Egolu olduklarini düşünme sebebini bilmiyorum ama dik kafalı ve dobra olmaları zaten askeri disiplinden gelir ve her ne kadar komutanlara nereseyse sorgusuz itaat olsa da olaylara yaklaşımları daha direkt olabilir
Valla ben asker değilim ve doğrudan asker olan tanıdığımda yok ama askeri tesis girişinde nöbet tutan askerleri, Anıtkabir'deki düzeni ve belgeselleri izlediğim kadarıyla gözlemlerim bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır örnek olarak Atatürk yüce gönüllü bir insandı
Onları sayma ya, bunu düşünerek yazmamıştım
Niye o da asker değil miydi en nihayetinde :)
Hem de mareşal
Onu sayarak yazmadım ki. Kendi önüme çıkanlara ithafen….
Kendi önüne çıkanlar spesifik bir grup kişi fakat askerleri genel olarak değerlendirirsek görüp gorebilecegin en yüce gönüllü insanlardır
Herkesin yapabileceği bir şey değil ve farklı etik değerlere sahip olmak gerekir
Yemin ederim ki psikolojimi bozdular
Dobra, dik kafalı ve fazla egoisttiler. Hani tamam olsunlar da
Ne bilim yani
Anladım belki onlar fazla rasyoneldir sen de daha hassas, duygusal veya toksik birisindir problem onla alakalıdir
Veya tamamen şanssızlık eseri karşına genelleme dışında kişiler gelmiştir
Egolu olduklarini düşünme sebebini bilmiyorum ama dik kafalı ve dobra olmaları zaten askeri disiplinden gelir ve her ne kadar komutanlara nereseyse sorgusuz itaat olsa da olaylara yaklaşımları daha direkt olabilir
Peki insan karısına veya sevgilisine de mi dobra, dik kafalı olur
Herkese mi böyleler
Ve evet onlar fazla rasyonel, ben ise fazla çocuksu ruhluyum
Valla ben asker değilim ve doğrudan asker olan tanıdığımda yok ama askeri tesis girişinde nöbet tutan askerleri, Anıtkabir'deki düzeni ve belgeselleri izlediğim kadarıyla gözlemlerim bunlar
Zaten bir ara merak ettiğim için askeri tesise arkadaşımın misafir alma hakkıyla gidecem çok merak ediyorum içerisini hiç gitmedim
Git git
Anime kızının selamını da götür
Anime kızı ne ya cosplay falan misin
Evet
İkinizi hayal ettim de çok enteresan bir ikili 😂 Bir tarafta ciddi ve disiplinli bir asker, öbür tarafta hareketli ve tezcanlı bir cosplay
İşte bu yüzden olmuyor zaten. Onlar da kendileri gibi olgun sert insanları istiyor ve beğeniyorlar. Hemşireler gibi mesela
Bi umut kitaplardaki olayların gerçek olacağını sanmıştım ama imkansızmış. Bir prenses bi şövalye ile olamazmış
Of hikayelerden çıkın büyüdük artık 😂 Şaka bir yana belli olmaz o ama ille de asker olacak diye zorlamanın anlamı yok
Karaktersiz birine denk geldiğin için diyorsun ama askerler asla kalpsiz değil
Kalpsiz olmasa zaten işlerini yapamazlar. Bu yüzden normal kalpsiz olmaları
Sana bana birsey olmasın diye kendilerini öne atanlar mı kalpsiz? Yoksa geriden onları izleyenler mi
Askerin kalbini taşıyamazsınız , hiç kimse taşıyamaz
Bunları yapabilmek için işte tüm duygularını geride bırakacak şekilde eğitiliyorlar
Her asker düzgün değildir
Her insan da düzgün değildir , onun için dedim karaktersiz birine denk gelmişsindir
Biri değil işte, 4’te 4
Ama şunu düzeltelim , duyguları on planda tuttukları için onca çileye geride bıraktıkları için katlanıyorlar
Acemi birliği mi? yeni askerlere mi denk geldin naptin 4’4
Üsteğmen
2 üsteğmen, 2 astsubay
😂 özür dilerim sinirim bozuldu , askerlerden yana yüzün gelmediği aşikar
Neden ya
Şimdi soracağım şeyi yanlış anlama sakın
Hayır, asla. Buyur lütfen
Senden gül koparıp gitmeye çalıştılar mı
Daha doğrusu beraber olmaya çalıştılar mı
Üsteğmenler değil. Astsubaylar evet
Subay kısmı genelde birbiriyle iyi geçinir , yani bir çoğu kışladan veya okuldan arkadaş olabilir. Bir arkadaş grubuna maruz kalmış olabilirsin
Biri İzmir den biri de Hakkari Yüksekova’dan
Normal bir okul değil ki askeri okullar , örnek hepsi ist okuyor sonra bölgelere dağılıyorlar , Edirne’den kars’a iki farklı arkadaş gidebiliyor
Değiliz, sertiz ama merhametliyiz.
Öyleler
Kalplerini alıyorlar
Evet aldırıyorlar
Uzdulermi seni
Evet
Anlatmak istemezmisin
Saçmalama yav
Öyleler
Soru işareti.
Soru işareti değil nett
Değildir