Ben magara ayısı miyim?

Arkadaşlar öncelikle merhaba, lütfen troll cevaplar vermeyin. Ciddi anlamda sorun hissediyorum çünkü. Olay şu, kız arkadaşım bu aralar pek iyi bir psikolojide değil. Yaninda olmaya çalışıyorum daima. Dun kız arkadaşım deneme kabininden fotoğraf attı eteğe benzer bir şeyle (Tam ismini bilmiyorum kusura bakmayın). Kız arkadaşımın fiziği gerçekten çok güzel, hani baya da fena duruyordu. Bsn de yükseldiğimi falan gösterip maşallahı cektim. Bunu şunun için söylüyorum. Kiz arkadaşım o fotoğrafı post attı. Prive attı ancak privde rahatsız olduğumu söylediğim yakın bir erkek arkadaşı var. Ve görebiliyor da. Ona bu ne diye tepki gösterdim o da ne vae bunda dediğinde ben de tartışmamak adına uyuyorum dedim. Uyumadim tabii ki. Konustuk falan bana benim ona yük olduğumu yanında olmam gerektiğini ve bu yaptığının depresyondan daha önemli olmadığını söyledi. Ben kötü şeyler hissedemem mi anlamıyorum ki. Bunj yansittim sadece. Ha bu arada kısıtlama gibi bir şey yapmıyorum. Ne giyerse giysin, laf edene ben de giydiririm hiç sorun yok. Ha arada bı magara ayiligi tutuyor dekolte varsa kapatmaya çalışıyoruz o kadar. Bunda sorun göremiyorum. Gelelim dediklerine. Hayatina giren hiçbir kimse ailesi dahil bir şey dememiş yaptiklarina, ezelden beridir böyleymiş öyle söyledi. Bunun dışında fiziginin kötü çıktığı fotoğrafi kim paylaşmak ister ki nasıl iyi hissedeyim dedi. Ufak bir ekleme fotoğrafta yüzü gözükmüyor. Elbise çanta uyumu diye dump içine atmış. Ben de dedim ki iyi hissetmek için başkalarınin yorumuna mi ihtiyacın var? Dedim. O da hayır, profilimde olmasının sakincasi yok dedi. Bir daha yorum yapmanın falan da istemiyorum dedi. Rahatsiz oluyorum dedi. Ben mi abartıyorum yoksa görmediğim bir şey mi var anlamış. Ne yapmam gerek, ne anlamam gerek lütfen yapıcı bir şekilde cevaplandirin. Kotu kalmak istemiyorum:')

Ben magara ayısı miyim?