Abimin yengemi aldattığını öğrendim ne yapacağım?

Abimi de yengemi de çok seviyorum evliliklerinde çatışmalar oluyordu küçüklüğümden beri ama yinede ayrılmamışlardı evlatları da var, yengem annem ve benle de çok iyi anlaşıyor benim ablam gibi adeta. Abim telefonunu kimseden saklamaz genelde yine bir gün onun telefonu elimdeydi onun telefonunda fotoğraf çekiniyordum üstten bir kitap uygulamasından kadın ismi ile birileri mesaj gönderiyordu sonra dedim ki kitap uygulması bişeyler hakkında bilgi topluyordur deyip umursamadım, sonrasında yine telefonu elime aldığımda hala mesjalar geliyordu sonrasında dayanamayıp girdim uygulamaya o an abim evde yoktu en ince ayrıntısına kadar didikledim cinsel içerikli hiç bir şey okumadım ama duygusal anlamda birbirlerine çok şey yazdıklarını gördüm. Ne olursa olsun aldatmanın bir kalıbı olmaz buda aldatmaktır. Beynimden aşağı kaynar sular döküldü resmen beynimden vurulmuşa döndüm. O an kendimi yengemin yerine koydum ve çok üzüldüm. Abimin de böyle bir şey yaptığına inanamıyorum gerçekten asla beklemezdim o kadar şaşkın ve kızgınım ki ama derdimi de kimseye anlatamıyorum korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum kimseye danışamadım bu konuyu. Saklamalı mıyım saklamamalıyım hiç bilmiyorum gerçekten kafam o kadar karışık ki. Saklarsam vicdanım rahat etmez yengeme karşı ama açığa çıkarırsam da her şey çok kötü olur keşke görmeseydim o zaman böyle bir yükün altına girmezdim. Lütfen ciddi insanlar yorum yapıp akıl versin bana ironiye vurulmasını istemiyorum asla bu konunun. Objektif yapıcı fikirlerinize açığım lütfen bana yardım edin burdan başka danışacak kimsem yok..
Abimin yengemi aldattığını öğrendim ne yapacağım?