3 haftadır konuşuyoruz çok değer veriyor ilgisi çok sürekli arar yazar işi olduğu halde bile hem işini yapar hem konuşur ablasi bir misafir gelince bile kopmaz saatlerce konuşmuşluğumuz bile oluyor kopamıyor. Ama şöyle bir şey var bu kızın bir iki ay önce konuştuğu bir çocuk vardı çocukla sevgili olmadığı halde çocuk aşkımli konuşuyordu buda aşkom falan diyordu, öpücüklü konuşmalari oluyordu çocuğun, bunları da ben israr edince ekran görüntüsünü attı gördüm. Ve kapalı olmasına rağmen çocuğa atletli fotosunu da atmışti bunuda kendim ısrar ettim söyledi. Şimdi böyle bir kızla ciddi düşünülüp evlenilirmi ilerde
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kapalı olması ya da açık olmasını bir kenara koyalım. Fotoğraf mevzusu mide bulandırıcı bana kalırsa iyice düşün bunları başkasına yapabilme potansiyeli yüksek gibi duruyor
Evlenince aldatma olasılığı var mıdır
Bilemeyiz ki 20 yıl sonra bile aldatılan var
Ya ne bileyim bazıları diyor işte herkesin illaki böyle geçmişi var önemli olan seninleyken olan hareketleri benimleykende bana bayağı sadık ve ilgili
Ben hiç cinsellik konusunu açmadım ama bir gün kendiliğinden gelişti ve bana işte sakksoo sever misin şu bu diye sorular sordu hatta evlenince yapar mısın peki bana dedim ama nasıl yapılıyor bilmiyorum dedi, sonra ben çok rica ettim türbanini çıkardı normal atletli fotoğraflarını falanda attı ama görüntülü de göğüslerini falan görmek istedim çok rica ettim onu yapmadı sadece, fakat cinselliği dibine kadar konuştuk görüntülü
Bana hem kendisi sorduğu halde hem de bana oral seks yapar mısın peki dediğimde neden bilmiyorum ki onu demiştir
Abi konuşmuştuk bunu ama atletli fotolar dahil değildi konuşmaya şimdi kesinlikle uzaklaşmaya bak
Ne zaman konuşmuştuk ne demiştin
Bir önceki paylaşımindaki cevap veren kişiyim
Nikahlı karın olsa bile döküman isteyemezsin diyen kişi misin
Hayır haklısın takıntılarin olmasında demiştim
Ya ne bileyim bazıları diyor işte herkesin illaki böyle geçmişi var önemli olan seninleyken olan hareketleri benimleykende bana bayağı sadık ve ilgili
Sanki sen abayı yakmissin
Ama kendine yapma bunu yazık olur
Benimle iken o kadar işinin arasında bile sürekli ilgi gösteren değer veren biri aldatirmı ki
Abi yapma rica ediyorum seni kendine bağlamaya çalışmış işte
Kafam takıldı sadece herkesin illaki böyle geçmişi yok mu önemli olan benimleyken olan hareketleri değil mi
Senin öyle bir geçmişin var mı
Kaç kişiyle yatıp kalktin
Evey
Senle konuşurken de açık mı
Görüntülü de
Kapalıydı hiç cinsellik konusunu açmadım ama bir gün kendiliğinden gelişti ve bana işte sakksoo sever misin şu bu diye sorular sordu hatta evlenince yapar mısın peki bana dedim ama nasıl yapılıyor bilmiyorum dedi, sonra ben çok rica ettim türbanini çıkardı normal atletli fotoğraflarını falanda attı ama görüntülü de göğüslerini falan görmek istedim çok rica ettim onu yapmadı sadece, fakat cinselliği dibine kadar konuştuk görüntülü
Sen de az değilmişsin tencere kapak işte devam
Birde oral seks kelimesini o ilk önce sorduğu halde ismini bildiği halde neden yapar mısın peki bana dediğimde bilmiyorum ki yapmasını dedi
Ben bu konuları bilmiyorum
Yani kendisini namuslu ayağına mı yatmaya çalışmıştır
Sen daha iyi biliyorsun
1 yıldır sevdiğim var bir kere bile o tarz konuşma yapmadık sözlüyüz ben de kapalıyım atletli halimi falan göstermedim öyle bir şey de istemedi bu bahsettiğin yabancı kelimelerin anlamını bilmiyorum da o yüzden nasıl istersen öyle yap kendin her şeyim gayet farkındasin neyi temize çıkarmaya çalışıyorsun anlam veremiyorum
Ya ne bileyim bazıları bir kızın geçmişi değil de seninleyken olan sadıklığı önemli diyorlar da o yüzden
Seninleyken olan çok mu temiz ya Allah aşkına
Nedenki
Abi keyfine bak boş ver farklı kafalardan insanlarız
Ben ona bu konuştuklarimizi canlı yapalım istiyorumki dediğimde hayır evlenmeden asla olmaz dedi birde
Çok namuslu
İkinizde
Neden istememiştir ozaman
Annesi göster ama elletme demiştir
Tövbe estağfurullah
Hayır ya kapaiymis atletli fotolarını atmış kim bilir daha kimlere neler atmıştır belkide olmaz bu kızdan saçmalık
Evlenince aldatma olasılığı var mıdır
Evlenmeden de var olm adam akıllı kız bul
Ya yok öyle bişe gecmisi belli olmayan geleceğe bakqmqz zateb
Benimle iken o kadar işinin arasında bile sürekli ilgi gösteren değer veren biri aldatirmı ki
Aldatirrr
Bana bu kadar bağli ilgili ama gözü başkasını nasıl görürki
Off aldatilmak istiyorsan konuş
Kafam karıştı sadece o yüzden soruyorum
Ben hiç cinsellik konusunu açmadım ama bir gün kendiliğinden gelişti ve bana işte sakksoo sever misin şu bu diye sorular sordu hatta evlenince yapar mısın peki bana dedim ama nasıl yapılıyor bilmiyorum dedi, sonra ben çok rica ettim türbanini çıkardı normal atletli fotoğraflarını falanda attı ama görüntülü de göğüslerini falan görmek istedim çok rica ettim onu yapmadı sadece, fakat cinselliği dibine kadar konuştuk görüntülü
Bana hem kendisi sorduğu halde hem de bana oral seks yapar mısın peki dediğimde neden bilmiyorum ki onu demiştir
Yok olmaz ondan
Kendisini acaba namuslu ayağına mı vurdurmaya çalışmıştır
E yanii
Anladım
Sen bilrisin genede hani bence olmaz
Ben ona bu konuştuklarimizi canlı yapalım istiyorumki dediğimde hayır evlenmeden asla olmaz dedi birde