Aşk İlişkileri 2 gündür sevgilim var aldatmadan durabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Biraz flörtözüm ilişki yapmayı deniyorum Güncellemeler+1 yıl Ayrıldık 2 gündür sevgilim var aldatmadan durabilir miyim? Cevapla İlişki Soruları Aldatma Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
gizlimorasigikiz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Seversen aldatmazsın, aldatmayı düşünebiliyosan bunu aklından bile geçirebiliyosan aldatmaktır. Aldatmak sadece mesajlaşmak dokunmak değildir başkasıyla olabilmeyi düşünebildiğin an düşüncelerinle zaten aldatıyosun. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Engel olamıyorum ki Yorumla gizlimorasigikiz +1 yıl Sevmeden ilişki kurduysan normal. Hazır hissedip kursaydın erkeğe doyunca kursaydın ilişki Yorumla Soran +1 yıl Erkeğe doyamıyorum ama 6 ay sevgilide yapmadım o şekilde denedim Yorumla gizlimorasigikiz +1 yıl Bence ilişki yapma doyana kadar bi güzel doyunca da gidip nasibini bul ve hiçkimseyle oynama. Bugün sen yaparsan yarın sana yaparlar ah alma Yorumla Soran +1 yıl Haklısın teşekkür ederim umarım düzelebilirim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimde 3 yıllık ilişkim var ama sanaldan aldatmak çok zevkli bence. 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Kötü ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü ama zevkli. Yorumla Soran +1 yıl Ayrıl bence ben hiç aldatmadım birini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanal sonuçta. Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep senin Yorumla Soran +1 yıl Yay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özgürlük delisi Yorumla Soran +1 yıl Evet ama akrep sadıktır diye bilirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reelde sadigim Yorumla Soran +1 yıl Kızın burcu ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boğa Yorumla Soran +1 yıl Güzel uyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet mükemmel birisi ilgisini ve sevgisini mükemmel veriyor Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı sizin için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzenli seks hayatın var mı senin Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Daha kötü diyecektin galiba. Düzenli insan yok sürekli başka insanlar tekrar başa sarıyor her şey. Birine aşık olup sevemiyorsun da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir yandan iyi bir yandan kötü. Deneyim açısından iyi. Oral'da her penis tadı farklı mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yutuyor musun Yorumla Soran +1 yıl Nadir kişide sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence arada keyifli zaten sürekli olsa sıkılırım. Göğüslerin dolgun ise titf*ck sevebilirsin Yorumla
Yosemite_Sam Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl senin gibi kızlar uzun boylu yakışıklı kaslı erkek görünce dayanamıyor sevgilsi varmış yokmuş fark etmiyor, erkek olsaydın kızların vay haline sjsjsjs 0 0 Yorumla
SarahFortune Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Belli ki kaşarlık ruhunda var 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Engel olamıyorum maalesef Yorumla SarahFortune +1 yıl Engel olmana gerek var mı Yorumla Soran +1 yıl Evet yanlış Yorumla SarahFortune +1 yıl İflah olabilir misin bilmiyorum Yorumla 3mirhan +1 yıl hay ağzın bal yesin güzel kız bunlara artık güzelim kaşar bile yakışmıyor onu bile yiyorsunda karnın doyuyor Yorumla SarahFortune +1 yıl Kaşar, peynirler arasında en kalitesizlerindendir. Ağzımızın tadı bozulmasın. Yorumla
Muratt001 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Duramazsın kendimden bilriim bizi ıslah edecek kız veya erkek yoktur 0 0 Yorumla
Wolwi55 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Buraya yazdığına göre duramazsın kendine inancın pek yok gibi 0 1 Yorumla Wolwi55 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Aldatmanın tadını heyecanını aldıysan zor 😂 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen aldattın mı Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Evet hala aldatıyorum çok vazgeçilecek bir şey değil bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl başladın Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Evlenerek başladım evlenince otomatik aldatıyorsun zaten 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden önce sadık mıydın? Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Yok o zamanlar uzun ilişki yapmıyordum zaten Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Başak Yorumla Soran +1 yıl Eylül mü Ağustos mu? Başak sadık diye biliyordum Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Eylül Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kendine neden güvenin yok? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef.. Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Durabilcenmi bakalım 0 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair +1 yıl Sabep aldattın 😂 Yorumla
cool_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bu sitede ne kadar aldatma fantezisi var) 0 0 Yorumla
niikoooytt Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgılı yapma o zaman. Herkesle takıl. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep böyle mi Yorumla niikoooytt +1 yıl Sen hep Boyle hayatın gidecek oldugunu dusunuyorsun demekkı Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Aşıksan neden yapacaksın ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşık değilim çünkü 2 günde aşık olmak da zor hem. Bu arada siz eski üyesiniz çok önceden görüyordum Yorumla
evrensell00 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Hangi sehirdesin peki 0 1 Yorumla evrensell00 +1 yıl Neden gizlisin ya 🌿 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dayanamazsın 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Duramazsın 0 1 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Hadi yenisini bul Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Duramazsin 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal böyle olman 0 2 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Neden ayrıldınız peki Yorumla Jn_kaan +1 yıl Neden oldu ayrılık simdi Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Sanıyorum 0 0 Yorumla
Lavenderr09 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Tavsiye ister misin 0 1 Yorumla Lavenderr09 +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Seversen aldatmazsın, aldatmayı düşünebiliyosan bunu aklından bile geçirebiliyosan aldatmaktır. Aldatmak sadece mesajlaşmak dokunmak değildir başkasıyla olabilmeyi düşünebildiğin an düşüncelerinle zaten aldatıyosun.
Engel olamıyorum ki
Sevmeden ilişki kurduysan normal. Hazır hissedip kursaydın erkeğe doyunca kursaydın ilişki
Erkeğe doyamıyorum ama 6 ay sevgilide yapmadım o şekilde denedim
Bence ilişki yapma doyana kadar bi güzel doyunca da gidip nasibini bul ve hiçkimseyle oynama. Bugün sen yaparsan yarın sana yaparlar ah alma
Haklısın teşekkür ederim umarım düzelebilirim
Benimde 3 yıllık ilişkim var ama sanaldan aldatmak çok zevkli bence.
Kötü ama
Kötü ama zevkli.
Ayrıl bence ben hiç aldatmadım birini
Sanal sonuçta.
Burcun ne
Akrep senin
Yay
Özgürlük delisi
Evet ama akrep sadıktır diye bilirdim
Reelde sadigim
Kızın burcu ne
Boğa
Güzel uyum
Evet mükemmel birisi ilgisini ve sevgisini mükemmel veriyor
Hayırlısı sizin için
Düzenli seks hayatın var mı senin
Hayır
Daha iyi
Daha kötü diyecektin galiba. Düzenli insan yok sürekli başka insanlar tekrar başa sarıyor her şey. Birine aşık olup sevemiyorsun da
Bir yandan iyi bir yandan kötü. Deneyim açısından iyi. Oral'da her penis tadı farklı mı?
Evet
Yutuyor musun
Nadir kişide sadece
Bence arada keyifli zaten sürekli olsa sıkılırım. Göğüslerin dolgun ise titf*ck sevebilirsin
senin gibi kızlar uzun boylu yakışıklı kaslı erkek görünce dayanamıyor sevgilsi varmış yokmuş fark etmiyor, erkek olsaydın kızların vay haline sjsjsjs
Belli ki kaşarlık ruhunda var
Engel olamıyorum maalesef
Engel olmana gerek var mı
Evet yanlış
İflah olabilir misin bilmiyorum
hay ağzın bal yesin güzel kız bunlara artık güzelim kaşar bile yakışmıyor onu bile yiyorsunda karnın doyuyor
Kaşar, peynirler arasında en kalitesizlerindendir. Ağzımızın tadı bozulmasın.
Duramazsın kendimden bilriim bizi ıslah edecek kız veya erkek yoktur
Buraya yazdığına göre duramazsın kendine inancın pek yok gibi
Geçmiş olsun
Aldatmanın tadını heyecanını aldıysan zor 😂
Sen aldattın mı
Evet hala aldatıyorum çok vazgeçilecek bir şey değil bence 😂
Nasıl başladın
Evlenerek başladım evlenince otomatik aldatıyorsun zaten 😂
Evlenmeden önce sadık mıydın?
Yok o zamanlar uzun ilişki yapmıyordum zaten
Burcun ne
Başak
Eylül mü Ağustos mu? Başak sadık diye biliyordum
Eylül
Kendine neden güvenin yok?
Maalesef..
Pf sevgili ne ya sıkıcı
Valla biraz
Durabilcenmi bakalım
Sabep aldattın 😂
İrade diye bir şey var hayatta
bu sitede ne kadar aldatma fantezisi var)
Sevgılı yapma o zaman. Herkesle takıl.
Hep böyle mi
Sen hep Boyle hayatın gidecek oldugunu dusunuyorsun demekkı
Aşıksan neden yapacaksın ki
Aşık değilim çünkü 2 günde aşık olmak da zor hem. Bu arada siz eski üyesiniz çok önceden görüyordum
Hangi sehirdesin peki
Neden gizlisin ya 🌿
Dayanamazsın
Duramazsın
Hadi yenisini bul
Zor o zaman
Duramazsın
Duramazsin
Seni zilli seniii😉😁
Normal böyle olman
Neden ayrıldınız peki
Neden oldu ayrılık simdi