Tip, zeka, para, komiklik vs. Diğer seçenekleri siz söyleyin 😄

Selamlar,
Önce dünyevi olarak para ve tip gerekiyor. Bu doğanın kuralı maalesef. He tipin biraz iyiyse parada belki ikinci planda kalıyor. Bu durum step step ilerliyor. Eğe doğru insana denk gelirsen direkt karakterin ile dikkat çekiyorsun. Konuşman, oturup kalkman ve toplum içinde ki genel tavrın çok önemli olabiliyor. Beni kendi tecrübelerime göre kadın çok konuşan erkek sevmiyor. Biraz daha içe dönük kendi halinde ve atak olmayan erkekleri tercih ediyor. Yani abazan olmamak en önemli kriter.
Kasmasınlar, doğal olsunlar. Doğallık kadar harika bir şey yok. Samimiyet, içtenlik ben buna çok önem veriyorum. Geriye kalan kısımlar ise kendini geliştirmesi, çalışkan olması, bakımlı olması, düzenli bir gelire sahip olması falan filan. Tabii biraz da espri anlayışı. Komik erkekler 1-0 öndeler bana kalırsa.
Güzelmiş 👍
Teşekkürler 🎈
Komiklik bir beni etkilemiyor sanırım.
Yaptığı esprilere güler, eğlenirim ama bu yönü hanesine artı puan yazdırmaz. Benim için; olgun olsun, fikir yürütmeyi sevsin, saygın bir duruşa sahip olsun, insan olsun yeterli. Daha da sayabilirim de seninkilere ek olarak bunları söylemek kâfi gelir bence.
Çenesi ve tüyü varsa o zahmet etmesin ben düşerim kendi kendime
Bena düşen olmadı öyleyim ama 🤔
Düşürtmemişsindir
Zeki terazinin haki başka tabi
Hal*
Bi de kovanın
Cevap
8Cevap
Anlayışlı, kültürlü, saygılı, eğlenceli, kibar falan.
Şaka şaka kadınları nerde saygısız, kaba saba hayt huyt tipte herifler var onlar etkiliyor. 😃
Bunun bir şekli şemali veya kuralı yok. Her kadın da aynı karakterden veya tipten hoşlanmaz. Sadece şunu söyleyebilirim kadınlar ilgi sever, sevildiğini hissetmek ister, güvenmek ister. Korkmadan sevmek ister. Karşısında ki erkekleri bunları buluyorsa bence gerisi önemli değil
Ne yaparsanız yapın kadınların hepsini etkilemeniz mümkün değildir. Aynı anda birçok özelliği barindirmaniz bile bazı kadinlari etkilemeye yetmez. Çünkü her kadının mutlu olduğu ve erkekte etkilendiği şeyler farklıdır. O yüzden siz neye sahipseniz onunla mutlu olan kadınlara yönelin.
İlk önce gerçekten şöyle bir şey var komiklik önemli espri yeteneği espri kaldırabiliyor mu bu çok önemli daha sonra kişilik mesela kadınlar aslında hareketli hiperaktif erkekleri çok sevmezler kendinden biliyorum sakin olmalı kararlı olmalı nerede ne konuşacağını bilmeli ağır olmalı mesela insan içinde sıcakkanlı olmalı böyle örnek birisi olmalı böyle bir erkek var ya candır direkt götür nikahı bas kdkdjjdjd
Yani bu kişiden kişiden değişen bir durum lakin bana gelicek olursak ben önce dış görünüşe önem veriyorum sonra zekasına Zaten zeki değilse görüntüyü gözüm görmez direk diskalifiye olur o yüzden şöyle ilk bakışta bakışları gülüşüyle etkilenmem gerek uzaktan bakınca direk parasını zekasını göremedigime göre ilk önce bakış gülüs özellikle burun 💃 sonra karakter kişilik zekasına bakınca not verilir
Bence en önemlisi zeki olması. Eğer erkek zevkiyse zaten hem kadınlara nasıl davranması gerektiğini hem de ne istediğini bilir. İnişli çıkışlı işlerle uğraşmaz ve böylece kendinden emin haliyle kızları etkiler.
Ya bu işler siparişle olmuyor bence. Ben mesela lisede 178 lik boyumla 160 boyunda bi cocuktan hoşlanmiśtim sorsalar hayır derdim belki O anki elektrikle alakalı bir durum. Ha aklında bisey olur hayal edersin ama olmaz.
Sempatik olmalı ama bir o kadar da ağır abi nerde nasıl davranması gerektiğini bilen. merhametli erkeğe en çok yakışan merhamet diye düşünüyorum. Dürüst ve en önemlisi saygılı çok oldu sanırım 😄
Ilgili davranislar, sen seversin diye yaptigi seyler minik bir sey dahi olabilir. Trip atan kusmeyen erkek candir 10 gun kusenler taniyorum. bu iki cins icinde gecerli ama
Altında renç porş lada üstünde fendi gucci prada yanında barbekü mangal chıvas..
Ulan kral sdfghj
Ciddi duruşlu ve saygılı olması benim için yeterli. Fizik olarakta Uzun saçlı ve uzun sakallı severim
Dürüstlük, ahlak, güvenilir olması, espri yapabiliyor olması, çalışkan olması, bakımlı olması, kendisini geliştirebilmesi, samimi olması ve karakterinin iyi olması tip tolera edilebilir ama karakter asla.
Samimiyet bence bir insan ne olursa olsun samimiyse içtense herkesi etkileyebilir
Ağzı laf yapan erkekler kolay etkiliyor kadınları mesela bu da bir seçenek
Kadınları etkileyen tek erkek tipi var oda '' paralı erkek '' net.
Sahiplenen, koruyan, kollayan zekası iyi, kültürlü vs.
İlk bakışta karakterini göremeyeceğime göre beyaz ten, kara göz, kara kaş, kara saç vs kısacası tipi
Valla hiç uğraşmıyorum böyle şeylerle cevabı da bilmiyorum..
Efendi, ahlaklı, oturaklı, güçlü, iletişim kurabilen.
Mesela çekinilen biriside etkiler, korkutan dengesizlerden bahsetmiyorum yapısı itibari ile bu dediğim.
Fırıldak
yalancı
düzenbaz
içi başka dışı başka
Katakülleli
her çiçekten bal alan
böyle birisi olursan aşık olurum
Zeki
Yakışıklı
Karizmatik
Ciddi ama espritüel
Buraya koyduğun erkeği Kadın Elon Musakka ile aldattı yalnız
Güvenilir olmalı... Kadınlar güvende olma hissini sever ve saygıyı, sadakati.
Nezaket, centilmenlik, kültürlü bir insan olmak her yerde etkileyicidir.
Hepsinden biraz olmalı. En çok kadına saygılı ve anlayışlı olmalı.
Ne kadar tipi beğendiğim erkek seviyesinde olmasa bile zeka her şeyi değiştirir.
Geriye bir şey kalmamış ki... Senin saydıklarının yanına öz güven ve hazır cevaplığı da eklersek kadınların ideal erkek şeysi ortaya çıkıyor.
Bence yakışıklı esmer çekici ve giyinmesini bilen bakımlı bir erkek✨
Parası olacak tipi iyi olmasada parası olursa no problem diyorlar kanka
Kültür seviyesi güzel bir diksiyon
Kendi adıma söyliyim dış görünüşe pek önem vermem ama benim icin önemli olan merhametli ve saygılı olması bunlara dikkat ederim
Adamlığıyla ruhuma işleyecek biri olmalı 🤍
Komik olması yeter saniriim kdjdkk
Ağırbaşlı ve zeki olması etkiler
Karizmatik, Kültürlü, Kibar biri
Kişiden kişiye değişir ama benim için zeka 😎
Parayı keşfeden Lidyalılar gibi olsanız yeterli.
İletişim yeteneği kuvvetli ilişki yürütebilecek beceriye sahip olmalı
Görseldeki gibi olmayacağı kesin. d
Özguven ve konusma tarzi
Karakter, zeka 🙂
Tipi ciddiyeti zekası
Kendine guveni ve saygılı olmalı
Zeki, efendi
Özgüvenli ve ağır başlı olsun yeterli.
Sahiplenen erkek dikkatimi çekiyor..
Zeki erkek bir başka oluyor bee
zeka
İtibar