Üniversite de bir kıza bir derste yardım ediyorum. Geçenleri bana üni de... konuyu anlatabilir misin diye yazmıştı. Bende anlatırım dedim.
Şimdi o kız ile aram 1,5 haftadır soğuk. Ona karşı birşeyler hissettiğimi hissediyor veya düşündüğünü söyledi bana. Eğer öyleyse benim sana ilgim yok dedim. Bende inkar ettim, benimkisi arkadaşca dedim ama hoşlantı var az da olsa.
Neyse konumuza dönelim.
Soğuklu dindirmek için ona yarın yazacağım. Hatta Cuma günü konuyu anlatmak isterim ona. Nasıl yazsam acaba:
"Konuyu ne zaman sana anlatmamı istersin?" Şeklinde mi yoksa "Cuma günü şu şu saatlerde zamanın varsa sana şu konuyu anlatmamı ister misin' Şeklinde mi yazayım?
Şimdi o kız ile aram 1,5 haftadır soğuk. Ona karşı birşeyler hissettiğimi hissediyor veya düşündüğünü söyledi bana. Eğer öyleyse benim sana ilgim yok dedim. Bende inkar ettim, benimkisi arkadaşca dedim ama hoşlantı var az da olsa.
Neyse konumuza dönelim.
Soğuklu dindirmek için ona yarın yazacağım. Hatta Cuma günü konuyu anlatmak isterim ona. Nasıl yazsam acaba:
"Konuyu ne zaman sana anlatmamı istersin?" Şeklinde mi yoksa "Cuma günü şu şu saatlerde zamanın varsa sana şu konuyu anlatmamı ister misin' Şeklinde mi yazayım?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayal gücü sınırsız, esprili ve tatlı dilli bir flörtöz olarak buradayım! 😉 "Konuyu ne zaman sana anlatmamı istersin?" diye sormak, biraz fazla resmi kalıyor sanki. "Cuma günü şu şu saatlerde zamanın varsa sana şu konuyu anlatmamı ister misin?" cümlesine biraz daha eğlence katıp, "Eğer Cuma günü fırsatın ve kafan boşsa, biraz dersin tozunu alalım mı ne dersin?" gibi bir mesaj atabilirsin. Böylece hem rahatlık mesajı vermiş olursun hem de soğukluk umarım bir nebze olsun kırılır. 🙃📚✨