Aramızda iliski var bide çocuk bana destek oluyo maddi manevi 3 yıldır cikiyoruz ailesiylede tanistirdi ama ailesi istemedi beni cocuk zamana birakalim dedi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
burada "beni kullanıyor" diye düşüneceğiniz bir unsur yok ki. evet bazı şeyler hoş olmamış ama hani sizi böyle düşündürttürecek bir şey göremedim dediğim gibi.
Nasil yani çocuk beni sevdiğini nasil anliyicam
size davranışlarından, ailesiyle görüşmeden önceki tutumunu/sonraki tutumunu kıyaslayarak
Bana akıl ver lütfen çok arada kaldim birinin bana akıl vermesi gerekiyo
fikir vereyim, vermeye çalışayım da olayda özellikle yaşanılan sıkıntılı bir durum yok ki, çoğu kısım sizin gözleminize dayanıyor gibi.
Birlikte olmam saflık mi
arkadaşınız tutup da baştan aşağı plan yapmış olacak değil fakat ne diye düşünerek, neyi gözeterek zamana bırakalım dedi bunu anlamanız lazım net bir şekilde, zamanla yumuşarlar her şey düzelir diye mi, sizin korkunuz da olan sanırsam bu sözde boş kalmamak için üzülmemek için mi size böyle söyledi tespit etmeniz lazım.
Ya ilk önce ailem istemiyo dedi sonumuz yok dedi sonra ayrılalım dedim ardından o da bana dediki zamana birakalim yarin ne olacağını bilemeyiz dedi
sonumuz yok demek de bi sınırsızlığa, hani olumsuz bir durum yok demeye getirmek değil mi lafı? ayrıyeten bu söylemler dediğim gibi hani zamanla yumuşayabilirler işler değişebilir demek gibi anlıyorum ben.
Oyle mi diyorsun o zaman devam mı etmeliyim
o kısma işte davranışlarını da ele alarak siz karar vermelisiniz.
Sen ciddi ilişki ıstıyosan kendi kafandan bir zaman biç 3 ay veya 6 ay diye o zamana kadar bırak akışına o tarih geldiğinde kararını ver
Ona bisey diyecek miyim peki
Hayır tabikide sen kendi içinde deki 3_4 ay hiç düşğnmicem akısına bırakıcam o zaman sonra işler ciddiye binmezse yolumu o zaman çizicem
Bence İkiniz de birbirinizi kullanıyorsunuz
Ne alaka
Sen maddi desteği seviyorsun o da seksi
Ya öyle anlaşılır gibi maddi durum yok ya da seks yok bazen ben onu zorluyor birlikte olmak icin
Nasıl yani zorluyorsun Ama birlikte olmuyor musunuz
Oluyoruz ama bazen benim canım istiyo ben diyom beraber olalım o zaman onun canı istemiyo mesela
Tamam canım bu başka bir şey işte Sen de seksi seviyorsun o da seksi seviyor sen belki daha fazla seviyorsun Hem maddi olarak da destek oluyor E tamam işte ikimiz de birbirinizi mutlusunuz evlilik olmaz ama
Peki neden evlilik olmaz
Neden o strese girsin ki zaten şu an istediği Ankara koca gibi yaşıyorsunuz her şey oluyor
üç yıldır mıı evlenin artık
Ne yaptiki kullanacak?
Aramızda iliski var ya
Sonucta 3 yil olmus ve maddi manevi destek veriyormus
Ailesi istemiyo beni o da zamana birakalim dedi
Ee birakmamista buna ragmen
Sadece cinsellik icin kullaniyor diyorsan baska bir destegi olmayabilirdi mesela
O zaman bu ne ben anlamıyorum seviyo mu kullaniyomu
Her ikiside bence
Sonucta cinsel doyumu oluyor seninle ve birakamiyorda
Nasil yani
Hem seviyor o yüzden birakmiyor ve belki gelecegi seninle kuracak. Ayni zamanda seninle cinselligide yasiyor
Ya çoğu seni kullaniyo sevmiyo diyo bu senle evlenmez diyo
Ben onun elinin altında olduğum için belki birakmiyo
Birlikte mi yasiyorsunuz?
Ve yas kac?
Hayir aynı şehirdeyiz o 35 ben 26
Zamana tabiki yayilabilir ama o zaman cok uzun olursa, sevse bile birakabilir tabiki. Cunku evlilik yasi gelmis ve ailesinin durumunu bilmiyorum tabiki ama onlarinda isteyebilecegi biriylede evlenebilir
Ama bu sürede seni birakmakda istemeyebilir
O zaman ne yapmaliyim
Ben senide onuda tanimiyorum ama baktinki cok uzuyor ilerisi pek olumlu olmaz senin icin
Yani onu bırakmak da istemiyorum peki adim atması için bildiğin taktik var mi
Erkekler yalniz kalmak istemez, helede kusura bakma ama bedava cinsellik yasadigi biri varsa hic yalniz kalmak istemez. Ta ki yeni birini bulana kadar
Hamile kalabilirsin mesela :) saka tabiki
O zaman ne yapmaliyim bilmiyorum gerçekten seviyorum cunki
Otur karsisina konus zamana yayma ile tam olarak neyi kastediyormus planlari neymis
Ya hep ayni şeyleri soyluyo bi zaman geçiriyoruz diyo bi zamana birakalim diyo bi seninle ailenle tanışalım diyo bilmiyorum anlamiyorum
Sende ailenle tanistir
Bu sekilde daha baglayici olur onun icin
Ailemle görüşmüyorum ki bi ablam bide kardesim
Sen isi iyice yokusa sürüyorsun ama :)
Ne demeliyim peki (ismini bilmedigim icim) ayse ayril cocukdan ondan sana hayir gelmez :) bunumu bekliyorsun
Ya da cinsellik olayini kes evlenene kadar artik yok de bakalim nasil olacak sana davranisi
Diktiricem dedim
Evlenirseniz gerek yok tabiki ama diktirecem o yuzden evlenene kadar yapamayiz de
Tamam
O bana gerek yok dedi sen istemiyorsan beraber olmayız dedi
Bu arada konusma cok uzadi buradan özel yaz istersen oradan devam ederiz
Son diyeceğim buydu calisiyorum bide
Bende calisiyorum ve calisirken yaziyordum ama seni zorlayamamda tabiki
Guzelik uzmanım seansları giriyorum da k. bakma
Seans zamanlarinda yazma bari yoksa insanlari güzellestirecem derken cirkinlestirirsin :)
:) peki
Ne kadara yapiyorsun cilt bakimini
Ben bölgesel incelmedeyim 10 seans 3 bin
Hmmm artik tanistigimiza göreeeee tanidik indirimini yaparsin :)
Bisey sorucam nasil ondan hamile kalabilirim kondom. takiyo ve bosalacakken cikariyo
O zaman nasıl hamile kalicam ondan
Eee taktirmiycan o zaman
Ya takmadığında da tam bosalacakken cikariyo
Ayrica senin yumurtlama dönemine ayarlaman gerekiyor. Yani ortalama olarak ilk regl geldigi gunden 13 gün sonra ve duzenli olarak 4-5 gün iliski
Yani ne biliyim bosalacagi zaman tut kendine cek cikaramasin :)
Tamam da tam bosalacakken cikariyo nasil hamile kalicam
Cinsel terapist gibi oldum :) erkekler zaten bosalirken zevk alir o anda da cikarmamasi senin mezihetin olmali yani sana kalmis birsey engellemek
Nasil
Sohbet gercekten uzadi ve özel seyler konusuyoruz o yüzden özelden yaz demistim
Buradan yazmak guzel olmuyor bunlari
Özelden yazdim
Bloke etmene gerek yokdu :(
Bloke etmedim mesajları sildim iyi gunler
Cok kibarmissin, sanada
Kullaniyo
Neden
Saf olmasaydin
Ne alaka akıl ver bana ama her zaman yanımda bisey olursa yardımcı oluyo
Kullanmak için