Arkadaşlar sevgilimin bu kadar canım demesi normal mi sizce ayrıca açıklama yapmadan uyudu sonda?

2 ay önce tanıştık sanalda bayramda yüz yüze geldik ve çıkma teklifi etti o benimle baştan beri sevgili olmak istiyordu zaten ama ben yüz yüze gelmeden bunun kararını veremeyeceğimi söylemiştim sevgili olduktan sonra beni Instagram'da paylaşmaya başladı baş harfimi yazdı biyografisine dün ayrıca baştan beri ciddi düşündüğünü söylüyor ve ailesine en başta söylemişti beni tüm bunlara rağmen devamlı canım demesi normal mi hiç bitanem ve hayatım kelimesini kullanmadı birkaç kere aşkım balım diyor arada ama iki kelimesinden biri canım canım diyeceğine hiçbir şey demesin daha iyi diye düşünüyorum çünkü herkese canım diyor 🙄
Arkadaşlar sevgilimin bu kadar canım demesi normal mi sizce ayrıca açıklama yapmadan uyudu sonda?