Bir kadın bir erkeği nasıl etkiler? Nelerden hoşlanıp etkilenirsiniz karşı cinsten? Kalbinize giden yollarda neler var hangi zaaf noktaları?
Not :
Büyüleyici tüylerini dişilerini seçerken, onları cezbetmek için kullanıyorlar. Tavus kuşları dünya güzeli kuyruklarını yelpaze gibi açtıklarında sadece bizim göz zevkimize hitap etmiyorlar. Onların tüylerini asıl sergileme sebebi dişilerin ilgisini çekmek. Bazı bilim insanları dişilerin, tavus kuşlarının tüylerini yaban mersini gibi gördükleri için onlara ilgi gösterdiğine inanırken, bazılarıysa çok renkli görünümlerinin onları tehditlerden daha iyi koruyabileceğine inandığı için ilgi gösterdiklerine inanıyor.
Kadını etkilemek sanattır bunuda her erkek beceremez dışı çok güzel olupta içi çok boş erkek var doğadaki gibi dişinin ilgisini çekmek lazım başta iletişim olmak üzere dış görünüş olarak güven ve güç vermen lazım romantizmi bilmen lazım ilgili olman lazım ama boğmadan kadınlar kuş gibidir çok sıkarsan ölür çok rahat bırakırsanda kaçarlar😊
Bu zamana kadar beni beğenmeyen birine zorla kendimi beğendirme gibi çabalara girmedim ve bana çok saçma geliyor ama bana ilgisi varsa suyundan giderim, sürprizler yapıp etkilerim galiba.
Anne şefkati gösterip seven okşayan ve yemek yapmayı seven birlikte mutfakta eğlenceli vakit geçirebilceğim sadık güvenilir bir kız beni çok etkiledi açıkçası
En İyi Cevaplar