Günümdeki Erkeklerde ve kızlarda beğenmediğiniz noktalar nedir? Bazı kadınlar erkeklerin daha duygusal olmasından şikayetçi, bazılarıda güvensiz olmalarından fakat kızlarımızda bu yönde ne kadar kusursuz tartışılır elbette güzel bir sohbet olmasını diliyorum yorumları alalım şimdiden teşekkürler objektif yaklaşalım ve empati kurarak bakalım
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeklerin çoğu fark etmeden kadın düşmanlığına eğilimli bunu sevmiyorum ben
Sizce neden kaynaklanıyor?
Kadınları insanlar olarak görememekten kaynaklı. Din ve kültür de etkiliyor. İnsan olaraktan kastım şu erkek bir kadınla empati kolay kolay kuramıyor kadını tek başına bir insan olarak göremiyor her zaman bir erkeğin uzantısı olarak görüyor. Empati yöntemleri de mesela örneğin senin anan bacın yok mu? Kadınlar da böyle değildir bir erkeğin başına kötü bir şey geldiği vakit kendi yakın çevrenden empati kurmazsın insan olarak üzülürsün bu sadece bir örnek. Misojeninin tarihi kitabını okursan aslında ne demek istediğimi anlarsın. Dünyanın en eski nefreti olarak geçer kadın düşmanlığı
Peki bu bazı kadınların erkekleri hakir görme aşağılama ay birton talibim var gibi havalara girme sebebi egosu neyden kaynaklı sizce fikirleriniz nedir? Mesela bazıları var nasılsın diyorsun iyi diyor ama o iyi demesinden bile anlıyorsun seni umrsamıyor bile dm kutusu full dolu bilyoruz fakat kadınında seçicisi ve biraz muhafaza edici olması gerekmez mi kendini? Buna nasıl bakıyorsun genel olarak
Erkekleri hakir görme kişisel durumdur herkesi kapsamaz. Bir kadın yedi yirmi dört erkeklerden nefret ettiğini dile getirse dahi bir aksiyonda bulunmaz ama tam aksine bugün belirli oluşumlardan gördüğümüz üzere kadınlardan nefret ettiğini söyleyen erkekler aksiyon alır, toplumda terör estirir. Nefret etmediğini söyleyen adam içinde dediğim gibi içsel ayrıştırma vardır minik bir örneğini verdim. Tabi tüm erkekler öyledir diyemem ama erkeklerin önemli bir çoğunluğu bu şekilde. Benim sevgilim yabancı eşitlikçi olduğunu iddia eden ülkelerde dahi bu problemler var benim sevgilim bahsettiğim profilde değil mesela, yani öyle olmayanları da var. DM kutusunun dolu olması da kadın tarafından neyi gösterir anlamadım? Ama bu yine benim söylediğim erkeklerin kadınları insan olarak göremediği yargısına çıkıyor. Adamın kadın hakkında tek bildiği dişi olması ve bir ümit çiftleşme umudu ile mesaj atıyor. Bunu internette gördüğü çoğu kadına yapıyor. Burada da cinsel obje olarak gördüğü yorumu çıkıyor.
Bence erkeklerde kadın düşmanlığını bilmemde sizde erkek düşmanlığı var gibi :) özellikle yabancı bşr erkek arkadaşınız olduğunu söyleyerek statü atladığınızı düşünüyorsunuz halbuki oda insan ve yabancı kelimeside ayrıştırıcı kadınlarımızın şiddet potansiyeli erkeklerle takılması kadınlarımızında suçudur
Size nasıl davranıldığını pek bilmiyorum ama kısmen haklı gibiler bu profildeki birine karşı
Birincisi erkek düşmanı olsam yalnız kalmayı tercih eden diğer kadınlar gibi olurım ki böyle bir oluşum da var yalnız kalmayı tercih ediyorlar. İkincisi yabancı olduğunu söyledim etnisitesini söylemedim, nereli olduğunu söylemedim. statü atlamaya olayını nereden çıkardın acaba? Güzel güzel tartışıyorduk sen etiketlemeyi tercih edene kadar. Kurbanı utandırmaya çalışmakta kadın düşmanlığının bir parçasıdır bilesin.
Tamamen uç kutuplardayız sorry
Şaşırmadım
Bende