Sizce böyle bir ihtimal var mı?

Merhaba arkadaşlar İnstagramdan biriyle konuşuyorum. Reelde birbirimiz görmedik ama buluşacağız. Birkac gün yoktu ben de o günlerde mesaj atmıştım onu özlediğim için. Sonra gelince ses at diye ısrar etti. Ozledim seni dedi bana ben bir şey demeyince seni o kadar özledim dedim. hicbir şey demedin dedi. Sonra ses atmam için ısrar edince ses attım en çok da o masum sesini özlemişim masumum dedi. Ve benim koç burcu olduğumu hatırladı ben ona bir kere söylemiştim koç burcu olduğumu. Bir de mesajlasirken arkadaşım yazıyor gibi yaptım o nerede ses atıyordu özledim ben onu dedi benim için. Ozledim diyince de geldim diyip yanına kalp koydu. Bu arada ilk buluşmada yüzeysel şeyler yaşayacağız ama bir şey olmayacak sadece yüzeysel şeyler. Bir kaza olursa zaten gider en yakın nikah dairesinde nikahi basarız dedi ben inanmayinca da öyle bir şey olursa ne yapacağız sen yoluma ben yoluma mı yapacağız dedi. Ve bir şey söylerken de olur da evlenirsek yaparız dedi. Ahlak bekçiliği yapmayın lütfen ilk buluşmadan bunlar mı olur mu diye. Ayrıca kendi kendime gelin güvey de olmak istemiyorum ama yine de hoşlanma ihtimali var mıdır sizce? Biraz karışık oldu ama durum böyle. Bu arada aramızda 8 yaş var ben 21 oldum yeni o da şu an28 yaşında 29 olacak.

Sizce böyle bir ihtimal var mı?