapılmış dedi hareketleri normal değil bana karşı ağlıyordu benim için abisini yengisini sildi benim için yine bişeyler yaşanmıştı ilk kavgamız değildi dayanamayıp hemen yazıyordu tribin geçti mi diye veya ben Türkiye’ye gittiğimde yüz yüze olunca barışıyorduk küs kalamıyorduk hala inanamıyorum 1 ay oldu biteli
Bak öncelikle kısa kısa ve sakince yaz uzun uzun yazınca anlaşılmıyor
Bu çocuk ilk başta senin için birilerini sildi , kendi akrabalarıyla tartıştı sonra birden senden soğudu ve yüz çevirdi doğru mu
Hemde hiçbir sebep yokken
Artık ben hayatımda kimseyi istemiyorum yalnız kalmak istiyorum diyordu beni engelledi ama pişman olup dönmesini istiyorum onu çok sevdim her özledim gel dediğinde gittim her gitmemde hediyelerini götürdüm ailesinin sevdiği şeylerden de götürüyordum bende onun uğruna ailemde sildiğim oldu asla fırsat vermicez ayrılma diye bişey yok diyordu şimdi ise onunla birlikte gittiğim yerlere gidince gözümde canlanıyor hergün ağlıyorum bensiz yapamıyordu nasıl bu kadar anı varken silip atabiliyor ben unutamıyorum
Bak bacım sakince sorularıma cevap ver
Elle tutulur bir sebep yokken mi böyle oldu birden bire
Evet sebep yoktu biz kaç sefer tartıştık bununla barışıyorduk 1 gün geçmeden yazıyordu tribin geçti mi napıyosun diye
Son kavganın sebebi neydi
Son kavgamız sen bana neden fazla vakit ayırmıyorsun sürekli arkadaşlarla oturuyorsun diye çünkü dükkanında oturuyor arkadaşlarla akşam 11-12 gibi arıyordu ben sana vakit ayırıyorum dedi o gün sınavım vardı stres vardı üstümde birde çıkıcam dedim üniden neden dakikasında çıkmıyorsun naptın gibi kıskançlık yaptı bunu tartıştık neyse sonunda ben biraz yazma bana dedim ne kadar sürer dedi tribin geçtiğinde yaz dedi 3 gün sonra yazdım ama hiçbir şey eskisi gibi olmadı
Tuhaf rüyalar gördün mü sen ya da sevgilinin gözlerinin içi baygın baygın mi bakıyordu sana
Bakamadı ağladığımda bi baktı kafasını yana çevirdi zor tuttu kendini
Kötü rüyalar
Neden bi anda soğudu sence arada bişey yokken çok seviyordu beni yazarsın dedi bitirmemişken birde
Bak şimdi
Büyü denen şey çok ilginçtir ki cinler de öyle
Diyelim ki ALLAH Korusun sana ve ona büyü yaptılar demi
Birbirinizi görünce tahammül edemezsiniz birbirinize batarsınız adeta böyle mideniz bulanır birbirinizi görünce
Rüyalarımda onu görüyorum hemen uyanıyorum
Tabi tek taraflı yapılırsa o tahammül. edemez diğerine yani büyü küme yapılırsa o etkilenir
Ve ayrılmak ister ama SAKIN KİMSENİN GÜNAHINI ALMA BU KONUDA KESIN ŞU YAPMIŞTIR DİYE YA DA ŞUNDAN ŞÜPHE EDİYORUM DIYE
Nasıl görüyorsun rüyalarında
Bi kaç hocaya bakıttım kimi büyü var dedi bazıları cinler tebelleş olmuş ona ritüel yapan biris varmış memnun kalan çokmuş yaptırsam döner mi?
Son günlerdir barışık olarak görüyorum el ele pişman oldum diyor
Bak öyle şeyler yapma
Adam belki başka bi büyü yaparak geri döndürmeye çalışacak onu ve eğer o çocuk senin nasibinde yoksa büyü yaptırsan bile dönmez ve sana sadece sonsuz cehennem hediye kalır çünkü büyü yapmak ve yaptırmak dinden çıkaran günahlardan biridir unutma
Sen dua et , inan ki dua / beddua büyüyen de silahtan da etkilidir zaten nasibinde varsa döner sana
Sen dua et , inan ki dua / beddua büyüden de silahtan da etkilidir zaten nasibinde varsa döner sana
Yok büyü yaptırmam rituel duydum bi kaç kişiden işe yarıyor diye
Bahsettiğin şahıs eğer büyü yapan biriyse sana büyü yapıyorum haberin olsun demez ki
Bi kaç kız eklemişti korkuyorum yeni sevgili yapar diye beni unutur diye o yüzden kimseye kaptırmak istemiyorum emek verdik biz bu ilişki için istemeyenlere inat el ele olduk yeni aşka başlarsa bana dönmez
Mesaj at bi
Kime
Bana takip at ve mesaj at
Mesaj atılmıyor
Tekrar dene
Baristiniz mi
Bu çocuk için yapılacak birsey yok
Kendine saygılı davran ve kabul etme
gurursuz musun
Umursamamış
Hainlige ugramissin
Barıştınızmı