Buluştuğumuzda çok güzel vakit geçirdik benden çektiğimiz fotoğrafları istedi attım. Eve geçince akşam ne yapıyorsun diye mesaj attı konuştuk ertesi günü hiç bir şey yazmadı bugünde 2 saat önce aktif olmasına rağmen günaydın yazdım halen cevap vermedi anlamadım bir türlü
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
orada bırak artık belli ki tek buluştuğu kişi sen değilsin diğeri daha cazip gelmiş şimdilik onunla deniyor o olmazsa sana şans verecek
Demek bana karşı hoşlantısı yok
Öncelik başkasının hoşlantı olup olmadığını bilmem ama
2 gün önce buluşup güzel vakit geçir sonra başıma böyle bir şey gelsin çok üzücü, kırıcı
Bu ilk buluşmuşlar da olabilecek bir durum bundan sonraki buluşmalar da bu ihtimali de göz önünde bulundur bnce
Evet ilk defa başıma geldi tabi şu an ne olduğu belli değil sadece bana yazmadı belki açıklaması olabilir bakacağız
Sen sen ol sakın daha fazla yazma bırak bakalım bir açıklama yapacak mı
Günaydın yazdım başka yazmadım
Peki bunu kendisine söylemem gerekiyor mu kaçta uyanıyorsun 2 saat önce aktiftin niye yazmadın gibi
Asla daha yazma dedim ya bırak o kendi düşünüp bi açıklama yapsın
Tamamdır bekliyorum
Var Bi terslik belli ki
Uygulama üzerinden tanışmıştık büyük ihtimal başka birini buldu
Olabilir kardeşim çünkü burası dışında da hayatları var ne yaptığını kimle konuştuğunu sadece sana gosterdigi kadarıyla biliyosun arka planda neler döndüğünü bilmek zor şu an
Peki üzülmeme değer mi şu an mutsuz oldum
Üzülürsün de geçer çok takma önüne bak
Bence ne istedini bilmiyor kiz
Kac yasinda
24 benle ayna yaşta
Kendisi çok muzur biriymiş bana ilk başlarda bunu söylemişti
Birde müzede gezmiştik güzel bir gün geçirdik 2 gün önce ne oldu da böyle oldu belki dediğin gibi ne istediğini bilmiyor
Bence ne istedini bilmiyor ya da aklinda baska biri var kizin
Üzücü maalesef kalbim kırık şu an
Üzülme bence değmez sen hemen etkilenmisin gibi kizdan zamana birak üstüne cok düşme
Sizin başına geldi mi böyle bir şey
Hayir gelmedi
belkide olmadı
Naptın da soğudu senden teması mı abarttın
Hayır temas abarttı değildi öyle olsa neden akşam ne yapıyorsun diye yazsın
O zaman şimdi niye yazmıyo git gel yapmış kafası
Kararsız mu şu an kendisi
Neler yaptınız ki gün boyu
Arkeoloji müzesinde 2 saat gezdik oradan parka çıktık çimlerde oturduk video çektik fotoğraf çektik güzel vakit geçirdik