Benimkisi maalesef gördü aramızda bir şey yaşandığını düşünüyorum durumu nasıl düzeltmeliyim? Adım atmalı mıyım yoksa ondan mı adım bekliyim. 2 gündür mesaja atmadı
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayatında biri varken g. ü başı oynayan ne erkeğe nede kadına saygı duymuyorum, aklı varsa bi daha aramaz
Başkası varsa bana gerek yok demektir. Anında uzaklaşırım.
Ama yanlış anladı, gerçekten aşk derecesine seviyorum sürekli onu görmek istiyorum onunla mutlu oluyorum sadece. Onu geri kazanamaz mıyım, imkansız mı
Bu kadar seviyorduysan başkası ile niye flörtleşiyordun?
Flörtleşmedim çocuk ilgimi çekti sadece yanıt verdim, m bi kahve içmeye çıktık çünkü aşık olduğum son 1 2 haftadır uzak ve soğuk davranıyor ne bileyim
sen bana yanıtını söyle normal mesaj atayım mı yoksa bu saatten sonra olmaz mı
1-2 hafta sabredemediniz. Bu da şahane.
Şansını dene, en azından sonuç hakkında netleşirsin.
ondan hoşlandığımı mı söylesem ne yapabilirim kaybetmek istemiyorum sil dese diğerini direkt silerim
aramız eskisi gibi olsun istiyordum sadece
Şansını dene, belki bir yolunu bulursun. Ama böyle az bi soğukluk girdiğinde hovardalık edeceksen sevmekten bahsedemezsin.
abi erkek kalbini bilen birisine benziyorsun lütfen söyle ya :( hiç mi umut yok nasıl kalbini kazanırım
Aklındaki, dilindeki bir ve hareketlerin buna yönelik olmazsa ağzınla kuş tutsan faydası olmaz. Dediğinle yaptığın birbirini tutmalı.
ama o da sadık değil hatta bana kaç kızın evine geldiğini telefonski tinder uygulamasını gösterdi bu olaydan sonra ben zaten hissetmiştim de dedim o da sadık değil alt tarafı cevap vereyim konuşayım ne olacak
Erkekler böyle düşünmüyor maalesef. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok. Bir kadın başkasına gidiyorsa ondan uzaklaşır. Bu hemen hemen her erkeğim yaptığı şey.
naber yazdım keşke yazmasaydım ya kendimi boşu boşuna küçük düşürdüm o zaman
Bilemiyorum, belki de öyle olmuştur. Belki de tekrar yazman gerekiyordur. Veya tamamen unutmayı da tercih edebilirsin.
Çocuk bırakmış o da bir başkasıyla flört ediyo muhtemelen, sen de benle flört et, kısır döngü olsun
Ya niye ikisini birden idare etmeye çalışıyorsun
Aramızda bir şey olmadı sadece konuştuğum bir çocuktu 2 günlük
Peki diğeriyle aranda bir şey oldu mu beni olmasını istiyorsun
olmadı bir şey nasıl ikna edicem üfff
Olmadı diyeceksin ikna Olursa olur olmazsa boş ver
Yol veririm işim olmaz onla
Bence yazma ki senden rahat kurtulsun
nasıl gördü
Diğer kişi aradı
aramızda bir şey yaşandığını düşünüyorum
burada ne demek istedin
düşünmüyorum yanlış yazmışım