Aşk İlişkileri Küçük erkekler evlenmeye daha hevesli değil mi 😅 ne yapalım yani? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bizim yaş gurubunda tik yok 29 30 28 hatta evlilik istemiyolar kucukler evlenmeye hevesli en sonunda küçük bir erkeği bulup evlencem aaa 😅 Güncellemeler1 yıl Kandiricam küçük erkeklsri Küçük erkekler evlenmeye daha hevesli değil mi 😅 ne yapalım yani? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Al abla benim hakkımı da sen al küçük erkeklerle anlaşamıyorum zaten 20-25 yaş grubunu vereyim sana 😂 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl 😂 kız benim hakkımı yediler zaten Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,3b cevap paylaştı. evet bu zamanda gençler daha çok istiyor evliliği. bir gün evlenirsem Olgun kadınla evlenmek isterdim bende. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İvitt ben evlenmeye hevesliyin kız istiyom 🙈😅 ama sevdiğim kız ile evlenmek isterim tabi ki 😊💖 23 yaşına gireceğim 0 0 Yorumla
ceranemo4242 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben 27 de geç kaldım diyorum, şimdi ki gençler bizim nesilden daha hızlı yaşıyor. 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Eveg Yorumla
Ćèńńèť-Ƙùșù Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 90% 1 yıl Seneler geçse de senin evleneceğini düşünmüyorum. Sanırım kimseyi kolay kolay beğenmiyorsun. 0 3 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Öyle deme öyle deme Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Ben 29 umda evlenecegim Yorumla Ćèńńèť-Ƙùșù 1 yıl Diğer kapattığım hesabımdan beridir tanıyorum seni hatta dm dende konuşmuştum normal havdan sudan konuşmayı kestin cevap bile vermeye tenezzül etmedin. İşte o zaman anladım senin evlenemeyeceğini. Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 30 , eic 39% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. sende bende geçtik o yaşlardan :D o yaşlardayken olacaktı o zaman 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 65 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senden küçüklerin yuva kurma gibi bir hevesleri yok boşuna beklersin. 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 87% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Sadece dediğin yaş grubunda beklediğin tarzda birisini bulmak güç oluyor 0 0 Yorumla
Soylu_Orgun Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Onların amacı evlenmek değil ki her gün cinsel ilişki yaşamak 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha hayatlarının baharı olacaklardan habersiz aşık oluyorlar shhsh 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ahahahah neden olmasın 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl 😅 iş yerinden de 22 yaşında güvenlik bana talipti tabi benim 29 uma gireceğimden haberi yoktu 😅 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye toz pembemi görüyorlar yaşamayı 0 3 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Evet bazen kasmamak da gerek Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Yoksa hayatın tadı kaçıyor daha saflar ve temiz duyguları var benim de bu tarz duygular hoşuma gidiyor hesap kitap yapan erkek sevmiyorum ilişkide Yorumla İST34MLT44 1 yıl O kadarda saf olmuyor lar göründüğü kadar ya biraz sip sevdi gibi durumlar Yorumla
Herhangibirkızişte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Daha çocuklarda ondan 1 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evliliğin ciddiyetinin farkında değiller 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ayranları yok icmeye... anladın sen onu 😊 0 4 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Kandiricam küçük erkeklsri çok da tatlılar valla kıymet biliyorlar 😅 Yorumla Ksproff 1 yıl Ask olsun biz tatli degilmiyiz 😄 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Sizin yaş gurubu da iyi eskilerden hafif ama benim kendi yas gurubum 28 29 🙄🙄 Yorumla Ksproff 1 yıl Eyvallah cicikiz 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl evlen evlen. sen büyütürsün 0 9 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Yoo hiç de öyle değil daha kıymet biliyolar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kıymet bilmiyorlar demedim ki :D Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Ben de küçük duruyorum zaten beaber buyuruz hdjdjdjb Yorumla Cevap sahibi 1 yıl :D evlenince bilgilendir bizi Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Ben 29 umda evlenecegim bilgilendirmem muhtemel siteden giderim yavaştan sjsb Yorumla Cevap sahibi 1 yıl e daha aday bile yok sanırım :D Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Var da ben beğenmiyorum olmayacak kişiler var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hakkında hayırlısı ne diyelim Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Hayırlısı Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Büyükler seni bulursa 🤣 0 5 Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Büyükler de hevesli evet ama benim yaş gurubunda tik yok Yorumla uusluu 1 yıl Niye bulamıyorsun sen ya Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Abi ben zor beğeniyorum Yorumla uusluu 1 yıl Böyle gidersen işin zor Yorumla Kirginimcokk0 1 yıl Haklısın Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Dogru kisi olduktan sonra yasin onemi yok 0 0 Yorumla
Verrirrt Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. 155 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Al abla benim hakkımı da sen al küçük erkeklerle anlaşamıyorum zaten 20-25 yaş grubunu vereyim sana 😂
😂 kız benim hakkımı yediler zaten
evet bu zamanda gençler daha çok istiyor evliliği. bir gün evlenirsem Olgun kadınla evlenmek isterdim bende.
İvitt ben evlenmeye hevesliyin kız istiyom 🙈😅 ama sevdiğim kız ile evlenmek isterim tabi ki 😊💖 23 yaşına gireceğim
Ben 27 de geç kaldım diyorum, şimdi ki gençler bizim nesilden daha hızlı yaşıyor.
Eveg
Seneler geçse de senin evleneceğini düşünmüyorum. Sanırım kimseyi kolay kolay beğenmiyorsun.
Öyle deme öyle deme
Ben 29 umda evlenecegim
Diğer kapattığım hesabımdan beridir tanıyorum seni hatta dm dende konuşmuştum normal havdan sudan konuşmayı kestin cevap bile vermeye tenezzül etmedin. İşte o zaman anladım senin evlenemeyeceğini.
sende bende geçtik o yaşlardan :D o yaşlardayken olacaktı o zaman
Senden küçüklerin yuva kurma gibi bir hevesleri yok boşuna beklersin.
Sadece dediğin yaş grubunda beklediğin tarzda birisini bulmak güç oluyor
Onların amacı evlenmek değil ki her gün cinsel ilişki yaşamak
Daha hayatlarının baharı olacaklardan habersiz aşık oluyorlar shhsh
Ahahahah neden olmasın
😅 iş yerinden de 22 yaşında güvenlik bana talipti tabi benim 29 uma gireceğimden haberi yoktu 😅
Niye toz pembemi görüyorlar yaşamayı
Evet bazen kasmamak da gerek
Yoksa hayatın tadı kaçıyor daha saflar ve temiz duyguları var benim de bu tarz duygular hoşuma gidiyor hesap kitap yapan erkek sevmiyorum ilişkide
O kadarda saf olmuyor lar göründüğü kadar ya biraz sip sevdi gibi durumlar
Daha çocuklarda ondan
Evliliğin ciddiyetinin farkında değiller
Ayranları yok icmeye... anladın sen onu 😊
Kandiricam küçük erkeklsri çok da tatlılar valla kıymet biliyorlar 😅
Ask olsun biz tatli degilmiyiz 😄
Sizin yaş gurubu da iyi eskilerden hafif ama benim kendi yas gurubum 28 29 🙄🙄
Eyvallah cicikiz 😄
evlen evlen. sen büyütürsün
Yoo hiç de öyle değil daha kıymet biliyolar
kıymet bilmiyorlar demedim ki :D
Ben de küçük duruyorum zaten beaber buyuruz hdjdjdjb