Hep 2. ellere mi kaldım hayır 2. el ne kadar bağlayıcı olabilir ki?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kalmadi maalesef ama hala biz istesek sapik derler ben bakirim maalesef
Sapık isek bile şerefimizle sapık oluruz taciz yok tecavüz yok mayamızda. Evet hayat %100 cinsellik değil ama hiç yoksa %25 i cinsellik.
Çok saçma yav tacizimiz hırsızlığımız namussuzluğumuz tecavüzümüz yok alnımızın akıyla yaşıyoruz. Adil ve sağlıklı bir ilişki istiyoruz. Bir de sapık muamelesi mi göreceğiz?
Evet ya ben opusemedim bile kizlarla daha yediremiyorum millet neler yasiyor sapik olmuyor tecrubeli oluyor biz sapik oluyoz
Hayır @mk biz sapık filan değiliz boş yapma bırak ne etiketi yiyorsak yiyelim. Ahlakı iffeti namusu bitirmeye çalışıyor millet. Kalmasa bizim gibilerden bir kişi o zaman özgürce hayatını yaşar bunlar.
burada önden haric her seyi yasayan kizlarin bi ss ini almistim sonra ayni kizlar bana abaza vs diyordu kizlarin gercek yuzu bu işte ve ben bi magazadaki kizla konustum diye dayak yemistim sapik demislerdi o gunden somra kizlarla konusmaya cekiniyorum yine sapik derler dayak yerim haberlere cikarim diye ve kiz dusmani olmustum o gunden sonra o beni sikayet eden kiz da eminim bakire degildi
İşte diyorum ya aşırı ön yargılı davranıyorlar ama Allah a şükür daha önce kızın yüzüne hoşlandığımı ilişki düşündüğümü söyledim tipim de b*k çuvalı gibidir ama en fazla red yedim. Her şey dış görünüş te değildir bence.
Öyle dayak yememiştim.
Benim tipim iyi ama cekingenim diye kizlar sevmiyor ortam yok diye hep o magazaya gidip kizls konustum olan oldu sonra
Bir de erkekler her pisliği yapıp bakire istiyor deyip herkesi aynı kefeye atıyorlar. Kendileri tertemiz mi acaba?
Degiller tabi en masum tipli olan kizlar kapalilar bile bi kac kere verdim diyor sadece 4 erkegin altina girdim hala bakire sayilirim demisti bir kiz bana demekki digerleri daha cok giriyor bir kizin da gôtune erkekler elini sokmus kac kere daha once cok yaptilar artik acimiyor diyordu kiz hepsi p*rno olmus
2. el derken? Eşya mı alıyorsun hayırdır kanka?
Yalansa yalan de hani eşya değilsiniz ama kaldı mı? Ezme aşağılama yok dobrayım dürüstüm acı ama gerçek konuşurum.
Eğer sen de kendi ifadenle sıfırdan karşından öyle bekleyebilirsin. Ama değilsen öyle bir beklentiye girme hakkın yok
Rahat ol sen kendimde olmayan bir şeyi karşımdan beklemem.
Emin ol kızlar kadar erkekler de 2. Hatta 3. El
Ben sıfırım işte karşımdakini de sıfır bekliyorum. Bırak millet kaçıncı el olursa olsun ben kendime bakarım. Gün geçtikçe azalıyor da bu yüzden sinirim mahvoluyor.
Her erkek aynı olmayabilir ama o zaman o bahsettiğin erkekler 3. el ise sizler de 222. elsiniz
Niye sen 0 misin ki 0 istiyosun
Evet sıfırım o yüzden sıfır istiyorum adil olanı istiyorum. İşin en hazin tarafı benim gibi olanların hakkı yeniyor.
Yeniyo, evet. Bakire olmayan da sonradan ameliyatla oyle gosteren Tr de yuzlerce kadin var
E neden yiyorsunuz günah değil mi bir de ameliyat parası veriyorsunuz bu kadar. Haddinizi bilmiyorsunuz.
Ben ne alaka skdkfkvkg
E kardeşim yeniyor diyen sensin o zaman senin de önceden ilişkin sevgilin sevdiğin oldu.
Turk kizlarini bildigim icin, bos yapma
Ne boş yapma olmadı mı ilişkin?
Niye evlencez mi
Öylesine sordum evlenmek için ille de sormak gerekmez
ilgilendirmez seni de bu yuzden
Geri z*ekalı ilgilendirse ne ilgilendirmese ne ne yapacam hakkında istihbarat mı vereceğim ele güne😂. Tanımıyorum seni kullansam ne kullanmasam ne?
Ne kullanmasi be, ne dion slk
Vardır, denk gelmesi kolay değil