Tanıştığım flörtleştiğim bütün kadınlardan güzel 1.78 boyu var manken gibi akıllı uslu gereksiz tribi yok.
Ama ben gidip 1.60 1.55 zebani gibi trip atan hayatı zehir eden kızlara bakıyorum
Mal mıyım ben?
Tanıştığım flörtleştiğim bütün kadınlardan güzel 1.78 boyu var manken gibi akıllı uslu gereksiz tribi yok.
Ama ben gidip 1.60 1.55 zebani gibi trip atan hayatı zehir eden kızlara bakıyorum
Mal mıyım ben?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dimyata pirince giderken elde ki bulgurdan olmamak lazım.
Abi olucam gibi ondan korkuyorum kızı bu gece ağlattım kıyılarda geziyorum ve kendimi de durduramıyorum
Tam hıyar ya. d
Valla abi sıkıldım kendimden ga kızı bu gece ağlattım
Allah başka dert vermesin kardeşim ne diyelim
Niye böulr bişey yapıyosun
Heyecan arıyorum abi :( tam mallık başka bir açıklama bulamadım kendime
Yapma o yanlışı
Durduramıyorum ki kendimi irademe sahip olamıyorum
Cinsel manadamı
Evet :( veren mi seven mi gibi arada kaldım
Vermiyo mu ki
Yok abi bu kız evlenmelik
Hımm
Reis banada yol göster
Abi bence olay şeyde benim şimdi sevgilim varya yeni kızlara vicdan azabıyla yaklaşıyorum hani kız istemiyorum desin diye zorlayarak + dediği anda tamam o zaman diyip dönüp gitmelik bilmiyorum bundan mı ama kimse istemiyorum demiyor diyende geri arıyor
Bi halt anlamadım
Abi tok alıcıyım ben o yüzden kafam rahat seninde kafan rahat olsun. O zaman satmak için peşine gezerler
Malsin
aptalın tekisin hiç bir şeyi hak etmiyorsun
Kesin 1.60 sın shdjjdd
1.70’im tesekkürler
Rica ederim canım 1.70 iyidir ekliyim mi seni?
aman yok kalsın ben ilişki yapmıyorum
Ulan denyo bir sevgilin var diye tüm kızları tavlayabilirsin diye mi düşünüyorsun ulan senin gibiler seviliyor benim gibi sadık olanlar terkedilyor ya ben bu dünyanın adaletini skmm
Bende istemiyorum hem sevgilim var sjsjsjd
keşke ne mal olduğunu görse o sevgilin çıkar kokun yakında
@Burak9760 birader öfkelisin anlıyorum terk edilmişsin ama evet bu kızı tavlamak bende aşırı özgüven yaptı. 1 78 manken kız birde soğuk tavırları vardı ki buz leydi tam. Diğer kızlara artık o kadar rahat yürüyorum ki + sevgilim olduğundan reddederlerse veya görüldü atarlarsa sallamıyorum o zaman onlar yazıyor
@n1s4xr bunun gibiler seviliyor işte güzel ülkemin kadınları bunlara şans tanıyor bizde adam gibi sevelim 2 sene sonunda terketsin başka erkeğin koynuna ne güzel hayat
Konuşma lan soruyu soran lakayit herif Fransadan bile sevgilim oldu sütun gibi hatundu senin gibi yersiz özguvenim olmadi
@Burak9760 birader fransayı napalım biz türk hatunu gibisi var mı? Yersiz özgüvenim yok gayet yerinde özgüvenim. Uzak mesafe de sarmıyo ayrıca adriana lima ile sevgili ol görüntülü konuş saarmaaaz.
@Burak9760 erkeği kadını yok işte karakter hep karakter aile terbiyesi yok bunlarda
Türk kadını da tuhaf kusura bakms
Ne mal olduğumu gördüğü ilk sefer değil bu gün ağladı... sadece %100 kanıt yok ortada ve onu da aramıyor telefonuma bakmaya korkuyor d
@Burak9760 denk geldiğim türk erkeklerini anlatsam ana avrat girersin herhalde erkeği kadını yok işte karakteri kötü olana deri parçası ne işleyecek
@Burak9760 Türk kadını gibisi yok zor itaat ediyorlar ama edince tadından yenmez.
Erkeği kadını bilmem ben bu hayatın adaletinin ta ortasını s*kimm başkada bişey demiyorum
@Burak9760 sıkma canını birader biri gelir biri gider bulursun gene birisini
Olm kendine çeki düzen ver sen beni s*ktr et bulurum bulmam önce bulduğun kadına sadık ol
@Burak9760 olamıyorum aga olamıyorum :( sevdiğime dokunmaya kıyamıyorum kızı da harbiden seviyorum ama cinsellikte bir ihtiyaç diğer görüştüğüm kadını görsen var ya. 7/24 yanıyor yanıyor. Tensel uyumumuz hiç bir yerde yok
Ne diyim usta böyle rahatsan s*k gec
@Burak9760 malım ben mal neyse usta hadi Allah a emanet ol
Erkeklerin özeti
Ağlattım kızı bu gece:(
Evet öylesin