İlk buluşma için sevgilin seni film izlemeye eve davet etse gider misin ve onun hakkında ne düşünürsün?

22 NİSAN 2024
İlk buluşma için sevgilin seni film izlemeye eve davet etse gider misin ve onun hakkında ne düşünürsün?
22 NİSAN 2024
Giderim
Güzel güzel film izler tanışırız :D
Cevap
26Cevap
Şimdi o kadar davet etmiş. Bu düşünceli davranışı reddedip gitmemek çok ayıp olur. Ben öyle şeyler yapmam, aslanlar gibi giderim.
İlk buluşmada absürt bir teklif olur daha çok birbirini tanıyıp güvenip ilerleyen zamanlarda normal karşılanacak bir teklif bu:))
İlk buluşma için gidermiyim arada kaldım şimdi
İlk buluşmada eve giden kızdan da eve Çağıran adamdan da hayır gelmez 😂
İlk buluşma için kamuya açık alanları tercih ederim..
Soru bana ünv zamanında flörtleştiğim birini ilk buluşma için eve sinemaya davet etmiştim iki çifttik film izledik mısır patlattık muhabbet ettik herkes evlerine dağıldı tabiki herhangi bir yakınlaşmada olmadı çünkü kızlar ayrı koltukta erkekler ayrı koltukta izledik
Gerçi sonra iletişimi kesti
Farkettiğim durum ise ben davet ettiğim için ortamı kestiremedi ve biraz daha çekinik duruyordu
Kızlar illa evde film izleyecekseniz siz davet edin kimse evinizde size istemediğiniz hiç bişiy yapamaz :))
Bişey düşünmem yani davet edebilir onda sorun yok da ben böyle birlikte vakit geçirmek için bir araya gelineceği zamanlarda film izlemeyi mantıklı bulmuyorum. Sinema falan özellikle film zilemek için buluşmak lazım bence. Yoksa konuşmuyorsun bir şey paylaşmıyorsun herkes oturup film izliyor ve dağılıyor. Bence mantıklı değil.
@lisracish bungalov kızı ne ya niye kapışayım
Kadınlar büyük ihtimalle gitmeyi tercih etmezler ama ilk buluşmada libidosal açıdan etkilenecek kadar istekli hale getirmişse kadını değişir durum ama genelde konu sekse bağlanır diye kadınlar kabul etmez. Erkekler adına konuşmak gerekirse bunu reddedecek bir erkek çok zor olur bu devirde 😂
Ben giderdim evet. çünkü kendimi biliyorum evlenmeden asla yakınlaşmam ya da o tür şeyler yapmazdım.. tabi ev yerine sinema daha uygun olur ilk buluşma için.. çünkü dışarıda gezmek bir yandan da daha iyi tanımak ve birlikte zaman geçirmek daha güzel olurdu benim için.. ben mesela ev davet etmem.
Bu kadarı olmasa da...🙂
Oksimoron mu var: ilk buluşma ve sevgili aynı cümlede
Yooo uzak iliski düşün internetten filan
İlk buluşmaysa zaten sevgilim olmaz max flörtüm olur ona da hayır der üstüne engeli yapıştırırım. Hoş bir davet değil. Film izlemenin zamanı geçmiyor benimle buluştuktan sonra da gidip izleyebilir.
Engel
Sonum böyle olmasın diye gitmem assdjdk
İlk buluşma için sinema da olsa evine gitmem. Ne tür film izleyeceğimizin garantisi yok. Bi de açar sevişmeli bir film. Yok yemezler.
Gidişir 17 letdeyfim bir grup sübyan filme davet etti gittim iyiydi, baya meraklısı varmış yardımcı oldum.
Ilkte olmaz beğeneceksiniz begenmiyecekmi sen onu beğenecekmisin o belli değil bir de evi tekini riskli olmaz
Hayır gitmem, evlenince beraber olacağız zaten bir ömür boyu ne gerek var en iyisi beklemek 😎
Gitmem. Sonrasında da gitmem, ilk buluşma olmasının önemi yok.
Hayır gitmem. Evlenmeden de başbaşa kalmam kapalı bir evde.
Gitmem ne ilk ne de sonrakı buluşmalarda, bu benim tercihim.
Pek masum bir davet değil gidilmemesi gerekir..
Sevgilim olursa ve gelip bana böyle bir teklif yap gitmeyen vatan hainidir 🤣
Giderim böylece daha çok tanıma imkanım olur. İlk buluşmada ileriye çok gitmem ama
Yani çok da hoşuma gitmez spor yapmaya davetiyse olmuyor mu mesela
kişiden kişiye göre değişir mesela erkekler istekli olduğu için gider ama ben şahsen bir kız olarak o kişiden emin olmadığım takdirde onu evime davet etmem İlk buluşmada biraz zaman geçmeli
Beni fafenkleyecek kafaya koydu derim, gitmem. Pandemide değiliz sonuçta
gitmem abi it midir kopuk mudur katil midir nerden bilebilirim ölürüm yine gitmem
Genelde ciddi düşünmediğim kızla evde buluşurum verirse gelir vermezse yedekte dursun
Ne münasebo 😀😀
Nerede izleyeceğimize bağlı onun evindeyse hayır
İlk buluşmada olmaz!
Engellerim teklif ettiği anda 🙄 benim yabanilik
İlk buluşmaya olmaz kötü düşünürüm
Güvendiğim adamın evine giderim.
Hayır tabii ki
Derim gel dışarıda buluşalım önce
Sözünü bitirdigi an yanında olurum 🤠
ilk buluşmada olmaz ya
Kesin giderim hatta ışınlanmayı bulurum 😂
Giderim.
birçoğuna gittim
Hayır
gitmem
Hayır
Hayır gitmem filmin konusu belli zaten
Gitmem tabi ki
Hayir
elleri ayakları rahat durucaksa giderim.
Giderim.
hayır gitmem
nereye ama
giderim
Hayır sakın
Evet giderdim 🤣
Gitmem