Güzel kızlarım toplanın size erkeklere neden güvenmemeniz gerektiğini anlatacağım (Her erkek aynıdır diyemem tabi)?

Öncelikle bu olayı neden burada anlatıyorum onu açıklayayım. 1. si bunu anlatmam içimi dökmem lazım ve etrafımda gerçekten beni dinleyebilecek kimsem yok. 2. si benim düştüğüm hataya herhangi biri düşsün istemem. Hazırsanız başlıyorum. Benim 2-2buçuk yıllık bir ilişkim vardı. Ve çok güzel ilerliyordu. Şimdi abartıyor diyebilirsiniz ama gerçekten etrafımdaki insanların arkadaşlarımın imrendiği mutlu bir ilişkiydi. Bu ilişki bir sene önce bitti. Nedenine gelince beni eski sevgilisiyle aldattı. Hem de sırf aylardır beklediğim film vizyona girdi ve tek başıma izlemek istemediğim için (arkadaşlarım ve kardeşim uzaktaydı onun da çalıştığı için gelemeyeceğini biliyordum) sürpriz yapıp 13 saatlik yoldan geldiği şehirde. Cuma akşamı işten çıkıp yola çıktı cumartesi sabahı indi pazar akşamı da geri dönüp pazartesi sabahı inip iş başı yapacaktı. Öyleli bir gelmeydi yani sırf beraber izleyelim filmi diye. Neyse ben cumartesi sabahı otogardan aldım beraber otobüse bindik ve şans mı deyim artık şanssızlık mı bindiğimiz otobüste eski sevgilisiyle karşılaştık. Herhangi bir şey olmadı o gün beraber vakit geçirdik sinemaya gidip filmi izledik falan akşam ayrıldık. Akşam normalde instagram hesabımız birbirimizde yoktur sevmem öyle şeyleri toksik gelir. Ama o gün Allah'ın işi işte şeytan dürttü instagram hesabına girdim. Baktım eski sevgilisine mesaj atmış. Kız cevap vermiş ama gördüğümü anlamasın diye görüldü yapmadım mesajı. Gece boyu uyuyamadım. Sabah kızın mesajını görmüş kız mesajı attıktan sonra bunu engellemiş zaten. O da mesajları sildi sonrasında. O gün tekrar buluşacaktık. Buluştuk içim içimi yedi ama hiçbir şey çaktırmadım. O gün gayet normal güzel bir gün geçirdik. Ama ara ara ağzını yokluyorum. Eski sevgilisini görünce ne hissettiğini sordum normal biriyle karşılaşmışım gibi oldu herhangi bir şey hissetmedim dedi. Ayrıldıktan sonra herhangi bir şekilde konuştunuz mu falan diye sordum hayır dedi. Hiçbir şey demedim yapmadım o gün çünkü kendisinin itiraf etmesini bekledim. Etmedi tabi ki. Ben bunu akşam otobüse bindirdim yolladım. Gece de mesaj atıp ayrıldım. Sonra her yerden engelledim. Aradan bir iki ay falan geçti engeli kaldırdım. Ayrıldığımız günden itibaren istisnasız her gün aramış. Hesabının şifresini değiştirmeyeceğinden instagram hesabına girdim. Yine istisnasız her gün yazmış özür dilemiş şarkılar sözler göndermiş gününün nasıl geçtiğini neler yaptığını benim yokluğumu özlediğini falan anlatmış. Kendisinin sevmeyi beceremediğini kabul ettiğini ama benim de veda etmeyi beceremediğimi yazdığını görünce son kez konuşmak için mesaj attım uzun uzun konuştuk. Kaç yıl geçerse geçsin bekleyeceğini söyledi ve o gün tamamen bitti. İki gün önce öğrendim ki tanıdığımız birinin karısıyla evde basılmış. Kızın kocası kocasının babası kızın babası dayısı bunları basmış. Bir güzel dövmüşler hastanelik etmişler kafasında 18 dikiş hastaneden kaçmış. Diğer gün de kızla birlikte İstanbul'a kaçmış. Kızın iki çocuğu var bu arada.

Güzel kızlarım toplanın size erkeklere neden güvenmemeniz gerektiğini anlatacağım (Her erkek aynıdır diyemem tabi)?