2 ay önce tanıştık sanalda bayramda yüz yüze geldik ve çıkma teklifi etti o benimle baştan beri sevgili olmak istiyordu zaten ama ben yüz yüze gelmeden bunun kararını veremeyeceğimi söylemiştim sevgili olduktan sonra beni Instagram'da paylaşmaya başladı baş harfimi yazdı biyografisine dün ayrıca baştan beri ciddi düşündüğünü söylüyor ve ailesine en başta söylemişti beni tüm bunlara rağmen devamlı canım demesi normal mi hiç bitanem ve hayatım kelimesini kullanmadı birkaç kere aşkım balım diyor arada ama iki kelimesinden biri canım canım diyeceğine hiçbir şey demesin daha iyi diye düşünüyorum çünkü herkese canım diyor 🙄
Arkadaşlar sevgilimin bu kadar canım demesi normal mi sizce ayrıca açıklama yapmadan uyudu sonda?
Peki ne yapmalıyım sence gerçekten sevmiyo mu onu bile düşünmeye başladım içinden güzel şeyler demek mi gelmiyor o kadar güzel kelime varken neden devamlı canım diyip duruyor olabilir
Arkadaşlarına devamlı canım diyip duruyor canım yerine herhangi bir kelime kullansa da olur değil mi ondan bahsediyorum çünkü bu şekilde aşırı samimiyetsiz ve soğuk bir konuşma oluyor aramızda herkese kullandığı bir kelimeyi bana kullanınca benim onun sevgilisi olmamın ne anlamı kalıyor
Haklısın.. Instagramdan tanismissiniz ne kadar sağlıklı bilmem ama tavsiyem tabiki iyi kişiler çıkabilir karşına ama biraz tetikte ol. Aldatma ihtimali ya da bilmiyorum erkekler bu devirde öyle ya amaçları sadece bel altı ve aldatmak o yüzden dikkat et derim.. hayatındaki kişide seni siradanlastirmasin bir zahmet seni özel kılsın 😊
Evet ya cidden buluştuktan sonra canım demeyi bırakır dedim değişen bir şey olmadı hala trip atarsın falan canım dersin araya bir renk katar ama bu devamlı canım canım canım canım vallahi artık neden böyle yaptığını çözemiyorum o kadar güzel kelimeler varken niye her dakika canım dersin ki
Sizce neden canım diyip duruyor olabilir bir fikriniz var mı ayrıca fark ettiyseniz son mesajda iyi geceler son mesajda iyi geceler deyip yattı açıklama falan yapmadan o da tuhaf geldi bana insan sevdiği insan açıklama yapar
Ya ilki olmalısın böyle bi anda her yere seni koyması vs , ya da çok güzel saf ayağına yatıyor. Ben olsam soğurdum ileride daha cok üzülmektense devam etme
Yani beni manipüle mi etmeye çalışıyor dersin hayır ilk sevgilisi değilim iki tane sevgilisi olmuş dediğine göre ayrıca dengesiz davranışları var değil mi siz de fark etmişsinizdir zaten mesajlarda bile sanki içinden gelmeden öyle davranıyor Beni elde etmeye çalışıyor gibi
Ya ağız alışkanlığı olabilir itici bir kelime ama tembihle sürekli zamanla değişir. Hani beğendiği bir kelime olur söyler ama canım herkese denen bir şey. Benimki de mesela bana hep hayatım der ama ben seviyorum çünkü sadece bana diyor.
Evet devamlı arkadaşlarına da canım diyip duruyor zaten Ben mesela farklı şeyler diyorum arada aşkım tatlım sevgilim vs diyorum ama hala aynı benimle beraber bir güzel sözcük söylese ardından canım demeye devam ediyor sonrasında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Okurken canimlaniyorsunuz arkadaşlar sdfg şaka bir yana çok itici ya
Peki ne yapmalıyım sence gerçekten sevmiyo mu onu bile düşünmeye başladım içinden güzel şeyler demek mi gelmiyor o kadar güzel kelime varken neden devamlı canım diyip duruyor olabilir
Çok fazla sevgi sözcükleri kullanmıyorum, acaba hata mı ediyorum diyordum ki, hata etmiyormuşum :D
Muhtemelen erkek arkadaşın , aşkını şiir gibi gösterdiğini sanarak canım da canım deyip duruyor. Onun canısı da burada bizimle onun kritiğini yapıyor.
İlişki yürütmek zor zanaat vesselam :D
Arkadaşlarına devamlı canım diyip duruyor canım yerine herhangi bir kelime kullansa da olur değil mi ondan bahsediyorum çünkü bu şekilde aşırı samimiyetsiz ve soğuk bir konuşma oluyor aramızda herkese kullandığı bir kelimeyi bana kullanınca benim onun sevgilisi olmamın ne anlamı kalıyor
Şimdi işin rengi değişti :)
Bir kavga çıkart ve kavganın içinde "canın çıksın, bana canım deme" de :D
🤣🤣🤣 çok garip ya insan az yavrum ömrüm haaytimin anlamii der canim canım canım ney kudur ederdim ben olsam 🤣🤣
Küfür
Evet gerçekten düşünüyorum bazen sevgili istemeyeyim arkadaşım mıyım devamlı canım madem niye sevgili olduk biz
Sevgilisi miyim neyim diye
Böyle devam ederse yolun başındayken bırak yani. Erkekde surekli canım demez canım erkeğin ağzına yakışmıyor bir kere
Arkadaşlarına bile canım diyor devamlı herkese dediği bir kelimeyi bana kullanıyorsa ne anlamı kalır değil mi
Haklısın.. Instagramdan tanismissiniz ne kadar sağlıklı bilmem ama tavsiyem tabiki iyi kişiler çıkabilir karşına ama biraz tetikte ol. Aldatma ihtimali ya da bilmiyorum erkekler bu devirde öyle ya amaçları sadece bel altı ve aldatmak o yüzden dikkat et derim.. hayatındaki kişide seni siradanlastirmasin bir zahmet seni özel kılsın 😊
Iyy canım yazan insan iticiliği ben genelde sevmediğim birine canım derim ksks
Evet ben de fazla samimi olmadığım kişilere Canım derim canım samimiyetsiz bir kelime çünkü insan sevgisine niye canım der ki 🙄
Sence ne yapmalıyım bir gün boyunca adıyla hitap etsem nasıl olur
Direkt bam bam söyle ya da hitap etmek ıstıyosan adımla hitap et de daha iyi
seninle boş vaktini doldurmak için konuşuyor sadece
Yazdıklarımı okudun mu acaba boş vakit dolduruyor olsa oraya yazdığım şeyleri yapmaz
Canini s nasil sevgili bu mk. Zikir cekiyor sanki tpvbe tovbe
Evet ya cidden buluştuktan sonra canım demeyi bırakır dedim değişen bir şey olmadı hala trip atarsın falan canım dersin araya bir renk katar ama bu devamlı canım canım canım canım vallahi artık neden böyle yaptığını çözemiyorum o kadar güzel kelimeler varken niye her dakika canım dersin ki
Sizce neden canım diyip duruyor olabilir bir fikriniz var mı ayrıca fark ettiyseniz son mesajda iyi geceler son mesajda iyi geceler deyip yattı açıklama falan yapmadan o da tuhaf geldi bana insan sevdiği insan açıklama yapar
Desin adam ne olacak 😂
Kanka dalga geçme bari ya ciddi soruyorum 🥺
Çocuk seviyor seni bayağı demekki kırma hevesini bela arama başına bence 😂
Nerden anladın ki sevdiğini?
Okurken soğudum ya
🥺 sence napmaliyim taktik verir misin
Ya ilki olmalısın böyle bi anda her yere seni koyması vs , ya da çok güzel saf ayağına yatıyor. Ben olsam soğurdum ileride daha cok üzülmektense devam etme
Yani beni manipüle mi etmeye çalışıyor dersin hayır ilk sevgilisi değilim iki tane sevgilisi olmuş dediğine göre ayrıca dengesiz davranışları var değil mi siz de fark etmişsinizdir zaten mesajlarda bile sanki içinden gelmeden öyle davranıyor Beni elde etmeye çalışıyor gibi
Bence uzaklaş kesinlikle. Sen yazmadan ğst üste yazması, hemencecik bu kadar ciddiye bağlaması vs uzaklaş
Heyecandan belki
Nasıl yani niye heyecan yapsın ki konuda
Şiirler bile okuyor bu çocuk heyecan yapacağını zannetmiyorum o açıdan
ya da başka tarzda telaffuz etmeyi sevmiyordur
Sevmiyor olma ihtimali var mı beni
Çünkü sonunda açıklama yapmadan uyudu Yani en azından ağzıma takıldı o girme diyebilirdi içinden gelmiyorsa deme dedim cevap vermeden uyumuş
Uyuya kaldı belki de
Normal değil.
Normal
Nereden tanıştınız
Açıklamaya yazmıştım aslında Instagram'da tanıştık biz
Ya ağız alışkanlığı olabilir itici bir kelime ama tembihle sürekli zamanla değişir. Hani beğendiği bir kelime olur söyler ama canım herkese denen bir şey. Benimki de mesela bana hep hayatım der ama ben seviyorum çünkü sadece bana diyor.
Evet devamlı arkadaşlarına da canım diyip duruyor zaten Ben mesela farklı şeyler diyorum arada aşkım tatlım sevgilim vs diyorum ama hala aynı benimle beraber bir güzel sözcük söylese ardından canım demeye devam ediyor sonrasında