Selam site ahalisi! Malum kimse kimsenin peşinden koşmuyor artık. Kaçan kovalanır mottosu da yavaş yavaş geçerliliğini kaybetmek üzere.. Hâl böyleyken, halâ ben seçilmem seçerim diyenlerden misin yoksa sana ciddi bir şekilde yaklaşana şans verir misin?Sahi siz daha çok hangi taraftasınız? Seçen mi seçilen mi?
Evet malesef öyleyim. Beni seçmelerinin bir önemi yok fazla çünkü olur verecek olan benim. Bunu da zaten genel olarak yapamıyorum. Sevememe hastalığına tutulmuş gibiyim... Uyum her anlamda önemsediğim şey. Bunu hem fiziksel hem ruhen yakalamak neredeyse imkansız...
Seçerim ya da seçilirim gibi iddialarım yok, olmaz da. Bu tarz durumlar karşılıklıdır, kimse biri onu seçtiği için birinin yanında olmamalı. Eğer arada his ve az çok mantık uyumu olduğu düşünülüyorsa karşılıklı tanıma evresi gelişir, olaya seçip seçilmek olarak bakmıyorum.
Bu bana göre fazlasıyla egoist bir cümle. Benim seçtiğim de beni seçmeli ki karşılıklı paylaşılsın duygular. Sadece benim seçimimle olacak bir şey değil sonuçta kimse benim için sırada beklemiyor.
Bu bir ego değil, ama istediğim birini elde edebiliyorum. Yani 10 kişiden birini edememisimdir herhalde. Soruya afilli bir cevap birakiyim dedim😀 belki tam cevap olmadı ama
Sen sevebilirsin herkes sevebilir ama önemli olan benim sevmem dedi yüz yüze konuşmadık hiç bir kere karşılaştık yüzeysel tanıyor beni red mi etmiş sence kızin burnu havada detaylıca konusmak isterdim de genede saol