spor salonuna gidiyorum, bana bakan biri gözüme çarpmıştı bir kaç kez. Sonrasında onun salonun sahibi olduğunu öğrendim. Spor salonunun hesabı sürekli olarak bana takip atıyordu, kabul etmedim. aksilikten dolayı salonun instasını aramıştım, açan olmadı. sonrasında salonda beni bu kişiyle görüştürdüler. Bugün de beni aradılar Instagram hesabından geri döndüm şikayetle alakalı olabilir diye, o açtı. İsmini söyledi, instadan aramak ne alaka dedim. Sonra bana geri dönmenize gerek yok arkadaşlar yanlışlıkla aramış dedi. Ve her story me bakıyor o hesap. 2 gündür bakmayı da durdu ama hala bakıyor. Neyse bugün de salonda karşılaştık ben bakmadım pek o tarafa ama onun bana baktığını bir kaç kez gördüm. Sizce o mu? Yürüyor mu? Amacı ne?
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yürüyor amacı ne olabilir sence sürekli ekleyen arayan birinin s... x tır uzak dur ya da spor salonunu değiştir bence
ama konuşmaya çalışmadı mesela bugün? Ben de onu beğeniyorum
Beğenmiyorsan yüz ver amaci %99.99 s. x
ama ne yapıcam? nasıl yüz verilir?
Valla sonra diyoruz neden acı cekiyoruz ilişki yaşadık bırakıldım aldatıldım o bu bir şey demiyorum 🤣 nerede Dürten erkek varsa kadınlara ona gidiyor sonra evliliğe gelince iyi erkek arama peisndeler 30 dan sonra
İçinden ne geliyorsa onu yap ben anlamıyorum tek bildiğim sonun yatakta.
ama amacı o olsa neden kendi instagram hesabından eklemiyor?
Akıl var mantık var spor salonu sahibi herkese belli eder mi? Kim bilir kaç kişiye yürümüştür orada herkese açık mı edecek adam s. lak mi?
e ama bu şekilde nasıl ilerlicek ki?
Dürtüyor şu an ileride konuşur sende oltaya düşersin neyse
ama normalde selamlaşıyorduk bugün selamlaşmadık bile. ama bakıyordu full
Yakında baslarrr
hmm böyle bi yakın bi uzak yapıp ilgi mi çekmeye çalışıyor? ya da o arayan ya da storylere bakan ben değildim imajı?
Aynen öyle Cool havası vermek. Erkeklerin hepsi aynı. Ama iyi erkekler ciddi olanlar hiç değer görmez. Bu tipler ne kadar düt o kadar sevilirsin mantigindaki kaşıntı tipleri severler
yani yakında tekrar mı başlıcak diyosun? Nasıl ilerlicek bu iş? Ya da ilerler mi sence?
İlerler çok isteklisin heralde bu konuda merak etme abaza durmaz yazar
yazmıyor işte. Ben de yazar diye bekledim, yazmadı. Eklemiyor kendi hesabından
Kendisinden eklemez çünkü diyorum sana kim bilir kaç kişiye yazdı oradan ifşa olmak istemiyor. Birsekilde halleder artik
ya da belki de vazgeçmiştir? Bugün çünkü ben pek o tarafa bakmadım, o bana bakıyordu ama selamlaşmadık bile. Normalde selamlaşıyorduk. Nasıl halletcek
Bilmem trip yapmıştır Cool gözükme havasi
ben de öyle yaptım işte. nvjfnv ilerleyemiyor o yüzden, onun bişi yapması lazım
Sen yap
napcam ama yapamam ki bu durumda
Bilmem
Spor libido yükseltiyor bi de beğendiyse bakıyordur , bence sana yürümek amaç
ama neden kendi hesabından eklemiyor o zaman?
Onu bilemiyorum tabi
e böyle nasıl ilerlicek?
Senden bişey bekliyor olabilir adım atarsa eğer senin tepki vermeden korkuyor olabilir
ama nasıl adım atcaz böyle lök diye
İşte o da lök diye olacağı için adım atamıyor bence bişey bulunabilir onuda erkek bulması gerek yani muhabbet açmalı bence
bence de öyle. Onun yapması gerekir bu böyle tribe girdi, o girince ben de tribe girdim. Gerginlik oldu
Normal yani beklent varsa olmuyorsa saçma olur bi süre sonra olsa bile bişey kalmaz insanda
yani anlayamadım, 1-2 gündür hesaptan storylere de bakılmıyor, bugün de böyle oldu. onun bişi yapması lazım bence? yanılıyor muyum?
Yani mutlaka bi muhabet açılır madem storylere bakıyor bi sürü muhabbet açacak şeyler var yani zor değil ama cesarette lazım tabi
ya zaten ilk konuştuğumuzda adımı falan biliyordu yani. ilginç. ama 1-2 gündür storylere bakılmıyor, bugün de böyle tribe girdi. O girince ben de pek oralı davranmadım. Anlayamadım yani. Sence yapar mı bişi
Bekle derim ben ama fazla geç olmamalı bence artık ona bakış falan at sende madem belki o çeker onu sana eğer mümkünse böyle bişey tabi
bakış atarız canım o kolay. Ama eklemek biraz hızlı olur gibi. Yani o eklese ok ama
Aynen hızlı olur yani bakış, hareketler bunlar önemli çekmek için belki hızlandırır olayı
bi de zaten onun da benim de etkilendiğimiz belli ortamda gerginlik oluyor. Biraz daha açık mı etmek lazım. Ne yaparsam sence olur?
Detaylar önemli tabi bi sürü şey var yani bunla ilgili
mesela?
Eski hesabım olsa yazardım detaylı
e yaz işte, nolcak
Yaz detaylı konuşuruz
Yakında seni götürür o
ama neden kendi hesabından eklemiyor o zaman?
Çünkü o işletme sahibi, ters tepki almaktan korkuyordur. Sen eklersen olur
tamam da bugün selamlaşmadık bile, sadece bakarken yakaladım bir kaç kere. Bir de 1-2 gündür storylere bakmıyor. Ben nasıl ekliyim ki?
Bilmiyon mu instagram hesabını
biliyorum da böyle yaparken nasıl ekliyim? Muhabbetin artması lazım eklemek için?
Senin niyetin ne peki dm gelsene bi sen ya
ben ciddi ilişki aramıyorum şu an, adamı da tip olarak beğendim. Ama nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum bu işin
Direkt istek at bebeğim. Gerisini ona bırak. En kısa zaman da s*iker seni
ama istek atsam çok lök diye olur
Yok ya ne alakası var bu işler böyle fazla uzatmaya gerek yok. Sen niye dm gelmiyon anlamadım?
ama niye o eklemiyor?
Yahu o adam işletme sahibi. Kendini onun yerine koy. Şimdi seni eklese sende ters tepki versen sapık mısın falan filan diye adamı rezil etsen veya sağda solda adını çıkarsan napcak adam
doğru tabii. Ama en azından karşılaşınca muhabbet etmesi, selamlaşması lazım onun olabilmesi için?
Muhabbet edeceği bir konu yok adamın
niye mesela spor hocasını şikayet ettim, onun hakkında konuşabilir?
Sen fazla uğraşma isteği gönder sonra ona bırak bebeğim
ama doğru düzgün muhabbetim olmayan insana nasıl istek atayım
Doğru düzgün muhabbeti olmayan biri seninle nasıl selamlaşsın? Senin niyetin belli zaten kaybedeceğin bisey yok. İsteği atacaksın ona yol açacaksın ki o devam ettirsin ilk adımı zor atar o
ama normalde merhaba hoş geldiniz vs diyordu. Son konuşmada hocayı şikayet ettim falan ya, bugün bişi demedi. Bir de ya gerçekten arayan o değilse? yani o zaman tamamen boşa olur?
Kafana göre takıl
sen olsan napardın
Dm?
takip ettim, yaz ordan
Bak snaa bakması sana aşık mi demek