Gerçekten merak ediyorum içgüdüsel falan diyorlarda bana bazen karaktersizlik gibi geliyor
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızlar kötü erkekleri değil zeki, özgüvenli, enerjik ve eğlenceli erkekleri tercih ederler fakat sadece zeka kısmında eğer erkek gereğinden fazla belirgin bir zekaya sahipse itici olabilir.
Sosyal medyanın ortaya çıkışıyla beraber kadınların erkeklerin sadece yüzde 5-10 luk kısmına ulaşma arzusu yüzünden yaşanan olay işin acı şu ki değiştiremediğimiz şeyler yüzünden bile elendiğimiz oluyor. Tipin olsa boyun kısadır boyun olsa tipin yoktur bu ikisi olsa paran yoktur bunların hepsi olsa ağzın laf yapmasa yine eleniyorsun. Şimdi burada sizde kadınlardan güzellik bekliyorsunuz diyen kadınlar olacak ama erkeklerin çoğu 5/10 üstü kızlara razı ki kadınlar ilişkide güzellik dışında sunduğu şeyler kısıtlı kadınlara güzellik, kilo konusunda toplum tarafından politik doğrucu davranan bir erkeğin kısa olması durumunda bütün aşağılayıcı ifadelere katlanmak zorunda.
Dostoyevski diyor ya; "hiçbir kız seni sen olduğun için sevmeyecek; herkes seni, seni sevmenin onlara ne kadar yakışacağını düşündüğü için, yani kendileri için sevecek ve bu da demek oluyor ki insan böyle yaparak yine kendini sevecek. Sen hiç sevilmemiş olacaksın hikayenin sonunda.
Dediğin gorece doğru benim boyum uzun, tipim 6-7/10 (görece ama bu aralıkta degistigini tahmin ediyorum) ve her ne kadar genetik olarak kas oranım fazla olsa da yağ oranim da fazla ama çok enerjik, içten ve içi dolu bir ozguvene sahip insanım ve benim de yeni farkina vardigim üzere en son gittiğim mekanda benim de çok hoşuma giden bir kız direkt tanışma sinyali vermişti koşullardan dolayı karşılık veremedim. Öncesinde de suphelendigim benzer net olaylar yaşandı
Boyum 179-180 arası değişiyor tipim kızlara göre 5 falandır belki 4 özgüven falan normal
Yani velhasıl kimse kusursuz değildir ve kadınların özellikle ortalamanın üstünde bir kaliteye (karakter, güzellik, zeka, idealizm birleşimi) sahip olanlarında bunun çok daha fazla görüldüğünü farkettim
21 yaşındayım 21 senedir sapım
Ben de sapım 24 senedir ama sap olmamın bir sebebi de hayatımda çok zor bir dönem yaşadım ve doğru tercihler yapacak mentalitede hiç değildim
Ben çok red yedim kızlar kendini bi bok sanıyor
Daha da önemlisi bu tarz olaylar insanın hayatının merkezinde dördüncü veya besinci oncelikteki olaylardır
Değil kardeşim kendimizi kandırmayalım ilk 2dedir
Maslowun temel ihtiyaç ve ait olma saygı duyulma ihtiyacına bsk anlarsın
Dostum senin hatan biraz da... Sebebini sorarsan bu yazdığın nefret dolu yazılardan bile kadınların esasen hayatında birincil veya ikincil oncelikte olduğunu farkedebiliyorum ve bu zaten çekiciliğini inanılmaz düşürür
İnsanın değer mekanizması hiyerarşiktir ve bencil yani benlik algısı ile çalışır o yüzden eğer hayatın her alanında rahat olmak istiyorsan kendi hiyerarşini doğru oluşturman gerekir canım saçma ilişki tavsiyeleri veren veya borsa kaplanı tarzı nefret kusan yerlerden uzak dur
Ben maslow falan anlamam sadece makaleler ve araştırmalara; hayattaki prensiplerime göre hareket ederim
Ayrıca aidiyet ve sevilme ihtiyacını tek başına karşı cins olarak görmekte çok dar bir bakış açısı
Yanlış öyle kişiler daha güçlü eril özgüvenli geldiği için ilgi çeker
Benim boyum 180 kısa diyorlar ha bide bunun boyla alakası yok
Olayın boyla alakası yok
Uzun ve serseri dedim ya dkdkd sen galiba birine istinaden dedin evet keko ya da playboy erkeklere kızlar tav oluyo
Benim kafada bi kız yok gibi
Soru değişik ya çünkü ikisi bağımsız şeyler
Senin kafada birini bulsan bile onla olamazsın dişil gelmez büyük ihtimalle
Anlamadım bana dişil enercilimi dedim
Hayır karşıdaki kişi senin kafanda olursa kız sana dişil gelmez büyük ihtimalle dedim ama bu ihtimal belkide mükemmel bir ilişki olur
Adam gibi adam olmak için serseri mi olmak gerekiyor?
Efendi uydu erkek olmaktan bahsetmiyorum
İşte hepiniz nankörsünüz
Yaaaaw alla alla ben sana bir şey demiyorum
Sen dedin ya benim kafada bi kız yok gibi bende diyorum ki kız senin kafada olursa kızdan hoşlanmazsın diyorum
Aman neyse ne düzgün bi kız arkadaşım olsun istedik hep bktan adamların oluyor ve uzun boylu serserilerin
Niye hoşlanmıyım dişil enerjisi yüksekse hoşlanırım asıl kızlar hoşlanmıyor
Maskülen bi kız tabiki istemiyorum ama aşırı aşko kuşko pick me kızlardanda nefret ederim arası bi kız isterdim
Sen kızdan hoşlanmazsın konu sen degilsin konu karşıdaki senjn gibi düşünürse kız sana eril gelir kız sana eril gibi gelirse sende kızdan hoşlanmazsın anladin mi şimdi
Anladımda benim tek istediğim şu Kendi halinde biriyim tek isteğim beni sevicek benimde sevip koruyacağım bir kız arkadaş Ya şöyle bi insan yok mu anlamıyorum ilişkiden beklentim dertleşmek sinemaya gitmek birlikte yemek yemek yapmak korumak ders çalışmak sevmek bu yani çok bi beklentim yok en yakın arkadaşımda o olur zaten
Şimdi anladım kusura bakma
Maskülenlik olarak benim ksfada olmasını zaten istemem ama kafa dengi olmasını isterim ne pısırık nede vurdummu koydum tarzı bi erkek değilim
Genelde nerde dengeli orada kaybeder
Hiç mi kız arkadaşın olmadı yoksa oldu ama istediğin gibi değil mi
Bi flörtleştiğim kız oldu sana takip attım nick selam daha detaylı anlatayım istersen
Burdan kimseyi eklemiyorim
Ya silersin engellersin nediyim
anlatmamı istiyorsan takip at
Genelde tepkiler böyle oluyor bu kızların yarattığı bir kast sistemidir
“Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor…
Kadınların aşkı sadece özellikle en az 185-195 arası boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.
Bu olayın cinsiyeti yok erkeklerde öyle ki hatta kadınlar duygusal olarak hemen etkilenirler
Yo misal uzun boylu kadında kısa boylu kadında seviliyor ve ayrıca çirkin bi kız rahat bi şekilde sevgili bılabilirken çirkin bir erkek istemsiz yalnızlık yaşıyor
Toplum tarafından size uygulanan büyük baskıyı görmenizin vakti geldi. Fiziksel olarak çekici olmamanız sizin seçiminiz değildi ama bunun bedelini hayatınızın her adımında ödüyorsunuz. Bu kadınların yarattığı bir kast sistemidir. Yani onların çekici bulduğu azınlık erkek grubu değer kazanıyor ve siz duygusal ve cinsel olarak aç bırakılırken o azınlık üst sınıf istedikleri her şeye sahip olabiliyorlar. Normalde her erkeğin kendine denk bir eşi vardı, mesela görünümü 4/10 olan bir erkeğin birlikte olması gereken kız da 3-4/10 puan arasındadır, boyu 170 olan bir erkeğin de 160-165 bir kızla olması geremekmektedir, ama gelin görün ki günümüzde ki durum çok daha farklı.
. Hiçbir kız kendi dengini erkeği istemiyor, tam tersine ondan daha uzun ve dış görünüş olarak daha avantajlı kişilerle birlikte oluyorlar. Görürsünüz dışarıdaki çiftlerde kadın hep kısacık ama yanındaki erkek 180-190 boy aralığındadır hep, neden o kadın gidip te 155-160 erkekle evlenmiyor da kendi dengi asla olmayan biriyle hayatını birleştiriyor? Bunun sebebi 'Hipergami' dediğimiz kadının cinsel stratejisidir. Hipergami basit bir şekilde; evrimsel süreçte gelişen, kadının kendinden statü, dışgörünüş, konum, saygınlık vb. gibi özelliklerden daha iyi olan erkeği eş olarak seçtiği bir stratejidir. Bu hipergami dediğimiz sistem hep mi vardı da geçmişte ki çirkin, ortalama, kısa boylu erkeklerde evlenebildi, aile kurdu. Bakın kardeşlerim geçmişte yani yaklaşık olarak 2000'li yıllara kadar bu eşitsizliğe çözüm olarak ataerkillik yani erkeğin egemen olduğu sistem, görücü usulü evlilik, muhafazakarlık veya zorla evlilik gibi zihinsel sağlığı düzgün dış görünüşü ne olursa olsun her erkeğin baba olup aile kurması mümkün oluyordu. Ama bu milenyum çağına geldiğimizde, sosyal medya çıktı, feminazi, sjw örgütleri güçlenip, kadınların kendi dengi olan erkeklerle birlikte olması yerine artık daha fazla hakka, isteğe sahip olduğunu dolayısıyla daha fazla erkeğe ulaşıp içlerinden en iyilerini seçip, geri kalanlarıda istem dışı bekarlığa, yalnızlığa mahkum etti. Düşman olmanız gereken sistemler belli, gerçekleri görün ve uyanın, birileri sizi insan yerine bile koymuyor !
Bak bakalım bi kızın en az 4-5 kez sevgilisi olmuşken 20 yaşına kadar 25+ hiç sevgilisi olmamış erkekler daha fazla
Erkek boyu 180 den başlar diyen kızın boyu 165 bide onuda 190 yapmışlar komedi kddkdjjdjdj
Kızlar kendine değer veren erkekleri sevseydi dışardaki partner tiplerini görmezdik
Kadınları bu kadar gomüyorsun ama sevgili de istiyorsun. Herkesin çifti olacak diye bir kaide tek de ölebilir insan
Kadınlar istediği erkeği seçebilirken erkeklerin çoğu kendi dengiyle bile olamıyor
Sizin tabirle çirkin erkek yakışıklı bulduğubuz erkeklerde bence maymuna benziyor
Yaptığım şey kadınları gömmek ws değil olanı söylüyorum
Herkesin çifti olmasına gerek yok diyen kızın 5 tane sevgilisi olmuştur
En az 2
Bi kızdan empati kurmasını beklemeyeceğim için konuyu kapatıyorum kimse kimseyi anlamaz
190 boyunda ağır adam böyle süründüren badboy veya keko adamları sevmeye devam edin sizdende bu beklenir
Ben bilmiyorum kardeşim ben seçmiyorum ben kadınları da savunmuyorum bunları savunan biriyle tartışırsan daha sağlıklı sonuç alırsın
Yok ben olsyı anlattım kadınlsrı gömüyorsun ws diyorsunda kendine kötü davranan uzun erkek seviyorlar bunun neresi kabul edilebilir
Sonra dayak yiyince kendileri pişman oluyorlar? Feminaziler ve feministler kullan at kadınlar tarsfından kuruldu kim nederse desin
Sözde güçlü kadın lan 190 erkek isteyecek kadar aşağılık kompleksine sahipsen fkkffkfk güçlü kadın diye bağırmanın anlamı ne
Doğal seçilimmiş 194 adamı yerle bir ettim
Kızlar kötü erkekleri severler. Yanlış erkekleri tercih ederler genelde.
Özellikle uzun boylu
Kadınların aşkı sadece özellikle en az 185-195 arası boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.
Çok düşündüm ama halen çözemedim. Kadınların neden kötü erkekleri sevdiğini. Sonra da ağlıyorlar.
Dostoyevski diyor ya; "hiçbir kız seni sen olduğun için sevmeyecek; herkes seni, seni sevmenin onlara ne kadar yakışacağını düşündüğü için, yani kendileri için sevecek ve bu da demek oluyor ki insan böyle yaparak yine kendini sevecek. Sen hiç sevilmemiş olacaksın hikayenin sonunda.