Oğlunun içmesine bi şey demiyo eskiden kocası da içiyomuş (vefat etti). Erkek arkadaşım annesi benim içtiğimi bilsin istemiyodu beni öyle bilmesin diye. 5 yıldır beraberiz yakında evlenmeyi düşünüyoruz. Dün viski içtiğimiz bardakları kaldırmayı unutmuşum annesi bi şey sormamış ama yüzü asıkmış makineye atmış bardakları da. Bana karşı tavırları değişir mi ya? Normalde beni sever iyi anlaşırız bi de bu yüzden bana karşı cephe alırsa hoş olmaz :/
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki tavrı değişebilir ama bu sonuçta senin hayatın ayrıca ne yapmışsın suç mu işlemişsin sanki.
Evet yaa. Bi de o kadar sevmediği bi şeyse oğluna da içiyo diye kızsın. Beraber oturup içmişiz yani nolcak
Evet öyle haklısın
içmiyorsa bile saygı duymalı
Annesi ona bi şey sorsaydı bi yalan da bulmuştuk ama bi şey demeden bardakları yıkamış yüzü beş karıştı dedi. Tek kusurumuz da bu olsun😅
Degisebilir
Cok nadir ictigini belirtirsin
Yattiginizi da biliyor mu
Valla yatıp kalkıyoruz ona hiç bi şey demiyo kadın ama alkole gelince yüzü düşmüş.. onun kriterlerine göre yaşamam lazım heralde😁
Tahmin etmistim
Alkolik modu takilmayin yeter
Kondom da sart
Yok yaa en son 2 ay once falan beraber ictim zaten cok istemiyodum da oyle eslik edeyim dedim onda da bardagimi kaldirmayi unutmusum🫠
Bunlarin evinde mi iciyonuz
Evet. Annesiyle tek yaşıyo zaten annesi yokken bazen işte
Her turlu anliyodur yattiginizi zaten
Yatakta basilmayin cok kotu oluyor soyleyeyim
Anlıyodur değil biliyo baya yaa annesi evdeyken kaldığım da oluyodu çarşafları falan değişiyorum her yerde saçım var kadının bilmemesi imkansızz😂😂
Sacin var da döl veya kondom var mi
Biz de annesine yakalandik yatakta buyuk olaylar oldu
Kondom kullanmıyoruz baska yontemler var bizde😅😅 sperm illa ki oluyo
Ayy nasıl yakalandınız ki 😨 kızın annesi bide daha sıkıntı
Geri cekilme ise o da sikinti😀 muzik aciyoruz sevisirken 2 hafta yapmamistik ev yoktu onlarinda bostu gittik duymamisz geldigini
Kiz tam kucagimda ziplarken girmis bagirinca duyduk kadin direk daldi bize
Ohaaaa shsbdjdk ay cok korkunccccc benim annemle bu ani yasadigimizi dusundum ölmüştüm kesin. Bu arada 1-2 aya evlencez bebe istiyoruz zaten çok sıkıntı değil artık😅 5 yıl idare ettik çok şükür hsbdbdhhd
5 yildir yapiyomusunuz
Bizim olaylar karisti sonra evlilik icin erkendi falan baya bildigin dayak yedim
Babasi da dovecekti falan aileme soylediler neler neler😂
5 yıldır değil de bi 4 var heralde hshsjdldmc ay o an nasıl davrandınız ben korkudan kalpten giderdimmm
Ya ben anlamadim zaten hala ziplatiyodum kadin kiza bi patlatti kiz uctu kucagimdan sonra bana vurdu derken giyindirmedi bile aldim kiyafetleri tek pantalonla eve kactim ust yok kilot yok😂
HSJDJDJDJ o anları görmek için para bile verirdim bu nasıl aksiyon
Unide de cok yakalandim da arkadaslara
Bu kizin ailesi olunca cok fenaydi
Ablasi falan herkes gordu benimkini 😂
Neeee😂😂 kadın tek gelmemiş mi bi de ablası da mı ordsydı puu
Normal evine geldi insanlar
Anasinin yataginda hoplatirken gormese iyiydi tabi😂
Benimkide buyuk biraz
Dedim. korkmadilar dimi falan dalga gectim🤣
sonuc olarak evlenmedık :D