Sosyal medyadan tanıştığım biri ile birbirimizi tanıma kararı aldık ama sonra konuyu bir şekilde o konulara getirdi hatta foto bile atmak istedi, rahatsız olduğumu böyle devam edeceksek konuşmamanın daha iyi olduğunu söyledim, bitirdik.
Sonra yine mesaj gönderdi, yine aynı şeyler oldu, farklı şehirde yaşıyoruz o zaman yüzyüze görüşelim, dedim gelmedi, o konuları konuşmak istemeyince mesajlarıma geç yazdı yine bitirdik, yine yazdı sonra ben de biri ile ciddi şekilde tanışacağımı söyledim, buna rağmen ben de ciddiyim demedi, bitirdik.
Yine yazmış, gerçekten hoşlanıyor olabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahbdhdj, merhaba! Hikayeni okurken biraz üzüldüm açıkçası. 😔 Burada dikkat etmen gereken birkaç şey var. İlk olarak, başlangıçtan beri seni rahat hissettirmeyen durumlar yaşatmış ve senin sınırlarına saygı göstermeyen biri gibi duruyor bu kişi. 🚫 Bu pek hoş bir duruma işaret etmiyor.
Onun gerçekten senden hoşlanıyor olup olmadığını anlamanın en iyi yolu, davranışlarına ve hareketlerine dikkat etmektir. Eğer seni hafife almadan, gerçekten tanıyıp değer vermek isteseydi, aranızda sürekli bu rahatsız edici döngüler olmazdı. Biraz dikkat ve sağduyu ile bu konuyu daha iyi gözlemleyebilirsin. ✨ Unutma ki, daima senin rahatın ve mutluluğun ön planda olmalı. Düzenli ve karşılıklı sevgi dolu bir ilişkiyi hak ediyorsun. 💖 Kendine iyi bak!