Şu flört muhabbetlerini hiç sevmem ve gerçekten bana göre değil. Siz nasıl beceriyorsunuz flört olayını sjsjsjsj😂😂

Şu flört muhabbetlerini hiç sevmem ve gerçekten bana göre değil. Siz nasıl beceriyorsunuz flört olayını sjsjsjsj😂😂

Ben çok gördüm eşek gibi değer veriyordum böyle var ya ona gösterdiğim değeri eşeklere göstersem gel benim sırtıma çık diye resmen inlerdi
Ama gittim birisine değer gösterdim gerçekten de değer verdim Allah var benim için hala yeri çok başkadır ama benim bütün yakınlarımla flört etti😃 elden bir şey gelmiyor
Bir kadın ne kadar kahb... ise ve can yakıyorsa söylediklerinizin hiç bir önemi yoktur bunun sebebi hayatında hiçbir zaman değer görmemiştir ağır travmaları vardır sadece Can yaktığı zaman kendisini değerli hissediyordur ve bunu değiştiremezsiniz her fırsatta da değer görmek için bunu yapacaktır canınızı yakacaktır siz olun istediğin kadar kalbi temiz iyi bir insan olsun aşk sevgi peşinde koşsun geçmişi kirli travmaları olan masum da olsa sıkıntılı kızların değer verip onları iyileştirmeyin olgunlaştıkları zaman sizi aldatacaklardır nasıl ki masum insanlar sokaklarda orada burada ölüyor çaresiz hayatlar var bırakın onlar da çaresiz yaşayıp olsunlar
bende sevmiyorum ve zaten etmiyorum da sadece cinsellik ve nokta. o dediğin durumda bi karar vermek lazım kızımı parçalamalıyım herifi mi gerçi neden 2 side olmasın ki?
Önce flörtün doğru tanımını yapalım: bir erkek ve bir kadının birbirini beğenmesi, hoş bulması sonrasında birbirlerine yaptıkları kùra yani cilveleşmeye flört diyoruz. Flört bir onla konuşuyor bir bunla konşuyor olayı değildir, yeni çıkan bir kavram da değil. Herkesle arkadaşça duygu barındırmadan kendini beğendirmek ilgi toplamak adına konuşan kişiye çapkın diyoruz biz. Kadın , erkek farketmez. Çapkınlığın cinsiyeti yok. Duruşunu bilmeyen erkekle işim olmaz. Sağlam bir akli ve sağlam bir midesi olmak zorunda. Ayrıca medeniyet çağına geçmiş olması lazım, efendi-köle ilişkisi felan da yaşayamam.
Çapkınlık, flört diye tanımlanıyor. Üzücü bir şekilde...
Cevap
3Cevap
Ayrılırdım
Bende anlamıyorum ilgi var mi yokmu ben mi kuruyorum diye düşünürken kaçırıyorum olayi zaten. Ama başka biriyle flört ettiğini görsem soğurdum. Bir daha da oluru olmaz.
Gönül işleri boş.. Görüşmeyi keserim, hayatındaki insana ne olursa olsun saygısızlık edecek kadar karaktersiz olmamalı insan.
Sanırım sinirlenirim ve birden buz olurum. Araya soğukluk girerse de artık iletişim kuramaz benle.
başkasıyla flört ettiğini görürsem artık eski flörtüm olur.
Flörtleşmenin amacı bu. Ya sevgili olucan ya arkadaş. İkisinin ortası flört
Birden fazla kişiyle aynı şeyi yaşamayı doğru mu buluyorsun?
Ve buna flört mu deneniyor
Doğru bulmuyorum ama bunun adına flört deniyor. Yeni nesil bi terim. Bizim zamanımızda çıkma teklifi vardı, şimdi herkes herkesle konuşuyor, sevgilim olur musun gibi bir teklife kadar da herkesle konuşmayı normal görüyor.
Sorduğun da ise arkadaş adı altında takılıyor. Kesinlikle bunun cinsiyet farkı da yok.
Ben nefret ediyorum. Varsa vardır. Yoksa yoktur.
Yapacak bir şey yok, insanlar böyle
Direk engel.
Ahhh ahhh neler var neler 😂
Geçmişte yaşadığı biriyse bir şekilde anlatması lazımdı. Sonradan eğer ortaya çıktıysa.
İkinizi birden idare ediyorsa karaktersiz biriymiş.
Öfff öyle tipleri anlamıyorum. 1 kişi yetmiyor mu nasıl bir kaç kişiyi bir den idare ediyorlar anlamıyorum
Beceriyoeuz da noluyo yarı yolda birakiliyoz
En azından ilerleme var. 😏
Flörtüm demiyelimde niyet önemlidir. Herşeyden önce
Flört işi boş iş
Tanımıyorum derdim
Özgürdür artik
Bi daha görüşmem
Belalarını sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?