Güncellemeler
+1 yıl
Nazayy adlı kullanıcı görüşünü sildim eğer birdaha en ufak kötü sözünü duyarsam senle uğraşıcam cimere de savcılığa da şikayet edicem by by
30 yaşında bir abi ile tanıştım anlattığına göre geçmişi temiz birisi. Bana dedi ki ben bu yaşıma kadar temiz namuslu kız bulsaydım bekar kalmazdım hiç sevgilim bile olmadı dedi. Hani sen nasılsan karşına da senin gibisi çıkar derlerdi ve islamda da böyle birseyden bahsediliyor kuranda. Efendi duzgun adam çok var da hanımefendi kız hiç kalmamış. Efendi olan her erkek yalnız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Temizse çıkabilir kirlide çıkabilir imtihan dünyadındayız. Bu yüzden Ya Rabbi ahlaken iffeten düzgün insanı çıkar demek lazım.
Umudum bitti bitecek artık o hâle geldim
Yolun başındasınız🙂
Öyle de gördüğüm duyduğum şeyler hiç de iyi şeyler değil
Valla kardeşim bende namusunu korumuş milli olmayan bi erkek bulamıyorum kendim gibi biri çıkarmı karşıma bilmiyorum nasip kısmet artık.
Uzun olsan yeter knk 50 tane kızı aynı gecede aldatabilirsin. Kızlar erkeği efendi ve serseri olarak ayırmaz uzun ve kısa olarak ayırır
Kısalarda sanıyorki uzunlar hergün kadın yiyor
İstesen yersin olm bende boy olacaktı varyaa
Ben ciddi adamım öyle işlerle ilgilenmem
Uzun derken 190 falan. Neyse bb
Boy ne alaka lan
Kendini kandırıyor arkadaş
Biz kızlarda aynısını erkekler için söylüyoruz. Dolayısıyla nasip kısmet işi.
Aynen öyle
Erkekleri çok yanlış biliyorsunuz ama azcık mantıklı düşünseniz anlarsınız kızların daha kötü bir hâlde olduklarını
Kızlara karşı fazla kinlenmişsin yapma bence. Kendini bu konuda iyileştirdikçe dünyanı güzelleştiricek kadını bulabilirsin.
Ne yani geçmişi umursama rahat takıl mı diyorsun? Merak etme en sonunda o yola gireceğim zaten. Düzgün ola ola arpa boyu yol kat edemedim
Kardeş sen takıntılısın
Valla ben hiç öyle bir şey demedim.
@byalibey abicim tabi ki takarım. Her halti yiyen bakır olmayan adamlar bile bakire namuslu kız isterken ben temiz biri olarak illa ki bakire el değmemiş kız arıycam.
Asıl hiç düzgün erkek yok hepsi a*mcı
Detayı okudun mu?
O kendine göre kendini yorumlamış olamaz mı? Ayrıca sen iyi birisin diye karşına aynı şekilde birisi çıkacak diye bi şey yok ben 23 yaşımda bunu anladım 30 olmuş anlayamamış mı
İyi biri denk gelmeyecekse ben niye iyiyim o zaman?
Bunu düşünerek iyi biri oluyorsan ne kadar iyi olduğun tartışılır neyse yeter bu kadar felsefe Allah herkese gönlüne göre versin diyorum kaçıyorum hsj
Kaç kanka sjsjajakdnshakak
Nasibin seni bulur
Bulmuyor işte sorun orada. Daha doğrusu düzgün biri denk gelmiyor gelse bile