Biz İstanbul'da yaşıyorduk annem babam ben bir de yardımcımız Meral abla var yıllardır bizimle beraber yaşıyor Ben Muğla'da üniversite kazanınca burada ev tuttuk doğal olarak Meral ablanın benimle gelmesini istedim annem de göndermek istemedi Ama işte babam kız orada yalnız olmaz diye gönderdi annem zırt pırt çağırıp duruyor mızmızlanıyor babam başka bir yardımcı tutalım diyor Onu da kabul etmiyor en son bayram tatiline gittik annemle birbirimize girdik seen kendi kocana bakamıyor musun bu kadar aciz misin dedim alt tarafı bir yemek yapıp bir toz alacaksın 2 dakikalık iş büyük temizliği Zaten şirket çağırıp yaptırıyoruz evde iki kişiler alt tarafı yalı falan da değil normal ev ayrıca kendi anasının evinde yardımcı falan yoktu babamla evlendikten hatta 3 yıl sonra ben doğduğum zaman almışlar temizlikçi ananın evinde temizlikçi mi vardı dedim birbirimize girdik haksız mıyım
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Muğla'dan selam bebek
Selam
Muğla'da misin halen, napiyorsun
Evet m filanlar yakın ders çalışıyorum
Kolay gelsin. Gecen Köteklideydim mamutta, bilseydim seni arardım
Hhhmmm
Takilalim mi Kötekli de bir akşam seninle
Yok ben öyle yabancılarla pek görüşmem
Tanıştıktan sonra yabancılik cekmezsin, ısınırız birbirimize hem düşün ona göre haber ver
Düşündüm de meral ablan iyi ki gelmiş
@Dardelen niye ki
Baksana sapıklar hep musallat olur sana
Konuşma lan zirto
kardeşim ya bak
2 kişi konusurken 3 ye başka bir şey düşer
Tipik beta erkeği kadinlarin gtunden ayrılmayan yalaka kılıklı.
Yırtık dondan çıkar gibi çıkmış amin evladi
Benim postun altına gelip yorum atıyor. * bak
SANA GİREN ÇIKAN Mİ Oldu amin feryadi
Sus lan it. Rahat bırak kızı
kes lan güzel kardeşim. Kız zaten gizli oc
Sana giren cikan mi var yirtik dondan çıkmış köpek
Olsun nerde bir kardeşim bir kıza yavşarsa rahatsız olurum. Git ötede ağla
Utanmıyorsun dimi kızı bakıcısı ile yollamışlar sen kızı ayartmaya çalışıyorsun püh sana
Anasini sulalesini hadi ordan
* bak
bacım çocuğu
Orrooossspnun dogurdufu
Puhahahaj kudur lan enik
Anasini hadi ordan evladı sana giren cikan mi var. Köpek
ANANİ Altıma alıp eze eze beceririm o çocuğu köpek
Sen başka analara göz dilersen evdeki anana da başkaları göz diker.
OC Bak namus bekcisi misin. Önce kendi ananin namusuna sahip cik zurriyetsiz *. Anana ben göz dikerim sen merak etme
Bende karını * puhahahaj
ANANİ KARİNİ BACAK OMUZ PARİS KOPRUSUNDE İNLETİRİM AHAHHAHZ
Sen sadece mastürbasyon yapan bir zavallısın. Bu gizli hesap bana yazdı dedi canım çok sıkılıyor buluşayım mı dedi. Bende dur dedim şimdi gerçek yüzünü görürüz. Şimdi sen evde ağlaya ağlaya 31 çekmeye devam et. Ezik sünepe seni
SENDE ANASİNİN KOYNUNDAN CİKAMAYAN BİR SUNEPE EVLADİSİN. bacım EVLADI. YURT DIŞINA GİTMİSSİN ANCAK ELİN 31 DE MAHKUM. KÖPEK. HAYATINDA GORMEDİGİN KADİN İCİN NAMUS BEKCİSİ AYAGİNA YALAKALIK YAPAN ZAVALLİ * ÇOCUĞU. AANANA 31 DEGİL BACAK OMUZ YAPİCAM GOR SEN
Sen sadece 31 çekersin
SENDE yaprak YERSİN ANCA
Ahahah gördün mü sakin sakin senle eğlendim sen ise kudurdun ordan. Tasmalı bir köpek gibi düşün kendini
HOST KÖPEK. SENİ KAPIMDA KÖPEK DİYE BAGLAMAM. İTE BAK. SEN ANCA BENİMKİNİN BAŞINI ALİRSİN. YALNİZ SANA FAZLA AGİR GELİR TOPİS. YASİTLARİNLA OYNA. 69 DAN GİRER DOMALTİR SOKARİM KAAHPECİK
Ahshshs senin ezbere bildiğin 3 kelime falan var herhalde. Başka türlü konuşamıyon Dimi sen
bacım EVLATLARİNA 3 KELİME BİLE FAZLA. ANLADİGİN DİLDEN KONUSUYORUM. SANA GUZEL SOZ MU SOYLEMEMİ BEKLİYORDUN
Birader sen otuz bire devam hadi anam hadi sağdan sağdan
Ne güzel dertler var
Ne alaka ya
Sus ve meral ablayı gönder annene. Meral abla sana bakmak zorunda mı kaç yaşında kızsın
Bana bakmıyor Ben bebek miyim sadece bilmediğim bir şehirdeyim yanımda oluyor
Evet sen bebeksin. O yüzden sen o şehri öğrenemezsin ve yanında birine ihtiyacın var
Boş yapma
Ya sus hem ailene faydan yok hemde yardımcı kadını alıp götürürüyorsun bencil. Allah senin gibi evladı kimseye vermesin amin
Dinime küfür eden Müslüman olsa En azından ben senin gibi boş yapıp insanlara sinirini bozmuyorum baban başka bir yardımcı tutabiliriz diyor tutabilir tutsun onun tek derdi benim huzurum boğmak Sen bunu anlayamazsın tabii zeka gerektiri ince işleri anlayabilmek
Bakıcısı olan insanları ciddiye alamıyorum yavrum baybay
Doğru haklısın Ben fazla insancılım galiba beyni olmayanları bile insandan sayıp ciddiye alıyorum
Sen böyle konuşuyorsun ama bakıcın kızmasın sana sonra
İsmi neydi şikayet edicem seni
Sen daha küçücüksün ötede oynar mısın
Küçüksem emzir o zaman
Maalesef Sen benim göğsümden beslenemezsin Senin yiyebileceğin bir şey yok benim göğüslerimde b**k çıkmıyor maalesef oradan
Geçekten iğrenç bir insansın
Meral ablanın yerinde olmak istemezdim
En azından Ben bir insanım kendinin bunu bile olamadığını kabul etmem bile bir incelik
Bırak peşimi katil
Ne istiyorsun benden
Ya benim soruma gelmişsin 2 saattir boş yapıyorsun bize ne istiyorsun benden diye soruyorsun ya sen şizofrenin kaçıncı evresisin
Beni affedebilecek misin. Çok mu üzdüm seni
Hayret iyice uçtu
Uçurma kadın sende. Adamı hasta etme
haksizsin
Nedenmiş