Esim ablasiyla konusmiyor bende konusmiyorum arada cok cirkin olaylar gecti.. iftiralar atildi.. esime sen bosan karinla bende esimle bosaniyim diye bir cümle kurmus.. kimse senin karini istemiyor vs..(yalan) kendisiyle barisik olmadigi icin.. milletin huzurunu bozuyor.. esimde konusmama karari aldi ben zaten önceden konusmiyordum iftira atmisti… neyse instagramdan bizi silmis.. bide esimle olan resimleri vardi onu da silmis..
ablasi da esimin rehberinde ablam kalp diye kayitli bende de dedim ki madem sende konusmiyorsun bide sana akil veriyor bosan ki bende kendi esimle bosaniyim vs bide yalan dolan seyler söyliyor.. sende normal isimini yaz rehberinde kalp falan ne alaka diyince esim bana alindi.. ne alaka sanki ne dedim… bide zaten konusmiyorlar ki…Ne alakq
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkekler alinganlik yapabilirler göz önünde bulundurun bunu.
Ablasını kalp diye kaydetmiş öylemi? Ona sen boşan ben de boşanayım bunlar acaba ensest iliski mi yaşıyorlar
Sacmalama.. Kafa basmiyor zaten kocasinla arasi cok kötü öyle duyduk hatta kücük bebeginle evi terk etmis.. yani diyor ki ben mutlu degilsem sende mutlu olamasin cok kiskanc zaten arkadaslari cevreso yol.. narsist biri.. o yüzden kendisi mutlu defil diye bana iftiralar atti kimseyle anlasamyior
Kocanda gözü olmasın bosatıp onunla yaşamak istiyor olabilir
Abii kizin problemi benim.. bide kocasinla bosaninca ailesi söylenmesin diye esimi de katmak istiyor.. ben bosandim ama kardesimde bosaniyoe dikkatlari kendi üzerinde degil de kardesinin üzerine yönlendirmek istiyor…
Anladım mutsuz insanlar böyle ya herkes mutsuz olsun isterler
Çoz zor ya aileler nwden karısır kı
Kafa basmiyor zaten kocasinla arasi cok kötü öyle duyduk hatta kücük bebeginle evi terk etmis.. yani diyor ki ben mutlu degilsem sende mutlu olamasin cok kiskanc zaten arkadaslari cevreso yol.. narsist biri.. o yüzden kendisi mutlu defil diye bana iftiralar atti kimseyle anlasamyior
Kızım istediği kadar kötü olsun kardeştir sonuçta
Sen kiskirtan taraf olmussun