Bir ortamda bir araya gelirsiniz tanisirsiniz bu başka ama sokakta yürürken biri gelip tanışmak istiyorum dese ben istemem. Kimsenin de isteyeceğini düşünmüyorum. Ne bileyim amacını niyetini yolda durdurulup böyle bi şey denilir mi? Tanımam etmem sapık mı bilmiyorum. Neden numaramı vereyim yolun ortasında beni durduran bi adama? Ne münasebet yani.. Herkese aynı soruyu sormuşsun zaten tanışmak istiyor diye aynı şey değil.
Sevgiden bahsetmiyorum hanımefendi. Ama şöyle düşünün şu devirde internetten bir sürü tanışan evlenen uzaktan ilişki yaşayan çift varken yüzyüze tanışmak daha mantıklı değil mi? İnsanlar görmediklerini bile seviyorlar internette Bence yuz yuze buna kalırsa daha güvenli.
Hayır hiç bi kız da haklı olarak tanışmak istemez sokakta elin adamı benden numara isteyecek bende vereceğim oldu hangi mantığa sığar bu internetten tanışmak farklı bi şey iki taraf da istiyor bu başka yüz yüze böyle bi şey yaparsan polise kadar bile gider. Daha fazla da yazmayacağım akla mantığa sığmayan şeyler.
Sokakta milletin kızını durdurup evli mi bekar mı sevdiği mi var sevgilisi mi var bilip bilmeden tanışalım mı numaranı verir misin dersen bi de üstüne dayak bile yersin. Sapıklık resmen. İstersen dene gör. Aşırı saçma ve mantıksız...
Olabilir ama sapık ve katil olma ihtimaliyle aynı benim gözümde. Bu devirde maalesef böyle, şartlar bu hale getirdi. Belki karşılaşılan ortam bu durumu daha yumuşatabilir bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nazik davranarak reddederim
Peki neden reddederdin ki? Yani neye göre tepki verirdin?
Tanımıyorum etmiyorum napayım o adamı sjsjawswjw
Ama tanışmak istiyor başka türlü nasıl tanıyacaksın ki?
Bir ortamda bir araya gelirsiniz tanisirsiniz bu başka ama sokakta yürürken biri gelip tanışmak istiyorum dese ben istemem. Kimsenin de isteyeceğini düşünmüyorum. Ne bileyim amacını niyetini yolda durdurulup böyle bi şey denilir mi? Tanımam etmem sapık mı bilmiyorum. Neden numaramı vereyim yolun ortasında beni durduran bi adama? Ne münasebet yani.. Herkese aynı soruyu sormuşsun zaten tanışmak istiyor diye aynı şey değil.
Belki aynı ortamda denk gelemedik ve yolda gördük çok beğendik hoşumuza gitti olamaz mı sizce de?
Hayır hiç hoş olmaz hemde gereken açıklamayı yaptım. Zaten gerçekten seven bi insan da bir anda böyle bir şey yapmaz.
Sevgiden bahsetmiyorum hanımefendi.
Ama şöyle düşünün şu devirde internetten bir sürü tanışan evlenen uzaktan ilişki yaşayan çift varken
yüzyüze tanışmak daha mantıklı değil mi?
İnsanlar görmediklerini bile seviyorlar internette
Bence yuz yuze buna kalırsa daha güvenli.
Hayır hiç bi kız da haklı olarak tanışmak istemez sokakta elin adamı benden numara isteyecek bende vereceğim oldu hangi mantığa sığar bu internetten tanışmak farklı bi şey iki taraf da istiyor bu başka yüz yüze böyle bi şey yaparsan polise kadar bile gider. Daha fazla da yazmayacağım akla mantığa sığmayan şeyler.
Sokakta milletin kızını durdurup evli mi bekar mı sevdiği mi var sevgilisi mi var bilip bilmeden tanışalım mı numaranı verir misin dersen bi de üstüne dayak bile yersin. Sapıklık resmen. İstersen dene gör. Aşırı saçma ve mantıksız...
Neden yükseldin bu kadar hahahaha
Ne yükselmesi umrumda olduğunu mı saniyorsun aşırı saçmalamışsın ve sürekli de soruyorsun algılamada problem var gibi bende uzun uzun anlattım işte.
Hiç tanımadığım bir kişi olacağı için istemezdim
Çocuk zaten tanışmak istiyor belki de iyi biri dimi?
Olabilir ama sapık ve katil olma ihtimaliyle aynı benim gözümde. Bu devirde maalesef böyle, şartlar bu hale getirdi. Belki karşılaşılan ortam bu durumu daha yumuşatabilir bilmiyorum.
Katil mi🫣
Sırf o insanlar yüzünden normal insanların şansı kalmadı mı yani veya tanışmaya hakkı yok mu?
Hakkı yok demiyorum deneyenlere iyi şanslar ama ben bu şekilde piyangoyla tanışmayı tercih etmem
Teşekkürler fikrin için.
Rica ederim