Yolda hiç öyle bir şey yaşamadım zaten saçma bulurum yolsa neyi beğenip neyi görüp de tanışmak istiyor ki.. erkek bir kadına yapsa sapık olur mesela. :D nedenini sorarım neden numaramı istiyor diye
Kabul etmem bu konuda netim. Bir iki kere durakta oldu ama bana samimi gelmiyor. Belki ben kötü birisiyim yani ilk görüşte nerden bildin. Tanımak istediğin kişi takıntılıda olabilir. Hiç mantıklı bir şey değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Numaramı kapamaz. Yolda beni durduran birine cevap vermem zaten.
Ben soru sorardim mecbur cevaplardin 😂😂
Yolda hiç öyle bir şey yaşamadım zaten saçma bulurum yolsa neyi beğenip neyi görüp de tanışmak istiyor ki.. erkek bir kadına yapsa sapık olur mesela. :D nedenini sorarım neden numaramı istiyor diye
Kapamaz ama verebilir biz size döneriz muhabbeti 😅
Çıkmaz ayın son çarşambası dönülür :D
Hee valla ya bura yeni değişmiş bak hiç demiosun format değişti vs farkında mı deilsin perde mi indi noldu 🤣🤣
Yoo farkındaydım da ben sana niye söylemedim harbi yav djd ne bileyim söyledim sanıyorum hahah :D
Işte insan önem vermeyince değişiklik vs onemsemior 😅
Kabul etmem bu konuda netim. Bir iki kere durakta oldu ama bana samimi gelmiyor. Belki ben kötü birisiyim yani ilk görüşte nerden bildin. Tanımak istediğin kişi takıntılıda olabilir. Hiç mantıklı bir şey değil.
Kız evi naz evi. Bi kaç kez daha karşılaşmamız gerek
Bu güzeldi :D
Sizin sorularınıza layık olmaya çalışıyoruz efendim
kapamaz, kafede otururken biri tanışıp numaramı istemişti aklıma o geldi 😂
Kimse kapamaz diyor da ben nasıl kapıyordum ya eskiden :D Muhabbet açmasını bilmiyorlar demek ki :/
ben direkt hayir deyip muhabbeti acmasina bile müsaade etmiyorum 😄
Go girllll
😏
Yolda yürürken hoşlanıyosa zaten yol kenarındaki ağaçtan da hoşlanır ne yapsa da vermem numaramı yani.
yolda yürüken değil mesajdan tanışanlara da normal tanışmak için benim eve gelenlere de cidiye almıyom ki dalga geçer diye
asla o kadr kolay ulaşılabilir bir kadın olmadım. sevmem böyle şeyleri
😂😂😂😂bi ilk önce konuşabilsin benimle numaraya bakarız sonra
Bazı öngörülerime ve o anki enerjiye göre olabilir. Bilemiyorum.
Öyle bir ihtimal yok. Kapacağı tek şey tokat, tekme falan olur.
Yolda yürürken tanışmaya çalışan birisi dalga geçiyor olabilir o yüzden umursamam
Önce biraz sohbet ederim. Hal ve hareketleri iyiyse olabilir, itici gelirse olmaz.
Bunu yoldan geçen herhangi biri başaramaz.
Yoldan gecen birine numarami vermem
Kapamaz , kibarca yol veririm
Hiçbir şekilde alamaz. İlgi alakam olmaz
Neın, asla vermem. 😃
kapamaz, evliyim
kapamaz.
Kezban değilse