Annem bi kocasına bakamayacak kadar aciz mi babam bu kadar zavallı bir kadınla mı evlendi acaba haksız mıyım?

Biz İstanbul'da yaşıyorduk annem babam ben bir de yardımcımız Meral abla var yıllardır bizimle beraber yaşıyor Ben Muğla'da üniversite kazanınca burada ev tuttuk doğal olarak Meral ablanın benimle gelmesini istedim annem de göndermek istemedi Ama işte babam kız orada yalnız olmaz diye gönderdi annem zırt pırt çağırıp duruyor mızmızlanıyor babam başka bir yardımcı tutalım diyor Onu da kabul etmiyor en son bayram tatiline gittik annemle birbirimize girdik seen kendi kocana bakamıyor musun bu kadar aciz misin dedim alt tarafı bir yemek yapıp bir toz alacaksın 2 dakikalık iş büyük temizliği Zaten şirket çağırıp yaptırıyoruz evde iki kişiler alt tarafı yalı falan da değil normal ev ayrıca kendi anasının evinde yardımcı falan yoktu babamla evlendikten hatta 3 yıl sonra ben doğduğum zaman almışlar temizlikçi ananın evinde temizlikçi mi vardı dedim birbirimize girdik haksız mıyım

Annem bi kocasına bakamayacak kadar aciz mi babam bu kadar zavallı bir kadınla mı evlendi acaba haksız mıyım?