" Bu kesin beni reddeder. " diye düşünüp de, açılamadığınız biri oldu mu?

" Bu kesin beni reddeder. " diye düşünüp de, açılamadığınız biri oldu mu?
Hiç reddedilme kaygısından dolayı böyle bir durum yaşamadım. Zaten ilk adımı atma konusunda eski kafalıyım erkolar atmalı ilk adımı ben kimseye açılmam ajskskdkdkkfk
ay dur dur top bende. lise askimi anlatiorum. simdi bi cocuk vardi ama nasil yakisikli komik zarif boyle zaten pesinde de 70 tane kız vardi. benim de biraz kotu bi donemimdi ben bu cocukla degil konusmak arkadas olmaya bile calismadim. ama bu arada takip ettim hesabi acikti ve bana da gt yapti o zamanlar buna deli gibi heycanlanmistim tabi. neyse bes ay falan gecti artik 10. sinifin sonu cocuk beni begendigini falan soylemis arkadaslaeina laf arasi ama sevgilisi vardi o zaman. neyse 11 olduk ben bu cocukla gecici sure ayni sinifa dustum. orada yakinlastik arkadas gruplarimiz birlikte takılıyor falan. simdi ben ilk basta hoslanmıyodum bu yuzden rahattim. sonra baktim hareketleri falan o kadar kibar gulusu mükemmel kendime baktim kabayim dis gorunusum kizliktan cok uzak erkeklerle takila takila flort anlayisim enseye vurmak olmus. dedim bu cocuk bana bakmaz. ben cocuktan kacar oldum. cocuk da ugrasti biraz ama o sekilde size davransam sizde ugrasmazdiniz bildifin yuzune bakmiodum bakamiodum dorusu. simdi aradan zaman gecti. acik bi sekilde goruyorum cocugun benden hoslandigini. nasip deilmis ama bir gun yolumuz tekrsr kesisirse acilacagim icimde kalmasin.
Reddedilme korkum yok herkes herkesi sevicek begenicek diye bişey yok acilgan biri pek olmadığı için hiç bu işlere olta atmadım 😃 atanlara bol sansss luckkk
Ni demek ^^
Yok ya olmadı, reddetmiyceğini bilsem bile açılmak gibi huylarım yok, karşı taraftan beklerim.
Cevap
21Cevap
Hayır ben genelde tipe göre değerlendirmem ama kadınların çoğu eğer güzelse kendinde daha alt tipte birini istemez direk red yaparlar..
Kimseye açılmadım. Açılacak kadar da çok sevmedim kimseyi olursa açılabilirim. Reddederse reddetsin. Önemli olan denemek
Oldu ve reddetti. En fazla red eder diyenler inanma çünkü var olan yakınlığın varsa da tamamen kopuyor
Hayır, olmadı. Genel de böyle insanlara ilgi bile duymuyorum zaten. Böylelikle böyle şeyler de yaşamıyorum.
Beni Red edecek erkek anasından doğmadı diyormuşum haha
Çok iddiali çok.. Türkiye için doğru bir iddia olabilir gerçi.
Espri be,
Biliyorum be 😂 ama emin ol bu kafada olan çok
Soruları az çok gez görürsün zaten😅
Aynen. Kardeşim, reelde kimsenin beğenmediği yüzüne bakmadığı kişiler burada abazalarin iltifatina ego sahibi oluyor 😂
Gezmeme gerek yok, fenomenim ahaha
Eskidendi o. Şimdi en fazla reddeder kafasındayım. Nihayetinde ucunda ölüm yok:)
20 iyken olmazdı şimdilerde ufak ufak başladı korku.
Hayır. Öz güvenim yüksek olduğu için geri durmadım hiç.
Düşündüğüm oldu da kimseye açılmam ben emin olsam bile bana olan hislerinden
Olmadı. Gayet de herkesin sevebileceği tatlı bir kızım 🎈
Kimseye açılmadım seviyorsam belli ederim ama sözle değil
Reddedilin ne olacak ki? çok normal bir durum, Eyvallah deyip geçin, büyütecek bir şey yok.
Yok kesin kabul eder diye açılıp Red yedim zortingen
Bana bakmayan kız lezbiyendir, gözüyle bakıyorum hep
Genelde hayır ama reddedilcem diye açılamayan heycanlananlar oldu. Deneseydiler deneyebilirdik belki
Denemekten asla korkmam, kimin kime vereceği hiç belli olmaz.
Bu kesin beni reddeder dediğim biri oldu hiç konuşmaya cesaret edemedim ondan sonra o bana yazdı konuşmaya başladık sonra o bana benden hoşlandığını söyledi
Bu beni kesin reddeder dediğim biri oldu ama asla umudumu kaybetmedim ve açıldım şu an yaklaşık 1 yıldır sevgiliyiz
Oluyor. Ama görüntüsünden dolayı değil anlamaz beni diyorum.
Zamanında olmuştur
oldu
Neden kararını değiştirdin yakışıklı felan bu bana bakmaz mı dedin
Bu bana gelmez dedim evet
Şu ana kadar kimseye açılmadım
Hayır nasıl hissediyosam öyle davrandım.
ilk adımı asla atmam
Fazla açılma Sabri, boğarlar adamı
Oldu sonra açıldım kabul etti.
Hayır olmadı, istediğimi hep elde ettim.
İlk adımı hep karşı taraftan beklerim
Yok hiç öyle kaygılarım olmadı..
Hayır olmadı
Hayır olmadııı
Hiç öyle şeylerim olmadı benim
Reddederse ekime diyip dalıyorum mevzuya
Hayır öyle biri olmadı
Hayır olmadı
Olmadı
Aşırı fazlalar
Olmadı
hayır olmadı