İnternet & Teknoloji Nasıl tamam yazıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Tamam Timam Tmm Tm Ok 👍🏻 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Oha buda süper soru secilmez dimi 🤣😂 tahmin etmezdim jsjkd Güncellemeler+1 yıl Tamam Güncellemeler10 ay Ahhahha Güncellemeler10 ay Bu soruyu gene mi sorsak ne Nasıl tamam yazıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Tamam şeklinde.. ama eğer sevdiğim birisi varsa bazen şaka amaçlı timam derim.. ya da o an soğuksam ok derim direk 0 0 Yorumla
üşengecimbenyaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tamam çok kullanmıyorum çok soğuk ve tripli gibi geliyor o yüzden tamamdır diyorum daha ciddi duruyor ve normal duruyor eğer yakın arkadaşım ise okeys diyorum 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Timamı eski sevgilim yazıyordu ahaha ben tamam yazıyorum düz bi şekilde tm falan ortaokulda ignore yaparken kullnaıyordum ahahah 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben tamam di sonra tm oldu hep öyle kullaniyorm Tamam cok uzunn Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Timam tam aşko takılan kızların olayı Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Taam diyordu bi kere damam dedi kastamonuluydu bende dalga geçmiştim allahın kastamonulusu falan diye kız 10 saat gülmüştü Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl 🙌 böylehttps://www.youtube.com/embed/c7iC6hFwKXo 0 0 Yorumla
Edadjkx Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Tamam yaziyorum genelde, tripliyken ya da konusmayi kesmek istersem 👍 bu. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayn 👍🏻 ztn konusmak istemiyo gibi Yorumla Edadjkx +1 yıl Evet gecistirmek icin falan Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Genelde tamam :D ama ciddiysem eğer tamam yazıyorum 0 3 Yorumla mine13 +1 yıl 3. şıkkı yazdım ama site düzelttiği için tamam olarak gözüküyor Yorumla Soran +1 yıl Ya sorma 3. Bende de düzeltildi süper soru secildi icin Şu an istedim gibi yazmislar Yorumla mine13 +1 yıl Bu sitenin yerli yersiz düzeltmelerine gıcık oluyorum Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Karsımdakine göre... Pek kaale almıyorsam ya da sinir bozuculuk yapmışsa tm, ok yazarım... Normal de ise tamam yazarım.. 0 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Tam diyorsam sıkıntı olabilir ok dediysem konuşma biter. Tamam dersem devamı olabilir. 0 0 Yorumla
Tugceeeeeeeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tamam yazmayı sevmiyorum peki yazıyorum onun yerine 0 0 Yorumla
WonderLoverWinnerW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Çok tamam demiyorum onun yerine tabi veya tamams diyorum 🤣 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. Eskiden "Tm" yazardım şimdi "Tamam" yazıyorum 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Senin timam yazdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam :D :D 0 4 Yorumla Soran 10 ay 🤣🤣🤣 ahahhaja yok be ben tm derim jfjgjjfkekefkdk Yorumla Cevap sahibi 10 ay Tm içlerindeki ennnnn kötüsü yaaa Yorumla Soran 10 ay Hahahhsjsjjs niye ki Yorumla Cevap sahibi 10 ay Çok kötü işte Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 808 cevap paylaştı. Klavyemde yeterince tuş var ve hepsini kullanabiliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eskiden "tamam" böyleydi de, şimdi; "tamam" böyle, Türkçeyi bozmayalım lütfen. 😅 0 9 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Gerçekten ne tutmuş bence tekrardan sorun bana da yeni bildirim geldi 😅 eskiden tamam yazdığım yeri de değiştirmiş site işi gücü değiştirmek 😅 Yorumla Soran 10 ay 😂😂😂 hala ayni mi yazion Yorumla Cevap sahibi 10 ay Nasıl yani 😀 Yorumla Soran 10 ay Sen hala ayni mi yaziyon cicim Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yani doğruyu yazmıştım hanımefendi 😅 Yorumla Soran 10 ay Biri yaumis 55 yasinda moruk öf yeter güncelleyip durma diyo ayyy ne moruklar var sildim yorumu hic dede cekemicem istedimi yaparim Yorumla Soran 10 ay Genclerin yerine gelmisler öff kusucam Yorumla Cevap sahibi 10 ay 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Haklısın Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tamam derim , o an kızdıysam Ok derim anlarlar zaten :D 1 0 Yorumla
Soner_Milan Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Ok asla kullanmam, varoşluk. Ya okay yazarım ya da tamam diye yazarım. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 452 cevap paylaştı. Tamam şeklinde yazarım 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Tamam yazıyorum türkçeyi katletmeye gerek yok 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Normalde "tamam" tripliyken OK 😂 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı. Eksiksiz 'Tamam' yazarım 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Tamam ya da ok şeklinde 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Düz tamam yazarım ben. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dümdüz tamam. şeklinde yazarım. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sinirliysem tm trip atiyorsam ok.. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tamam. 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 313 cevap paylaştı. Genel tamam derim. 0 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl T ve m 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden gizli oldumu merak ediyon mu Yorumla Limpos +1 yıl Banane ak Yorumla Soran +1 yıl Şu an gizli olmasaydm sen soruma gelemzdin seni engellemism iyi yapmism ohh Yorumla _1773_ +1 yıl Xbxvxvzbznxvxv ulan limpos Yorumla
Atlı_Bir_Filozof Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Samimiyete bağlı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Samimiysen ne dersin Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Tımam cınım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Samimi degilseniz😂 Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Ok 😒. Böyle 😅 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. tamam 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 453 cevap paylaştı. Pikisi 😬😬 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. Tamam 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Tamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Tamam şeklinde.. ama eğer sevdiğim birisi varsa bazen şaka amaçlı timam derim.. ya da o an soğuksam ok derim direk
tamam çok kullanmıyorum çok soğuk ve tripli gibi geliyor o yüzden tamamdır diyorum daha ciddi duruyor ve normal duruyor eğer yakın arkadaşım ise okeys diyorum
Timamı eski sevgilim yazıyordu ahaha ben tamam yazıyorum düz bi şekilde tm falan ortaokulda ignore yaparken kullnaıyordum ahahah
Ben tamam di sonra tm oldu hep öyle kullaniyorm Tamam cok uzunn
Timam tam aşko takılan kızların olayı
Taam diyordu bi kere damam dedi kastamonuluydu bende dalga geçmiştim allahın kastamonulusu falan diye kız 10 saat gülmüştü
🙌 böyle
https://www.youtube.com/embed/c7iC6hFwKXoTamam yaziyorum genelde, tripliyken ya da konusmayi kesmek istersem 👍 bu.
Ayn 👍🏻 ztn konusmak istemiyo gibi
Evet gecistirmek icin falan
Genelde tamam :D ama ciddiysem eğer tamam yazıyorum
3. şıkkı yazdım ama site düzelttiği için tamam olarak gözüküyor
Ya sorma 3. Bende de düzeltildi süper soru secildi icin Şu an istedim gibi yazmislar
Bu sitenin yerli yersiz düzeltmelerine gıcık oluyorum
Karsımdakine göre... Pek kaale almıyorsam ya da sinir bozuculuk yapmışsa tm, ok yazarım... Normal de ise tamam yazarım..
Tam diyorsam sıkıntı olabilir ok dediysem konuşma biter. Tamam dersem devamı olabilir.
Tamam
Kısaltmaları hiç sevmiyorum.
Tamam yazmayı sevmiyorum peki yazıyorum onun yerine
Çok tamam demiyorum onun yerine tabi veya tamams diyorum 🤣
Eskiden "Tm" yazardım şimdi "Tamam" yazıyorum 😂
Senin timam yazdığına yemin edebilirim ama ispatlayamam :D :D
🤣🤣🤣 ahahhaja yok be ben tm derim jfjgjjfkekefkdk
Tm içlerindeki ennnnn kötüsü yaaa
Hahahhsjsjjs niye ki
Çok kötü işte
Klavyemde yeterince tuş var ve hepsini kullanabiliyorum
Eskiden "tamam" böyleydi de, şimdi; "tamam" böyle, Türkçeyi bozmayalım lütfen. 😅
Gerçekten ne tutmuş bence tekrardan sorun bana da yeni bildirim geldi 😅 eskiden tamam yazdığım yeri de değiştirmiş site işi gücü değiştirmek 😅
😂😂😂 hala ayni mi yazion
Nasıl yani 😀
Sen hala ayni mi yaziyon cicim
Yani doğruyu yazmıştım hanımefendi 😅
Biri yaumis 55 yasinda moruk öf yeter güncelleyip durma diyo ayyy ne moruklar var sildim yorumu hic dede cekemicem istedimi yaparim
Genclerin yerine gelmisler öff kusucam
😂😂😂😂
Haklısın
Tamam derim , o an kızdıysam Ok derim anlarlar zaten :D
Ok asla kullanmam, varoşluk. Ya okay yazarım ya da tamam diye yazarım.
Tamam… Kısaltma sevmiyorum…
Ruh halim nasılsa öyle😂
Tamam şeklinde yazarım
Sorun yok yazarım ben :D
Tamam yazıyorum türkçeyi katletmeye gerek yok
Normalde "tamam" tripliyken OK 😂
Eksiksiz 'Tamam' yazarım
Tamam ya da ok şeklinde
Düz tamam yazarım ben.
acelem olduğunda tamam
Dümdüz tamam. şeklinde yazarım.
Okey atlamışın