- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Erkek ve kadın olarak, ayrı ayrı detaylı ele alacağım. Umarım bu görüşüm de benzer konularda olduğu gibi kızlar soruyor sitesindeki yapay zeka tarafından, çok süper görüş seçilir. Zaten EİG sıralamasında, ilk ona girer oldum. O halde konuya gireyim;
Erkeklerde affetmek , genelde hatadır. Ama kadınlar durum şöyle ; evliyse veya evliliğe gidiyorsa , hala kendisine ilgii varsa ve boşanması veya ayrılması halinde yerine daha iyisini yerine koyamıyorsa; kadınların affetmemesi hatadır. Şöyle ki ; erkek bir kadının büyük hatalarını affederse kadın, erkeği zayıf erkek görür ve şutlar. Çünkü kadınlar, güçlü ve kendisini yönetebilen erkekleri sever.
Ama erkeklerde, durum her zaman böyle olmaz. Kendisini affeden kadını, hala seviyorsa ; bağlı kalmaya devam eder. Çünkü erkek aldatması, duygusuz bir şeydir. Yani erkek her aldattığı kadına, bağlanmaz. Ama kadın, kocasından daha iyi seks yapan ve daha iyi erkek özellikleri taşıyan adama bağlanır. Tabi haksız yere kadını aldatmak, kötü bir şeydir. Lakin, böyle örnek vermem gerekti ki daha net anlaşılsın.
Genel olarak aldatma olayları şöyle oluyor ;
ALDATMA OLAYLARİ
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. Böylece çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de birlikte olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Orta çekici sigma erkekler ise, beta erkeklere göre aldatılması zor olsa da yine de kadın kendisinden daha fazla seks deneyimi olmuşsa; alfa erkekle aldatabiliyor. Her halukade kadının seks deneyimi, erkekden daha az olmalı. Yoksa , sorun çıkıyor..
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
konuya göre değişebilir açıkcası, karşıdaki kişi aynısını tekrar yapmıyorsa problem değil. lakin affettiğiniz halde halen o konuyu yüze vuruyorsanız hatırlatıyorsanız affetmiş sayılmazsınız demektir. yani davranış biçimlerinizden ötürü karşınızdaki kişiyi kendinizden soğutabilirsiniz sonra da uzaklaştırırsınız, bi bakmışsınız tamamen gitmiş. sonrada keşke affetmeseydim kabul etmeseydim tekrar karaktersizin tekiymiş diyip içinizi rahatlatmaya çalışırsınız. aklınız başınıza belki gelir belki gelmez ama soğuyan kişi asla geri gelmez.
01 Yorumla- 1 yıl
Karşıdaki hem sevmiyor hemde sevgiden anlamiyorsa sadece seven taraf soğur karşıdaki sadece ileri zamanda pişman olur

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
m
1 yılKarşı tarafın ne yapmış olduğuna göre değişiyor aslında ama genel olarak hep sonunda pişman oluyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence evet hatadır. Ben kimseye ikinci bir şans tanımam.
22 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle olması lazım
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Her zaman hata değildir. Ama affettirecek bir şey yapan yine yapabilir. Ona dikkat etmek gerek.
10 Yorumla- 1 yıl
Suçun içeriğine bağlı olarak değişir.. Bazı hataları affetmek, aptallıktır..
00 Yorumla - 1 yıl
Üzerinde bir hakkım olduysa helal ediyorum sen de helal et demiştim.. Bensiz bir hayat zaten onun için bir ızdırap olacaktı.. bunu biliyordum.. öyle de oldu.. ben de ondan sonra tabiki o bilmese de hiç mutlu olmadım.. hayatınıza tekrar dahil etmeseniz de mutlaka helalleşin.. çünkü hayat zaten herkesi bir şekilde bir yerlerde ve bir zaman diliminde sillesinden geçiriyor.. biz birini affetsek de affetmesek de.. affedilen biz olsak da olmasak da.. tekrar kavuşsak da.. sevdamız yarım da kalsa.. bu hayat zengini fakiri efendisi şerefsizi hiç kimseye ama hiç kimseye bir ayrıcalıkta bulunmuyor zaten..
21 Yorumla- 1 yıl
Anlamadım..
Değildir, hafifliktir yükleri olduğu yerde bırakmaktır... elimizde olmayan değistiremeyeceğimiz konularda affetmek gerekir ama bu herşeyi affedeceğimiz anlamına gelmemeli affedilmemesi gereken durumlar ve insanlar vardır. Mesela hayatına, canına sevdiklerine kastı olan insanlar affedilmemeli. Zalim bencil vicdansız insanlar affedilmemeli adaletsizlik haksızlık yapan kişiler affedilmemeli onun dışında gerçek anlamda pişmanlığı kişiler, telafisi yapılan şeylerde herkesi affedin hem kendinizi hem de onları salın bence en iyisi bu. Kalbiniz ve ruhunuzdaki fazla yükleri atın en affedilebilir olanlardan başlayın zaman geçtikce daha çok hafifleyeceksiniz...
13 Yorumla- 1 yıl
Gel bide benim içimde zevklere inan😅
- 1 yıl
Konuya ve kişiye göre değişir. Büyük bir yanlış yapılmadı ve tekrarlamayacağına güvenebileceğin biriyse affedip barışılabilir.
Ayrıca sevdiğim bir sözü paylaşmak istiyorum.
'Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me'. (Beni bir kez kandırırsan sana yazıklar olsun; beni ikinci kez kandırırsan bana yazıklar olsun.)10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birini hayatımdan tamamen silmemi gerektirecek kadar büyük hata yapan olmadı bugüne kadar. Bu konuda şanslı insanlardanım.
Çok kin tutamam. Bu nedenle temkinli olarak af ettiklerim oldu. Bir nevi son şans gibi diyebilirim.
Deneyimlerime göre affetmekte herhangi bir hata yok. Sadece koşulsuz güven duymak gibi bir hata yapılmasın.10 Yorumla- 1 yıl
Affedip hiç bir şey yaşanmamış gibi saf saf hayatına devam eder unutursan hatadır, affettim diyip iki de bir yüzüne vurursan o affetmek değildir. Affedip yapılanı da unutmadan tedbirli davranır kendini önceliklendirirsen hata değildir. Kimin 2. şansı hakettiğini ancak deneyerek anlayabilirsin.
10 Yorumla - 1 yıl
Yalan ihanet şiddet kırdığını tamir etmek yerine yapıp tekarar edilmesi karşısında aman yapısı böyle aman zamanla düzelir diyerek affettim denmez. Bilerek yapılan davranışlar affedilmez kabul edilir ve kabul ettiğin her şeyi tekrar tekrar yaşarsın.
12 Yorumla- 1 yıl
Şimdi bu sözü duvara asicam
- 1 yıl
👍🤚
- 1 yıl
Ay kız tabi hele bi erkeği affediyorsan hatanın en en en büyüğü yok kız bunlar iflah olmaz hatasız kul olmaz askim ama yinede öyle ani şeyler yapma affetme bunlar akıllanmiyor affedince elde ettim deyip daha beterini yapıyor beter olasicalar bide kendilerini zeki sanmaları yok mu deli ederler adamı aq
14 Yorumla- 1 yıl
Aşkım beni şıp diye anlamisin
- 1 yıl
Heralde kızım vallahi sıç agzina affetme kızım helak olursun valla vur kıçına tekmeyi süründürür yılandan beter et bunlar hakediyorlar vallahi bak
- 1 yıl
Valal bu erkekler karilardan beter olmuş ne bu naz aq
- 1 yıl
He kız sorma dışarıda aslan içeride kari gibi trip naz ben öyle erkeğin yanında kendimi daha çok erkek gibi hissediyorum allahim duz beyinlileri affetmek falan yok tripli nazli erkeği anası sevsin anası pışpışlasın aaaaaa delirtiyorlar insanı
her zaman büyüklüktür denir buna katılıyorum ama şu da bir gerçek sonradan insan pişman oluyor çünkü bir sey bir defa yapıldıysa illa devami gelir er ya da gec sonunda pişmanlıklar olur ve bundan büyük bir ders alırsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiçbirimiz masum olmadığımıza göre asıl affetmeyen, affedemeyen kişi acı çekmektedir. Canı gönülden huzurlu yaşam sürdürmek isteyen kişiler affedici hakkını kullanır ve hayatına devam eder... ✅
10 Yorumla- 1 yıl
Affet , affetmek en büyük silah bence ama unutma sana yapılanı. Benim bu dünyada canımı yakmış biri vardı 3 ay önce vefat etti ve ben onu hala affedemedim ve vicdan azabı çekiyorum içimden onu affetmeye çalışıyorum
Hayatlarımız çok kısa kimseye nefret duymaya vakit ayırma10 Yorumla - 1 yıl
Affetmek kendimle alakali ben kimseye karsi olumsuz duygular beslemek istemem af ederim kendi iyiligim icin ama asla eskisi gibi olmam olamam soğuyorum.
10 Yorumla - 1 yıl
Affetmek hata değil, erdemdir. Affettiğin zaman hafiflersin. Affetmek, karşı tarafa ikinci bir şans vermek demek de değildir. Dilersen verirsin ikinci şansı, o ayrı. Ama affedersin, araya da mesafeni koyarsın. Dikkatli olursun. Sana karşı aynı hataların tekrar yapılmasına fırsat vermezsin. Bazen önce affeder sonra yol verirsin. Her şey senin elinde.
11 Yorumla- 1 yıl
@Kindness-Compass beylik sözler boş laflar
- 1 yıl
Şöyle oluyor arkadaşlar. Birini affettiniz diyelim o kişi zaten beni affedecek diyor yine aynı hatayı yapıyor. Sonra bu bir döngü haline geliyor. Ve hata yapan kişi de artık şunu düşünüyor. Ne yaparsam yapayım beni affediyor, artık gizli saklı bişey yapmama gerek yok ve bende bu ilişkiye dair heyecanımı kaybettim. Böylece gidiyor başkasını buluyor. Olay bu!!
20 Yorumla - 1 yıl
Affetmemek de insanı psikolojik olarak yoran bir durum. Yani affedememek demeliyim belki de. Affedilecek kişi affedilir neticede ama affetmek değil de hata yapana ikinci şansı vermek hatadır.
10 Yorumla - 1 yıl
Hazır değilsen hatadır ve pişman olmayan, telafi etmeye çalışmayan da niye affedilsin ki. Ben affetmek istemiyorsam affetmem, intikam almam, kurban olduğuma havale ederim, o bakar icabına
10 Yorumla - 1 yıl
Affetmek haddiniz değildir, Allah'a mahsustur, haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız insanlara telafi edebilmeleri için gereken hoşgörüyü göstermek olgunluk ve medeniyettir.
10 Yorumla - 1 yıl
Bazen hatadır bazen değil bu tamamen affettiğiniz kişinin iyi niyetinizi suistimal etmemesine bağlıdır.
10 Yorumla Affetmek hosgoruluktur, kendinle de barismaktir. Ama bu demek değildir ki her şey eskisi gibi olacak, sadece eskisinden daha tecrübeli başlıyorsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bı insanı eğer affedersen o insan senin onu tekrar affedeceğini düsünüp tekrar hata yapar. Sen üzülürsün sonra yine, o yüzden evet hata
10 YorumlaBir defadan bir şey olmaz ( olaya göre değişir)
İki defa affetmek karşıdakinin suçu
Üç defa aldatmak ise kendi aptallığı10 YorumlaAffetmek hata mıdır? Neye göre affetmek. Hayatına yeniden almaksa hatadır ancak yarım kalmış hissediyorsan da almamak hatadır bana göre.
10 Yorumla- 1 yıl
Evet hata, çünkü affettgn kişi seni afettgne bin pısman edecek yetmedi yüzsüz gbı birde affetmeseydn dick
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Ne yaptığına bağlı olarak değişebilir, eğer çekip gittiyse affetmek olmaz. Giden gittiği gün bitmiştir.
10 Yorumla- 1 yıl
Yapılan hata ise bir defaya mahsus affedilebilir ama bilinçli bir karar sonucu oluşan yanlış ise affetmek sadece tekrarı için izin vermek demektir.
10 Yorumla Affetmek, aldatılan tarafından tutsak düşmüş bir ruhu özgür bırakmaktır. Hata değil, özgürlüktür, huzurdur, acılardan uzaklaşmaktır.
10 YorumlaAffetmek karşı tarafı ödüllendirmektir. Yine yap bana ne yaptıysan demektir. O yüzden kimseyi affetmeyin
10 Yorumla- 1 yıl
Neyi ve kimi affetmeye bağlı değişir, değmeyecek insanları affetmek hatadır.
20 Yorumla - 1 yıl
Hatadır, katilini affeden her insan tekrar ölmeye mahkûmdur.
20 Yorumla - 1 yıl
Evet. Gunumuzde degerli bişi değil . Basını alıp gıtmen lazm o konu neyse
20 Yorumla - 1 yıl
Yerine göre değişiyor ama herkes ikinci şansı hak etmiyor
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır ben affetmenin büyüklük olduğunu öğrendim kitaplarda
10 Yorumla - 1 yıl
Her zaman hata olduğunu anlayacağın pişman olacağın, affedilen kişinin davranışlarıyla anlarsın
10 Yorumla - 1 yıl
Kesinlikle öyle. Bir defa yapan yine yapar. İlk hatada silmek lazım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yanlış kişiye istemsizce tekrar şans vermeyi düşünmek hatadır
10 YorumlaHak etmeyen insanları affetmek, insanın kendisine yaptığı bir hatadır.
10 YorumlaEvet affetme edersen hatta kolay affedersin 100 100 gene yapar
10 YorumlaSuça göre değişiklik gösterir bu.
Mesela aldatan birisinin affedilmemesi lazım.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değil. Kimse mükemmel değil herkes hata yapa bilir ama bazı hatalar asla affedilmemeli.
10 Yorumla- 1 yıl
Herkes ve her şey affedilmez. Ben telafisi olmayacak durumlarda şans vermem.
10 Yorumla - 1 yıl
Aldattıysa affetmeyin abi ama ufak hatalardan birbirinizi üzmeyin aşk kolay bulunmuyo sevdiğinize sahip çıkın
12 Yorumla- 1 yıl
Bize sahip cikmiyolar abla
- 1 yıl
Bende platonik bir şekilde dolanıyom ortalıkta merak etme zjskdkd
İhanetin affı olmaz , onun haricinde affetmek de büyüklüktür. Bir babanın oğlumu affetmesi givi
10 Yorumla- 1 yıl
Affetmek bazen pişmanlıktır iyi düşünmek gerekir ve konuya bağlı
10 Yorumla - 1 yıl
Hataya göre değişiyor. Basit bir şey ise affet gitsin.
10 Yorumla HATADIR yine aynı muamele ile karşılaşıyorsun değişen bir şey olmuyor çoğu kişi affettim pişmanlıktan başka bir şey değilerdi
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Kendi içinde affetmek hata değil, onun dışında hatadır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Hatadır, ben akıllanmam kaç defa affettim bilmiyorum.
10 Yorumlau
1 yılKimi neden affetitğine göre değişir.. affedilmeyecek hataları affetmem.
10 Yorumla- 1 yıl
Hatasini bilip özür dileyeni anlarsinda insanlra ikinci şansi vermiceksin değişmezler
10 Yorumla Peygamberler bile hata yaparken biz Allahın aciz kullarının mı hatasız olmasını beklersiniz tabiki insanoğlu hata yapar ama affedilemez hata vardır affedilir hata vardır işte bunların ikisini ayırt edip affetmek vardır
10 Yorumla- 1 yıl
Ati affedersen ona ödüldür ama iti affedersen sana cezadır. Kimi affedeceğini bilmen lazım kısacası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasıl biri olduğuna bağlı eğer o hatayı tekrar etmezse hata değil ama sürekli yapıyorsa affetmek hata o zaman
00 Yorumla- 1 yıl
Affetmek büyüklüktür ama tabi karşındakinin kim olduğuna bağlı ve ne kadar hatalı olduğuna bağlı bazılarını affedersin ama eskisi gibi olmaz artık aranız
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Hatasına bağlı ihanet ve aldatma hariç affedilebilir çoğu zaman hata etmiş hissediyoruz
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Affettiğin kişiye göre arkadaşlık kurduğun zamana göre değişebilir
11 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Ben affederim ya bencil olmam öyle diğer insanlar gibi
- 1 yıl
Hata affettigin an aynı hatalar sürekli tekrarlanır bizde hep keşke demek zorunda kalıyoruz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Neyi affettiğine göre değişir.
Aldatmayı, yalanı, gideni affetmek hatadır00 Yorumla- Devamını Gör (168)
Detaylı bilgi