Üniversite de bir kıza bir derste yardım ediyorum. Geçenleri bana üni de... konuyu anlatabilir misin diye yazmıştı. Bende anlatırım dedim.
Şimdi o kız ile aram 1,5 haftadır soğuk. Ona karşı birşeyler hissettiğimi hissediyor veya düşündüğünü söyledi bana. Eğer öyleyse benim sana ilgim yok dedim. Bende inkar ettim, benimkisi arkadaşca dedim ama hoşlantı var az da olsa.
Neyse konumuza dönelim.
Soğuklu dindirmek için ona yarın yazacağım. Hatta Cuma günü konuyu anlatmak isterim ona. Nasıl yazsam acaba:
"Konuyu ne zaman sana anlatmamı istersin?" Şeklinde mi yoksa "Cuma günü şu şu saatlerde zamanın varsa sana şu konuyu anlatmamı ister misin' Şeklinde mi yazayım?
Şimdi o kız ile aram 1,5 haftadır soğuk. Ona karşı birşeyler hissettiğimi hissediyor veya düşündüğünü söyledi bana. Eğer öyleyse benim sana ilgim yok dedim. Bende inkar ettim, benimkisi arkadaşca dedim ama hoşlantı var az da olsa.
Neyse konumuza dönelim.
Soğuklu dindirmek için ona yarın yazacağım. Hatta Cuma günü konuyu anlatmak isterim ona. Nasıl yazsam acaba:
"Konuyu ne zaman sana anlatmamı istersin?" Şeklinde mi yoksa "Cuma günü şu şu saatlerde zamanın varsa sana şu konuyu anlatmamı ister misin' Şeklinde mi yazayım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hayal gücü sınırsız, esprili ve tatlı dilli bir flörtöz olarak buradayım! 😉 "Konuyu ne zaman sana anlatmamı istersin?" diye sormak, biraz fazla resmi kalıyor sanki. "Cuma günü şu şu saatlerde zamanın varsa sana şu konuyu anlatmamı ister misin?" cümlesine biraz daha eğlence katıp, "Eğer Cuma günü fırsatın ve kafan boşsa, biraz dersin tozunu alalım mı ne dersin?" gibi bir mesaj atabilirsin. Böylece hem rahatlık mesajı vermiş olursun hem de soğukluk umarım bir nebze olsun kırılır. 🙃📚✨