Kaçanın her zaman kovalandığına inanmıyorum bi yerde e yeter dersin, heh işte o zaman sizce ne zamandır?

Kaçanın her zaman kovalandığına inanmıyorum bi yerde e yeter dersin, heh işte o zaman sizce ne zamandır?
Bunun süresi belli olmaz her insan da değişiyor. Kimisi karşı tarafın ilk nazında bile çekemiyor kimisi "ya sen naz mı yapıyorsun kurban olurum" diyor 😂😂😂
Öyle diyenlere dikkat et sen yine ilk onlar gidiyor 😅
Artık onlar bana dikkat etsin bence. Teşekkür ederim eig için 💐
Rica ederim uykucum iyi uykular 💅😄
Kaçan eğer istemem yan cebime koy dercesine kaçıyorsa, Bir şekilde yakalarım mutlaka ya da zaten o kendi yakalatır ama yok, gerçekten istemediği için kaçıyorsa Hiç yorulamam arkasından..
Teşekkür ederim..
Cevap
16Cevap
Abartıldığı ve artık kovalamanın heyecan vermediği zaman..
Ne ben kediyim ne de karşımdaki fare, ilkokulda değiliz ki kovalamaca oynayalım..
Bir değil iki değil ama üçte kesin 😂
Günümüzde bekar yaşıyan insan sayısına bakarsanız naz yaparsanız ne olucağınız belli... Huzurevi yollarına düşersiniz. Günümüzde Naz sevilen bir şey değil. Cilve varsa eğer zaten omuz üstündesinizdir ama naz yapıcam derseniz allah yardımcınız olsun
Bence bir noktadan sonra baya sıkıcı olur. zaten aşk da naz sevmem ben iki insan net olmalı her zaman.. hem hayır demeyip hem de açık kapı bırakıyorsa sürekli flörtöz takılıyorsa olmaz o iş.
Umudunun bittiği nokta da naz değil de gerçekten sevilmediğini anladiğin noktada usanirsin, gerçekçi yönün devreye girer..
Erkek adam naz yapmaz ya ben yaparım ikimizin yerine de naz çeke bilen adamla olurum esas. Sevdiğim adama naz yaparım ama hevesini kırmam 😈😂
2. Gelişinden ve ret yiyişinden sonra usandırır jdjsjsj
Fazla naz gaz açtırır bizi gaza getirmesinler 😂
Kimsenin nazını niyazını çekemem istiyorsa ister istemiyorsa istemezsin
depar attıyse kendi kendine koşabilir o dakika itibariyle işim olmaz
Varla yok arası, hayalet iletişim kuranları affetmem.
Ben fazla naza gelemem. Hele uzatılırsa orayı terkederim.
O kişiye olan hislerime bağlı da. Çok nazı da sevmem uğraşamam
Valla bir sabrederim iki sabrederim hadii üçüde sabrederim baktım olmuyor o saatten sonra ne hali varsa görsün derim.
Ağzında kuş tutsa artık hiçbir şekilde umurumda olmaz yolu açık olsun.
Kaçanın arkasından su dökerim ancak Yolu açık olsun
Beni usandırmaz zoru severim
Bi yerden sonra usanırsın bence, ben de severim ama sınırı olmalı abartmamalı sanki birazcık sanırım galiba
Fazla olduğunda kişiye göre değişse de tezeğini çıkartmamak lazım
Tam şu zaman hissizleştirene kadar naz etti yârim
Çok fazla Naz yipratir
Aşık usandırır derler
Kaçmayan birisi musallat olunca.
Ben sabırsızım hemen usanirim. 🙄
Kişiden kişiye değişir.
Ömrü bitince
Nedir bu ömür?
Kovalamayin sizde anam😂
Karşılık bulamadığım andır
Hiç bilmiyorum