8 yıldır sevdiğim Beş yıl önece ayrıldığım hiç buluşmadığım erkek arkadaşımı nasıl unutabilirim unutabilirmiyim?

Şimdi arkadaşlar ben 14-15 yaşında bi çocuğu platonik seviyodum daha doğrusu arkadaşlarımın gazıyla beni sevdiğini sanıyordum sonra 3 sene sonra öğrendim ki beni tanımıyormuş bile hatta en yakın arkadaşımdan hoşlanıyormuş sonra neyse benim onu sevdiğimi öğrendi ama istemediğimi söyledi acı çektim canım yandı vs sonra ben onu sevmeyi sevdiğimi fark ettim sadece dua ediyordum ve seviyordum uzaktan koşuksuz sonra yıl oldu 2018 o kadar dua karşılıksız kalmadı ve bana instan istek attı yazdı hep aklında olduğumu falan ne kadar kötü zamnlar geçirsede beni istediğini neyse biz bir ilişkiye başladık sonra hep konuşuyorduk gülüydük yeri geliyo ağlıyorduk yeri geliyo eğleniyorduk biz böyle bir yıl konuştuk ama hiç buluşmadım ele ele bile tutuşmadık tabiki uzaktan birbirimizi hep gördük karşılaştık ama yanlış bişey yapmamak için uzak durduk öyle böyle bir buçuk sene geçti sonra benim uzak olduğu ve mesafe olduğu için kıskançlıklarım artmaya başladı sonrada bunun arkadaşına instadan gittiği gym deki üff kızlar taş benzi bişey dediğini gördüm ve ayrılmak istediğimi söyledim neyse oda itiraz etmedi ayrıldık çoookkk sevdiğim halde geri dön barışalım yeniden olalım gibi şeyler yapmadım ama hep stolkladım hepde engellendim sonra ailesinden çok önemli birisi vefat etti bende dayanamadım nasılsın iyiymisin diye yazdım çok kıZdı neden arıyosun falan bağırdı hatta engelledi sonra başka telden aradım neden bağırdığını sordum müsait değildim vs vs dedi sonra iyi olmadığını çok kötü olduğunu falan dedi konu nasıl geldi bilmiyorum amacım hal hatır sormak tı beni hiç sevmedin mi dedim hiç sevmediğini söyledi 1-5 sene konuştuk falan nasıl sevmedin değincede baya şaşırdı biz 2 hafta konuşmadık mı falan dedi bana bi darbe daha neyse böyle bitti konu bidaha yazmadım şimdi yıl 2024 ben hala onu seviyorum düşünüyorum endişeleniyorum dün öğremdim ciddi bi ilişkisi varmış fakeden arkadaşından gördüm ve yazdım böyle böyle ben eskiden konuştuğu birisiyim merak ediyorum dedim oda var dedi kendi hayatına bak dedi arkadaşı ben asla ona söylememesi gerektiğini söyledim tabiki şimdi artık yonun sonuna geldiğimi düşünüyorum ben bunu nasıl unuturum ve gözünde nasıl bi durumdayımdır bide şunu dip not ekiliyim eski sevgim gibi asla değil aşkımdan ölmüyorum dayanılmaz acılar çekmiyorum ama artık tamamen bitsin istiyorum

8 yıldır sevdiğim Beş yıl önece ayrıldığım hiç buluşmadığım erkek arkadaşımı nasıl unutabilirim unutabilirmiyim?