AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hakkımı helal etmiyorum ben 😅
Etme etme bide sevgilisini aldatan da var
Karısını/kocasını aldatan sevgilisinimi aldatmayacak 😂
Bide yalancılar. ALLAH ateşlerini bol etsin
Amin ablacım Amin
Bunun adı KARAKTERSİZLİK...
Bu haltı yiyen şereften yoksun insan olmayan varlığın Eşi aynı durumu yapsa ne olur. Keyif alır mı? tebrik eder mi? yardımcı olur mu? bu sürece...
Böylelerini ifşa edeceksiniz.
İfşa etsen ne yine yapıyor yüz yok.
Haklısın ne diyebilirim ki.
Ahlak yok, adam afedersin çalışıyor muhtaç etmemek için, karısına telefon alıyor üst alıyor baş alıyor, ama kadın kocası evden çıkınca kocasının aldığı şeyler le, elin p. iclerine çıplak foto atıyor, bu insanlıkmi, hadi kocayı geç lan sen çocuk yetistiriyorsun vatana millet hayırlı evlat yetiştir, adamlarla konuş, he b. oku ye, o pis ellerinle çocuklarına yemek yedir, bu hangi insanlığın örneği
Erkek te aynı, kadın evde didinsin çamaşırı ni yıkasın ütü lesin sen elin p.. ruspusuna git, idam gelsin ya bunlara
Maalesef çağımızın hastalığı bu. Kadın da Erkek te aynı haltı yiyiyor. Bunun nedenleri uzun. Ama kısaca şunu söyleyebilirim ki başka hayatlara özenmek ve evliliklerini kıyaslamak.
Bu arada İDAM' dan yanayım. Bu Ahlâk çöküşü başka türlü düzelmez.
Bunun nesine özeniyorlar abim, ya adamın hayatında en son plandasin, karısı çocuğu ailesinden çok sonra, ya bir erkeğin metresi olmak, nedir , ya da bir kadının kocası varken ikinci erkek olmak, bu normal mi, insanın kendine saygısı olmalı.
İnsanların AR damarı çatladı artık. Çok güzel ifade ettin. İkinci Erkek/Kadın olmak. Hayatta hiç bir zaman ilk sırada olmayacaksın. Bugün varsın yarın yoksun. Sadece geçici hazlar geçici istekler.
İnsanlara öyle bir öz güven aşıladılar ki. Sen özgürsün, sen hiç kimseye muhtaç değilsin, sen ayaklarının üzerinde durabilirsin, sen güçlüsün, sana kimse karışamaz, sen özelsin diye diye insanları başka boyuta soktular.
Bu öz güvenle zaten Evlilikleri öyle bir hâle getirdiler ki sonuç ortada. Güveni geçtim Sadakâtten uzak sadece saygı üzerine bir Evlilik kurumu hâline getirdiler. Çiftler en küçük bir tartışmada birbirlerini çekemiyorlar. En ufak bir vukuatta evlilik için " olursa olur, olmaz ise sen yoluna ben yoluma" diyorlar.
Artık Evlenecek ideal Eş adayı bulmak o denli azaldı ki kimse aradığını bulamıyor. Kriterlerine uygun Eş bulamayanlarda ya evlenmiyor ya da evlilik kurumunu önemsiz görenler Fliört hayatı yaşıyorlar maalesef.
İşte bir Toplum böyle bitirilir.
Maalesef öyle
Yere dusenleri alıyorlar:) bekarlar ile alakası yok :)
Sonuç olarak herkesin bir haremi alıcısı var biz doğru düzgün insanların kafa dengi yok piyasaya bak
dolmuşsun beya :D
Kul hakki😂
nekadar oldu sevdiceğini bulamayalı
İstesem 1 günde 5 tane tak tak ayarlarım ben sadece hoş olmayan birseye espri yaptım. Bu kadar normallesmemeli
fazlasıyla normalleşti gibi gözüküyor burada. bide ciddi düşünenler çok
Bana göre normal değil. Karısına kocasına ihanet eden herkese eder.
çok ta umurunda değil zaten çoğu zaten heves heyecan büyük ihtimal. ben ciddi düşünen leri anlamıyorum nasıl inanıyorlar ::D
Evli insanın ciddiyetimi olur Allah aşkına yapma be, cinsellik için olan bir ilişki bariz belli.
ben diğer tarafı kast ettiim. d
ben çok konuştum kızla burada evli biriyle birlikte olupta seviyorum diyen
Yuvasını yıkacak adamın ego tatmin etmek amaç öyleleri için başarı.
Kim benim hakkımı yiyorsa haram olsun😂
Zıkkım da olsun
Hatta kadınların olsun 3er 5er sevgilisi
Utanmaz lar
Daha ağir konusucam da sitede yasak
İşleri güçleri sahtekarlik
Senin olayın ne bu kadar kinlendin
Hemcinslerim böyle yanlış yapıp bütün kadınların adlarini lekelemeleri yetoo
E butun erkekler aynisiniz diyorlar ona ne demeli
Erkekleri o hale getiren de o kadınlar.
Kim dedi hepsini dene diye 😂
3 günü yatağa giriyorlar sonra , agliyorlar
Ha bu onun kişisel sorunu bize bok atmasalar iyi de
İki tarafta evli, ona ne diyeceğiz.
Onlarda içinde🤣
Onlara da helal edelim, sevmeseler birlikte olmazlar.
Onlar başka şeyi seviyor
Ne olabilirki sadece anlık bişey mi sevdikleri
Ya biri duygusal boşlukta biri cinsel açlık,
Kadınlar nedense hep duygusal boşlukta olurlar. Öyle biri denk geldi dediğin gibiymiş.
Helal olsun 😀
Hayır per perişan olsunlar
Etmiyoruz
Swn ediyormusun
Niye edeyim, günah birseye
Yazık kafalarına
Umrumda değil bnane
Kendi bilir
Edin ☺️
etmiyoruz 😃
etmiyorum