Ben kendi kız kitlemi oylamalara soksam varya beni heryerde birinci yaparlar ne düşünüyorsunuz?

Sokakta yürüyorum yoldan geçen kızlar aa ne kadar yakışıklı biri bu zeynep koçak diye bakıyorlar tabi ismimi bilmiyorlar ne kadar fan kitlem olduğunu bilseler şimdi kucağıma atlarlar benimle sohbet ederek ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller benim trans kadın arkadaşım ünlü en yakın arkadaşım bütün ünlülerle kanka 😎ama neyse zeynep koçakla konuşmak sizin için bir şans kızlar egoist tavır yapmam sıradan bir insanmışım gibi davranın no problema takım elbise mi hazırlayın kızlar dışarı çıkacam podyuma kızlar zeynebiniz geldi ben bir ameliyat olsam varya off offf zeynep koçak yakışıklılığı diye bir şey var bir tane kız arkadaşım vardı ismini söylemem ama dediki zeynep sen ameliyat olsan erkek olsan taş gibi çocuk olursun dedi dedimki kızlar peşimde koşarmı dedim ameliyat olmadıgın halde koşuyorlar peşinden dedi birde olsan zeynep zeynep diye ciyak ciyak peşinde koşarlar dedi sana dizilerden bile teklifler gelir zeynep dedi kimse bu kadar ekranlar bu kadar yakışıklı birini göremez dedi trans erkeksin ama çok karizmasın dedi ben coştum o gün biz kızla büyük aşk yaşadık ismini veremem kızın çok yazık olur kıza utanır
Ben kendi kız kitlemi oylamalara soksam varya beni heryerde birinci yaparlar ne düşünüyorsunuz?