Ona anonim bir uygulamadan yazıyordum uzun bir süredir, gerçekte aynı sınıftayız tanışıyoruz. Bana hep kimsin dedi söylemedim, işyerinin ordan geçtim bunu ona söylemiştim. Artık anonim konuşmak sağlıklı değil sen çok düşünüyorsun diyordu.
Ben onu arkadaşımdan gizliden arattım arkadaşım konuştu, ben de konuştum azıcık. Benim ona ulaşmamı sesimi ve dobralığımı beğendiğini söyledi. Ona fake instadan yazdım. Gece 3 saat konuştuk adımı söylemedim ipuçları verdim sen bul dedim. Ertesi gün söylersin dedi kapattık.
Ertesi gün arkadaşım aramış onu benden habersiz, numaramı sil demiş çocuğa. Çocuk da yanındaki kızın adı e ile mi başlıyor söylersen silerim demiş. Kız da bilmiyorum demiş. Kıza demiş ki eğer bu kız zamanında bana bi uygulamadan yazmışsa ben onun korkusundan hesaplarımı kapatmıştım. Ben onu üzerim ahını alırım değiştim eskisi gibi değilim demiş. Arkadaşım da peki ya karşına çıkarsa? diye sormuş. Çocuk da ona o zaman bakarız demiş.
Çocukla telefonda son konuşmamızda ona uygulamadan yazdığımı itiraf ettim. Bana bağırdı çağırdı senin gibi biriyle bi şey olmam dedi. Ben de red mi ediyorsun açık açık söylesene dedim. Bu red değil dedi kapattı.
Ben red mi edildim beni beğenmedi mi hiç? Düzelmez mi?
Ben onu arkadaşımdan gizliden arattım arkadaşım konuştu, ben de konuştum azıcık. Benim ona ulaşmamı sesimi ve dobralığımı beğendiğini söyledi. Ona fake instadan yazdım. Gece 3 saat konuştuk adımı söylemedim ipuçları verdim sen bul dedim. Ertesi gün söylersin dedi kapattık.
Ertesi gün arkadaşım aramış onu benden habersiz, numaramı sil demiş çocuğa. Çocuk da yanındaki kızın adı e ile mi başlıyor söylersen silerim demiş. Kız da bilmiyorum demiş. Kıza demiş ki eğer bu kız zamanında bana bi uygulamadan yazmışsa ben onun korkusundan hesaplarımı kapatmıştım. Ben onu üzerim ahını alırım değiştim eskisi gibi değilim demiş. Arkadaşım da peki ya karşına çıkarsa? diye sormuş. Çocuk da ona o zaman bakarız demiş.
Çocukla telefonda son konuşmamızda ona uygulamadan yazdığımı itiraf ettim. Bana bağırdı çağırdı senin gibi biriyle bi şey olmam dedi. Ben de red mi ediyorsun açık açık söylesene dedim. Bu red değil dedi kapattı.
Ben red mi edildim beni beğenmedi mi hiç? Düzelmez mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorunlu o çocuk ya neden kendinle bu kadar uğraşıyorsun git seni seven bir insanı bul böyle abidik gubidik insanlarla kendinizi heba ediyorsunuz ya
aynisini ben de yapmistim senin burcun ne cocugun burcu ne anlaticam
Benimk akrep onunki kova ama doğum günüm yanlış olabilir demişti
ben boga burcuyum o da kovaydi. Cocuk bana bizden olmaz dedi cok uzulmustum. aynisini sende yasamissin insallah sende de ayni son olmaz. ben o cocuga 5 yil taktim
Yok ben takmıcam ama onu pişman etmek istiyorum
mutlu ol onlar cildirir🥲
Hiç pişman olmaz dimi güzelleşsem falan. Birkaç işlem yaptırmayı düşünüyorum yüzüme. Mezuniyet de bu yıl. Öncesinde sunum yapmamız lazım odaklanabilir miyim bilmiyorum
kendi hayatina bak o pisman olur sakin canini skma
Bu reddetmek değilse neymiş o zaman?
Bilmiyorum neden böyle der bi insan ne yapmaya çalışıyor
Hiçbir fikrim yok ama bence yüz verme artık.
Sence bu durumda ben mi yüz vermiyorum o mu? Peşinden koşan gibi görünüyorum çok kötü. Bak arkadaşım olacak kız onunla sapık gibi konuştu uygulamada da öyle yapmıştı benden habersiz sonra bana gösterdi bak ne olduğunu gör diye. Benim kızla aram bozuldu böyle konuştu diye. Şimdi çocuk diyor ki arkadaşına iftira atma sapıkça ne konuşmuşuz dedi. Halbuki kendi demişti kıza sevgilin var madem neden benle böyle konuşuyorsun diye. Hem hemşehriyiz hem ihale bana kaldı rezil oldum kısacası çok kötü bir durum nasıl çıkarım bu işin içinden onu da bilmiyorum
Bana kalırsa sen kendi değerinin farkında değilsin. Bir yandan arkadaş, diğer yandan arkadan iş cevirmeler, öbür yandan çocuğa odaklı olman derken kafa duman olmuş. Bence sen bu çocuğa fazla yüz veriyorsun ki verme artık yahu. Hem güzelsin, hem ilgilisin. Kıymeti bilinmiyorsa, bir dakika durma. Önüne bak. Niye zaman harciyorsun. Uyan artık.
Öyle yapıcam zaten ama pişman olmaz mı? Hani bi yolu yok mudur şimdilik bu düşüncedeyim. Bi de ahını alırım üzerim falan demiş bahane dimi bu da
Bilmiyorum bahane mi değil mi. Sonradan pişman olur mu diye bu işler yürümez güzellik. O kişiye ilgin olduğunu zaten biliyor. Bundan sonrasında senin yapacağın bir şey yok. Sen hayatına bakacaksın. Çıkar gelirse ve sen halen ilgili isen, o anda da hayatımda kimse yoksa onunla ne yapacağını düşüneceksin o an. Ama şimdi malumu sürekli ilana gerek yok çünkü çocuk senin sevgini, ilgini zaten biliyor. Karşılık da vermediğine göre hayatına bak sen.
Haklısın uzatmaya gerek yok defolsun aklımdan yeter
İşte onun yolu, senin işine gücüne bakmandan geçer. Öyle intikam işlerine de girisme yahu ucuz musun sen. Kaliteni düşürme, hayatına odaklan. Kanser etme kendini.
Haklısın sorun şu ki pislik beni arkadaşlarına anlatmış konuşurken ev arkadaşları ordalardı bizim sınıftalar hepsi şimdi ben nasıl okula gidicem
Sen utanılacak bir şey yapmadın ki. Onların cahilligine odaklanma. Hep bunlar senin için iyi çünkü böylece ondan daha da çok miden bulanır.
Evet haklısın tiksinti duyuyorum sadece ondan. Az önce konuşmaları sildim silmemiştim normalde. Zamanla utanmam falan da geçer inşallah böyle düşünmem falan rahatlıkla sunum yaparım insallah
İnşallah. Sunumu istersen önce bana da yapabilirsin. Konu ilgimi çekerse. :D Benim de üç hafta sonra sunumum var bak, hatırladım. Sağ ol. Şimdiden başlasam iyi olur. :)
Biride bize böyle aşık olur mu be😕
Biri sana böyle aşık olsaydı napardın? Güzel kızsa görüşürdün değilse egonu beslerdi sadece
Sen sevmeyi cok yanlış anlamissin sevmek kusuru gormemek onu bi parçan gibi gormektir zaten güzellik için seven tatmin için sever
O beni hiç sevmedi işte onu sevmemi dahi istemedi. Beni saplantılı gördüğünü söyledi işyerinin önünden birkaç kez geçip ona baktığım için başka bi şey de yapmamıştım halbuki sadece yazıyordum çoğunlukla o kadar. Kötü bi durum
Olur olmaz kisilere aşık olmaniz😕
Seninle nasil tanisabilirim burdan olsasa
Gerek yok ne alaka şimdi ben ne diyorum