Karşılıklı hakaret küfür ettik, normalde kötü söz kullanmam ama o söylediği için söylemiştim. Birkaç gün sonra onu aradığımda da dedi ki ben whatsapptan seni engellemiştim ama sonra ertesi gün engeli kaldırıp senin bana yazdığın hakaretlere bakmak istedim ama seni engelleyince mesajların hepsi silinmiş dedi. Neden bakmak istedin dedim, o da senin yazdıklarına baktım ki kalbim sana karşı yumuşamasın diye dedi. Ne demek istiyor bu?
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen ne kadar gurursuz bi kızsın ya , sana küfür etmiş və üstelik ona yazdın mi gercekteb söylenilecek laf bulamıyorum senin gibilere, verecegim tavsiye bir daha konuşmayin olur , bir birinize küfür ederek aranızdakı saygıyı öldürmüşsünüz zaten şimdj ne diye tekrar yazdin ki mal. Sen Boyle yaparsan seni cepte görür o yüzden en iyisi onu hayatından tamamen çikarmak sanki başka erkek kalmadı m k
Kendine küfür edecek kadar ayı bir tiple arkadaş olmasını sorgulamalı
Düzgün konuş çirkinleşme. Ben de ona küfrettim zayıf noktasından vurdum onu eski sevgilin seni iyi ki aldatmıs hak etmiştin bunu dedim ve neden yazdım biliyor musun onunla tekrardan başlayıp bu sefer ağzına s*çmak için. Onun bana yaptıklarını unutmadım ama öncesinde ona gerçekten değer verip sevmiştim de onu.
Sen ne yaparsan yap o akillanmicak aksine ne kadar üstune gidersen o kadar çok seni cepte görür ve kendini hic bi zaman haksiz bulmaz ve günün sonunda yine sen kötü hissedersin. O yüzden böylelerini birakmak ve yoluna bakmak en iyisi. Erkekler bizim gibi duygusal düşünmezler , o yüzden ona onun hatalarını hatirlaticaksan eğer şimdiden söylim hiç umrunda bile olmicak ve seni görmezden gelmeye devam edicek
Peki ne yaparsam benim pesimden koşmaya başlar yaptıklarını ödetmek istiyorum ona
Onu görmezden gel , o yazsa bile görüldü at , sanki onu hiç umursamiyormuşsun gibi yaşa , gez dolaş bunları paylaş, onunla ilgilenmedigini görünce çildirir zaten. Bu kıza ne oldu Boyle falan der
Sana mesaj atabilir miyim?
Kanma
Sana hakaret edip bu saygısızlığa gelen birinden bir şey anlama
Güya seni sevdiği mesajı vermeye çalışıyor alttan
Ama değil yalan söylüyor
Konuşmak istemiyorum artık da dedi ama neden seviyorum mesajı vermeye çalışıyordur ki?
Seni peşinden koşturmaya çalışıyor
Var böyleleri sayılarıda az değil
İnsanların duyguları ile oynayıp onları manipüle eden
Sırf zevk
Zaten onunla son tartışmamızın nedeni benim onu sürekli aramamdı takıntı oldu bende. Bizim onunla tartıştığımız gün o bana bağırarak küfür etti hatta annesi odaya girdi bağırma sus dedi oğluna sonra telefonu aldı kadın bana dedi ki belli ki anlaşamıyorsunuz çözülemiyor sorunlar konuşmanıza gerek yok kızım dedi ama biraz sert bi üslupla ben de dedim ki ben hassas bi insanım üstüme geldi oğlunuz o kendini kötü hissettiğinde ben onun yanında oldum o benim yanımda olmadı ama dedim, kadın da dedi ki oğlum da çok hassas biridir vs. Yani peşinden koşturma maksatlı mı böyle davranıyordur bana?
Yazmadın da?
Ya ne diyim şimdi ben sana
Cidden ağzım açık kaldı
Üzülmeni istemem ama
Eğer sadece kendi üzgünken seni tanıyorsa kullanılıyorsun
Ve eğer aramalarından nazından ne biliyim huylarından rahatsız oluyorsa zaten olamazsınız
Ve ayrıca konuya annesi bile dahil olmuş
O kadar saygısız ki
(Sana o kadar değer vermiyor ki)
Olaya annesi bile müdahele edip olmuyorsa zorlamayın diyor
Peşini bırakmalısın bence
Kendine kötülük etmiş olursun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!