Beni yedek olarak tuttuğunu düşünüyorum, onu sevdiğimi biliyor diye, fakat saygılı ve öylesine git gel yok, görüşmüyoruz, neden?
Yargılayacak olursanız da dediğim gibi, takılmıyor benimle, ucuz görmüyor, kullanmaya denemiyor, net dürüst ve saygılıdır. İstediğim şey ilişki onu da veremiyor sanırım, sorumluluk alamayan almak istemeyen biridir.
Ve bana gelirse eğer nasıl gelmeli farkında.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gelmez o sana boşuna bekleme. yedekte de değilsin.
Sen nerden biliyorsun? İnsanı tanımadan hikayeyi bilmeden? Valla şaşırıyorum boyle anıden net cevaplar ne diyim sana
hissederim ben. senin gibi kendini kandıranları da çok iyi biliyorum. yazdığın cümlelerden hayal dünyasında yaşadığın çok belli. çok safsın
Ne anladın allah aşkına :) Ne hayal dünyası adam benim exim ben bıraktım neyden bahsediyorsun.. çok biliyorsun dimi.. bilmediği insanları hissedermiş hadi ordan 😆
:) adam cinsellik istedi , zoraki bırakmak zorunda kaldın
Yazdığım cümlelerden de safrlığıma nasıl vardık? Adamın bana karşı davranışı özetlediğim için mi :) yalan mi deseydim beni gelip kullanıyor dalga mı geçiyor deseydim? İnsaf yani okuyun da crvap verin hadi eyv
:) yeni birine bak , aklını meşgul etme onunla artık.
Hahaha şimdi okuduk adam cinselik istedi vırskmak zorunda kaldı 🤣 Canım benim bizim uzun bir geçmişimiz var cinseliğimiz de vardı öyle zannetiğin gibi de değil. Hayal dunyam yok
He cinseliğie rağmen trn uyuma rağmen evet ben uzaklaştım sebebim net, hala seviyorum bundan da utanmıyorum. Kendisi kopmadı fakat asla ben sana geleyimm eee bu sapıklar davrandığı gibi bana karşı davranmadı. Başka biri olsa sırf bir şey olsun diye gelmek isterdi yalanlar dolanlar olurdu. O yüzden çok bilmişsin gibi davranma
Bakarım bakarım merak etme :) sadece çok bilmiş gibi davranma. Biz mal değiliz cinselik isteyen nasıl davranır davranmaz ds biliriz.
hı hı öyle. bu anlattıklarına rağmen ayrılmış senden hala kendini onun için önemli görüyorsun.
kabullenmek istemiyorsun bence. adam tercihini başkasından yana kullanmış.
yedekte tutulmak bile olsa sana normal geliyor , çok yazık.
Ben ayrıldım yazıyor sanki 😄😄😄 bu kadar kin ve nefret.. kim bilir nasık berbat bir hayatınız var.. uğraşamam sizinle. İnsan inabı anlamalı, hele ki tanımıyorsa iyi davranmalı.. siz bundsb uzaksınız..
Ayrılmak zorunda kalmışsınız bence bağyaan :)
kin ve nefret gibi duygular bana çok uzak. okuduklarımdan yaptığım çıkarımlar. sen kabullenmek istemesende bence öyle
Merak etme :) öyle bir yoruma varacak olsan soru sorardın. Genel konuşmak çok kolay :) Kabulleneceğim şeyleri kabullendim :) neyi nasıl olduğunu bilirim. Daha da uzatamam bb
iyi uzatma. sevmiyorum seni. böyle saçma kişilere takılıp ömrünüzü bitirin siz
😄😄😄 sen de kinli kinli tanımadığın insalara yazma, uzatma aman allah aşkına ne yaladığımı bilmeden hangi hakla ssçms şeylet yazıyorsun. sevmiyormuş hadi
:) tamam sustum. gelişmeler olursa yaz bari. merak ederim seni
Ynai
Yani öyle bir şey mi :)
Evet güzel mi goguslerin
Ne saçmalıyorsun?
Güzel mi onu soruyorum
Sana ne ne saçmalıyorsun, sorduğum konuya bak sorduğun soruya bak. Uza hadi
Cevabını verdim bende sana soru sordum