spor salonuna gidiyorum bakan biri gözüme çarpmıştı bir kaç kez. onun salonun sahibi olduğunu öğrendim. Spor salonunun hesabı sürekli olarak bana takip atıyordu, kabul etmedim. aksilikten dolayı salonun instasını aramıştım, açan olmadı. sonrasında salonda beni bu kişiyle görüştürdüler. Bugün de beni aradılar Instagram hesabından geri döndüm şikayetle alakalı olabilir diye, o açtı. İsmini söyledi, instadan aramak ne alaka dedim. Sonra bana geri dönmenize gerek yok arkadaşlar yanlışlıkla aramış dedi. Ve her story me bakıyor o hesap. 2 gündür bakmayı bıraktı. Ama bugün salonda hala bakıyordu. Neyse bugün de salonda karşılaştık ben bakmadım pek o tarafa ama onun bana baktığını bir kaç kez gördüm. Ama böyle selamlaşma vs olmadı. Sizce o mu? Yürüyor mu? Amacı ne?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yürüyor da çaktırmamaya çalışıyor bence
e nasıl ilerlicek bu?
bence konuşmayı başlat birinizin başlatması gerekiyor
ama neden o başlatmıyor ve 2 gündür falan storylere bakılmıyor. Bugğn de böyle yapınca başlatamadım. ben bişi yapmazsam yapmıcak mı
bilemiyorum kendisine bağlı , ama aramaları falan baya bilerek yapmış.
öyle mi diyosun? ama arkadaşlar aramıştır, gerş dönmenize gerek yok dedi?
emin degildir çekingendir çok farklı sebebi olabilir storylere bakmama sebebi de aklından çıkarmaya çalışıyor olabilir ne zamandır tanıştığınıza baglı
yani açıkçası bilemedim geri dönmenize gerek yoku davranışlarına bağlı ne sıklıkla bakıyor eger devam ederse sor
yani ben salona 3-4 aydır gidiyorum, orada gördü. telefonda ilk kouştuğumuzda adımı vs biliyordu ama. işletme sahibi olmasından çekiniyor olabilir mi? Ama bugün bakıyordu da aynı zamanda
yani şöyle telefonda kayıtlardan öğrenmiş biliyor olabilir , eğer 3-4 aydır tanıyorsan konuşmayı deneyebilirsin işletme sahibinden çekiniyor olabilir mi yani bilemedim kendisine baglı
anladım ama ben hocayla çalıştığım için kayıtlı bile değildim. Yani sormuş olmalı ya da başka bir yol. bir kere hocam storyde paylaşmıştı, belki ordan gördü. sence yürüyor mu
o zaman dediğin gibi sormuş ya da başka bir yol olabilir ilgisini çekmiş olabilirsin. tanışmak istiyor olabilir
anladım, zaten o hesaptan başka zamanlarda da takip isteği geldi. aslında bugün bi kaç kez onun bana baktığını ve yakınlaşmaya çalıştığını yakaladım ama ben gerildim ve konuşamadık, selamlaşamadık. ama gözü bendeydi. storylere de bakmayınca anlayamadım ben de ne yapmam gerektiğini. sen olsan napardın
ben olsam konuşurdum amacını ögrnemek isterdim ama sohbet havasında bir şekilde yapardım
ama nasıl? salonda mı? Instagram hesabını mı ekliim? ama çok lönk diye olur?
Salonda konuş sonra ig hesabını ekle çok lönk diye olmaz bence 3-4 aydır tanıyorsun çünkü konuş derken demek istediğimde selamlaşırsın sonra konuyu açarsın onunda açması lazım böylece amacını anlarsın açmıyorsa konuyu kapattırsın
işte bugün konuyu açsa süperdi ama açamadı çünkü ben de gergin davrandım. Az önce hesap yine storylerime bakmış
bence sende istek gönder şimdi
ama direk ona göndersem ve gerçekten o hesaptan bakan kişi o olmasa o zaman çok kötü olur
Karşının kişisel hesabı var mı
var ama ordan bakmıyor
şüpheli olmaya başladı şimdi o hesaptan bakanın o olmaması da olabilir ama salondaki davranışlarına göre büyük ihtimalle o bir kişisel hesabı varsa oraya istek yolla çekiniyor olabilir kendini belli etmekten
yani salonun sahibi olmasından dolayı çekiniyor olabilir ama istek atıp havada kalırsa da çok kötü?
ama o gün mesela direk ordan aranmam ve sonrasında onun açması ve arkadaşlar aramıştır demesi?
bence bu karşı yürüyor belli etmiyor adım atamıyor sen de ona adım at bakalım napcak orası önemli devam ederse konuşursunuz
evet ama eklemekten başka ne yapabilirim?
burdan sonrası birinizin konuşmayı başlatması gerekiyor zaten sıkıntı burada karşı başlatır belki istek gönder ilk sonra bakalım karşının davranışları degişcek mi belki konuşur
ama işte o bakmıyorsa da istek göndermek çok saçma
işte bakmama sebebi kendini belli etmemek için olabilir diğer hesaptan bakıyor ki anlaşılmasın kaçıyor yani
Tayt mı