Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aceleci davrananlar daha kızlar 18 yaşına bastığı gibi hemen zengin erkek peşine düşenler oluyor hatta zengin olmasına gerek yok parası olsun yeterli ama işte hata yaptıklarının farkında değiller 7-10 yaş büyük biri ile evleniyorlar ve buna da aşk diyorlar
Ben acele etmiyorum, Pazar günü E-kpss sınavı var inşAllah istediğim puanı alacağım ve atanacağım memur olunca da ev almak için para biriktirmeye başlayacağım sonra kaderimde ki insanı bekleyeceğim gerçekten seven aşkı bilen bunu yapar geleceğini önemser
Bazı instagram veya tiktok videolarına rastladıysan görmüşsündür belki https://vm.tiktok.com/ZMMqaVD8S/10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Kadının elinde iyi talip varsa kaçırmak istemiyordur. Özellikle kadınlar 27 yaşından sonra; saf ve zengin erkekleri elinden kaçırmak istemez. Ama sever mi? Bu erkeğin, ne kadar çekici olduğuna bağlı.. Çekici değilse, aldatır.
2. Erkek saftır, abazadır veya deli gibi seviyordur.
3. Erkek akıllı erkektir, evliliğe hazırdır, elinde bakire güzel kız vardır ve kaçırmak istemiyordur.
4. Kadın sevmese bile 33 yaşından sonra bulduğu maddi durumu iyi erkekle, sırf çocuk yapıp boşanmak için aceleye getirmek istiyordur. Zira bekarken çocuk yapsa, adı kesin kaşar olarak çıkar. Bir de bir ömü boyu, sömürecek erkek bulmuş olur ki bu tür erkekler genelde saf oluyor.
5. Her iki taraf da koyu dincidir, zina karşıdır ve bu yüzden evlenmek istiyorlardır
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek mera olan nar acele eder başka açklamsı yok.
224 Yorumla- +1 yıl
🙄@yamaal beyeni icin yenge teşekkürler @umeyirarsln sana da teşekkürler
Bana bildirim gelmemiş - +1 yıl
😂😂 23 gün sonra
- +1 yıl
Vallah la kiz beyenmese bildirim gekmeis ti
- +1 yıl
😅 çok ilginç
- +1 yıl
Yeminle la kiz yani yenge beynice geldi yeminle ss cekcem simdi soruya paylasacam bak
- +1 yıl
@sweet_trouble99
Yaa etiket olmamış 😄😄şey arda ben eski süper cevaplarima bakıyorum da senin ceevabinida beğendim 🙈🙈 - +1 yıl
Yaa yanlis mı yazdim kb ma 😊
- +1 yıl
Hee bitakine öyle denerim yenge hanım
- +1 yıl
😂😂 çaptık olur abla de
- +1 yıl
Bakma sen bana ben konuşurum öyle yenge takma
- +1 yıl
Ben sana bişey sora bilirmiyim
- +1 yıl
Sen ümeyir den hoşmaniyon mu😅
- +1 yıl
Sor dumya 🙄
- +1 yıl
Hee ben onu sormadim ama olsun aynı kapıya çıkar terslemedine göre
Seni üzerse bana de ben onu doverim😂 - +1 yıl
Onasıl kiz öyle japonca gibi 😂😂ama anlafım anlacamı sen hoşlanıyor sun
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. 😂😂😂sebepler diyelim 😅😅
14 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
- +1 yıl
Rica ederim 🤗😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü tek amaçları evliliktir bunların.. ya da toplum baskısı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğini kaçırmak istemez gadası
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evlilik süreci Anadolu toplumunda uzadığı zaman laçka olur ve ayrılık yaşanır. Çünkü bizde anneler, babaları geç teyzeler, halalar, amcalar, dayılar her biri laf söylemeye hakkı olduğunu zannedip ortalık karıştırırlar.
10 YorumlaBen hiç evlenmek istemiyorum ama toplum ve aile baskısı beni çok yoruyor
Sevdigim aşık olduğum kimse yok
Ama birini seversem hemen evlenmek isterim
Çünkü ben sevdiğim insanla vakit geçirmek isterim
Ondan ayrı günlerim geçsin istemem22 Yorumla- +1 yıl
İnşallah seveceğiniz biri çıkar karşınıza 😇🙂
Aşırı yoğun duyguların bir an önce sevdiğin kişi ile hayatına devam etmeni hissettiren nedenlerden dolayı kişi ve kişiler evlilikte aşırı aceleci olurlar. 😅
20 Yorumlahiç kimse evinden ailesinden sıkılıpta evlenmeyi düşünmez, ama zamanının geldiğini düşünen, evde kalırım korkusu yaşayan, doğru kişiyi bulduğunu düşünenler olabilir. Tabi istisnai durumlarda var mesela karşı tarafın evliliği senden önce istemesi ya da ailedeki özellikle kız tarafinda baskıcı tutumlar olması. Neyse ki benim ailemde baskıcı kimse yok da ( belki biraz😄) acele etmeme sebep yok
10 Yorumla
+1 yılÖzellikle kadınlarda bu acele olayı var. Gerçi yeni nesil bu konuda yavaşladı artık ama..
Erkeklerde de aile baskısı var bu evlenme konusunda.
Kesinlikle toplum baskısı, evde kalacam korkusu ve biraz da cahillik.
Ha, sen kendini geliştirmişsindir ve mesleğini vs. Eline alıp kendine uygun tam evlenmelik birini bulmuşsundur, o zaman sıkıntı yok. Bu kişiler evlenirse mutlu olur zaten.10 Yorumla
+1 yılHeves ile ölü dogan bedenler inşa etmek icin. Ayrilik sonrası geriye asla aile ortamini göremeyecek cocuklar birakilir. Bu yüzden bu tip canlıları cevremde bulundurmam. Mevcut teknolojiyle cogu kisiye erisim mümkün olurken 20 yasinda evlenen birisin ömrünün sonuna kadar ayni kisiyle evli kalacagini beklemek akil tutulmasi gibi geliyor. Binde bir belki olabilir…
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çünkü yaşı geçiyor diye. Öyle bir cağda var ki.. bir türlü evlenemiyorum bulamıyorum vs vs şikayet edenler var.. Bende bekarım halimden mutluyum. Evlenmek için arayışa girerse bulamaz. Hayırlı neyse o olsun demek gerekir hiç beklemediği bir gün kısmeti çıkar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. 1 haftadır evlenen ama boşanma kararı alan arkadaşlarımla uğraşıyorum. Birisi beni arabullucu yaptı ama anlaşamıyoruz lafları ikisinde de var. Dedim zamanında birbirinizi yeterince tanıyor musunuz diyince niye alelacele evlendiniz dedim, susuyorlar. 7 ayda evlenme kararı aldılar, şimdi aşk azaldı ortaya sorunlar çıkmaya başladı. Bence ideali 3 sene en az görüşmek, sonra ciddiye bindirip aileleri olaya katmak.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin hayata bakış açısı, görüşü, yaşadığı hayat tarzı, içinde bulunduğu aile yapısı vs farklı ve bu da olaylara karşı bakış açısını değiştirir buna evlilik de dahil. Acele etmelerini de bunların tümüne bağlıyorum ben keza evlilik için bekleyenleri de aynı şekilde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen birisi benim her şeyimi bilsin istiyorum birisine ait olmak istiyorum sahiplenilmek dokunulmak bu bana iyi gelicek buna eminim ve çok ihtiyacım var buna ama koca seçmek çok zor😂😂😂
32 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 evet seçmek cidden zor
Cevap sahibi+1 yılSen de mi zorlandın
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Hayırlı işte acele ediniz" hadisini baz aldıkları için. O "hayırlı" nın içinde evlilik de var mıdır tartışılır ama evliliğin uzun süre ertelenmesi de tatafların ruhunu aşk ve ilişkiye doyuruyor ve nihayetinde o ilişki EVLİLİKLE değil AYRILIKLA sonuçlanıyor. Ne "şap!" diye, hemen körü körüne evlenmek doğru ne de her şey rayındayken o evliliği uzunca süre ertelemek...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAllah in emri olduğu için birde hayırlı işlerde acele edin diye emir var olay inancsal olarak böyle...
Mantıksal olarak da evli olmak insanın yaşamsal döngüsü açısından önemli bir sosyolojik davranış derin konu biraz uzun10 Yorumla
+1 yılÖnüne geçilemeyen duygular, hisler, dürtüler, birlikte özgür hareket etme isteği, aileden bağımsız birlikte bir olma isteği vb gibi durumlar. Ama çoğunlukla bu durum yüksek his, yüksek ve bazı durumlarda aile baskısıdır.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğine kavuşmak istiyordur uzak şehirdedir bir arada olmaları gerekiyordur gibi bir sürü çeşitli ve ihtimal bulunduran sebepler var ayrıca neden olmasın yani
10 YorumlaHayatında biri olmayıp illa evleneyim çabasında olan insanların duygusal boşluk içinde olduğunu düşünüyorum.
İlişki içinde olanlari ise normal karşılıyorum çünkü bu tarz işleri uzatmak pek mantıklı değil özellikle dini hassasiyetleri olan kişiler çok uzatmamali bu süreci diye düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
@Tierra00 evet iyi yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat yavaş ilerlemiyor. Sonrasında keşke daha önceden seninle daha fazla vakit geçirebilseydik, dememek içindir!
Farklı sebeplerden dolayı isteyenlere bir şey diyemiyorum10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiyolojik yaş faktörü ve genel yaş populasyonunun evlenirken bekar kalmak, bu süreçte kendine bir şey ekleyememek, ileride bunun imkansız hale gelmesinden duyulan kaygı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafın seni elinden kaçırmak istememesi yüzünden… Sen de a. ptal olmayıp bu acelenin sebebini mutlaka sorgulamalısın. Ve seni evlenmeye acele ettiren tipleri mutlaka bekletmelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşında acele etmeyi bıraktım. Sadece benim istememle benim çabamla da olmasın. Karşılık sevmek, istemek varken neden uğraşayım oldurmakla.
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍 haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aile ve toplum baskından kaynaklandığını düşünüyorum. Yaşları geç olmadan ve yanlış işler ile uğraşmamak adına bu şekilde düşünürler..
10 Yorumla
+1 yılHayırlı işlerde acele ediniz demiştir peygamber efendimiz birde nişan dönemi çok uzayınca ayrılık ihtimali artıyor
11 Yorumla
+1 yılSaçma. Sanki hayatın uyduruk bir oyuncak gibi bekarlığı yaşamadan sonra aşık olmayı yaşamadan doya doya yaşamadan hayatı aceleye getiriyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılKarşındaki insanı seviyorsan aynı hayatı paylaşmak için acele ediyorsun. Kimi de ailesinden kurtulmak istiyor
10 Yorumla
+1 yılsaf olduğu için evlenmeden takılıp geçecen işte ne gerek var boş tek kişiyle ömür geçirmeye ağız kokusunu çekmeye
15 Yorumla- +1 yıl
görsün ona da söylüyorum evlilik hakkındaki düşüncelerimi
- +1 yıl
evliliği övüp duruyor
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğacak çocukların anne babalarının yanında torunu gibi görünmemesi için mesela..
10 Yorumla
+1 yılBencede her şey zamanla ve aniden gelişmeli değil mi?
10 YorumlaBunu bnde zaman zaman merak ediyorum.
Galiba etrafın baskısıyla alakalı.10 Yorumla
+1 yılZina yapmamak için toplum baskısı boşda kalma korkusu erken yaşta çocuk yapma vsvs
10 Yorumla
+1 yılBen hiç acele etmedim evlenmeyecem, acele edenlere rahat batıyor
10 YorumlaOndan sonrada neden evlendim denilir acele etmemek gerekli
11 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç
Evlensinler. Kimsenin benden mutlu olmaya hakkı yok. Canları sıkıntı çekiyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Bilmiyorum ama evlilik denilen ciddi müessese aceleye gelecek bi konu değil bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Bir çok kişi aile baskısı ve hevesten ötürü acele ediyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yıl20 ile 40 yaşları arası yani 20 yılın var. Ne yapacaksın? Mecburen hızlı olmak zorundasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevdiğim adamla aynı evde yaşamak istiyorum onunla gezmek tozmak istiyorum gecenin her saatinde oturup sohbet etmek istiyorum beraber gülüp beraber ağlamak istiyorum hayatıma ortak olsun istiyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonuç evleniyoruz işte bir buçuk ay sonra
+1 yılSevdiğin biri varsa hayatında şartlar müsaitse neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılCinsellik
Yaşım geçiyor bir an önce çocuk yapayım
Gösteriş
Heves10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çocuk doğurma işi zorlaşıyor o yüzden ve sevap ve rahata kavuşmak için
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eşinle beraber mutlu yaşamak için evlilik sexe bağlayanlar fb ile hayata devam ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü gençken saf ve temiz duygularla birisine bağlanmak daha kolaydır ilerleyen yıllarda hep daha iyisini bekleriz öyle oluncada evlilik zorlaşır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın açısından evde kalmamak için erkek açısından da sanırım hemen çocuğum olsun diye düşündükleri için
10 Yorumla
+1 yılHarbiden çok aceleci herkes 20 olsun evlenelim falan önce kariyer be
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı benim mantık 😅
+1 yılGençliğin güzelliğin gidiyor evlen biran önce
Yaşın ilerledikçe çocuğun olmaz evlen
30unu geçtikten sonra ya kör ya topal alır seni güzelliğin varken evlen
Bunları dayatarak zorla evlendirmeye çalışırlar10 YorumlaBana göre sevdiğin insanla her zaman bir arada olma düşüncesi çok güzel bir his. Ben bu yüzden acele ederdim
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAile kurmak, harama karışmamak vs den dolayı tercih ediliyor olabilir
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO da olabilir yapmayan yok diyemem
Cevap sahibi+1 yılYo niye inkar ediyim doğruluk payı var
Cevap sahibi+1 yılManyak mısın ya millet orta yol bulmaya çalışır sen kavga mı istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılSaçma
+1 yılToplum baskısı. Başka bir sebep yok.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ömür kısa... seks için nikah şart diyorsam hemen evlenirim.
10 Yorumla
+1 yılNasıl olsa evlenmicekmiyiz kafası yaşımız geçiyor birde toplum baskısı. Bana artık sormuyorlar son sözü söyledim evlenmicem
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu görünce aklıma
evlilik delisi gızlar geldi
Yanıyorlar ki millete bulaşıyorlar
Ama kimse de bakmıyor
bu tarz kızlara yazık 🙄10 YorumlaEvliliğin kötü bişey olduğunun farkına hemen varıp boşanmak için sonra kafa rahat bi şekilde ömür boyu özgürlük yaşamak
10 Yorumla
+1 yılYaaa çünkü zaman kötüye gidiyor iyi birini bulunca zamanın önemi yok ki
10 Yorumla
+1 yılÇünki işin ucunda evde kalmak elaleme rezil olmak var ondan
10 YorumlaHer şeyin bir yaşı var geçmeden Allah yazdıysa kısmet aranmalıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende anlayabilsem ailem çok acele ediyor bunaldım artık
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin pis fikirleri
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz acele etmeyelim askim
17 Yorumla- +1 yıl