Aşk İlişkileri Nası gidiyo? Sayın doslar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Xper artsın diye soriim bari Güncellemeler+1 yıl Güncel Nası gidiyo? Sayın doslar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Gitmiyor 1 0 Yorumla
Mehmet_2534 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İyi diyelim iyi olsun, yalnızlık zor geçiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl benim de öyle Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Xper artsın diye cevap veriyorum. İyilik senden nbr 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Saok Yorumla psicoach +1 yıl Evli misin Yorumla Soran +1 yıl Yess terday Yorumla psicoach +1 yıl 😬😬😬 çok kötüsün Yorumla Soran +1 yıl Ewet Yorumla psicoach +1 yıl Yakma kimseyi Yorumla Soran +1 yıl Yakacağımo yaktım Yorumla psicoach +1 yıl Nasıl teslim oldu acaba sana Yorumla Soran +1 yıl Olurlar Yorumla psicoach +1 yıl Lar derken çoğul oldu sanki Yorumla Soran +1 yıl İsyeyince oluyo çünkü. ama bıraktım Yorumla psicoach +1 yıl Evlilik başa bela o zaman Yorumla Soran +1 yıl Bi yönden ewet Yorumla psicoach +1 yıl Kaderdasiz o halde. Ben de tasaliyim Yorumla Soran +1 yıl Hayırdır Yorumla psicoach +1 yıl Dertdas lazım bana Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Nasıl gidiyor bu sabah daha çok cama vurup süzülen yağmur damlası misali süzüle süzüle. 1 0 Yorumla
BaşPrens Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Ben xper veririm sana ☺️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Weer Yorumla BaşPrens +1 yıl Çıktım gizliden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyidir sende ne var ne yok? 1 18 Yorumla Soran +1 yıl İyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapıyorsun peki Yorumla Soran +1 yıl Kahve aldım. çocuğu gönderdim otıruyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun :) kaç yaşında ufaklık kreşe mı gitti Yorumla Soran +1 yıl Yok :) marangoza :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam yaşına yakışır bir şaka Yorumla Soran +1 yıl Şaka değil ki, doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşında Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 40 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bakalım kolay gelsin şampiyona Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl sahlep içiyom :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun, bende isterim ama :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsana bana Yorumla Soran +1 yıl olur :) Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Makaradayiz sen napiyisin 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Bana da makara lazım Yorumla hharharis +1 yıl Makara da best of diyorum , garanti veriyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla hharharis +1 yıl Görmek istemezmisin Yorumla Soran +1 yıl Neyi :)) Yorumla hharharis +1 yıl Makarina tarifi vermek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla hharharis +1 yıl Emojilimi seversin Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Bencelere yorum yap daha çok xper veriyor 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gizli olanlarda Exper artıyor mu 1 0 Yorumla
Yigit2223 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Günaydın iyi yaptın şekerim 👩 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Boyle eksilere duser 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye be Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Can alan sorular sor ozellikle zabahlari Yorumla Soran +1 yıl Nası misal Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Millet libidolu sabahlari. 😉😉😉😉 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Uyumamak için uğraşıyorum senin nasıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günaydın 🙂iyi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Maşaallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sen? Yorumla Soran +1 yıl İyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet edelim Yorumla Soran +1 yıl Olur et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele gelirmisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Niye artsın yavru 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Artmıyo mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artar da neden istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Karizmam olsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm ben zannettim başka sorular soracaksın Yorumla Soran +1 yıl Sorarız da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oh evet sor Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. eh işte 1 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İyi knk 1 0 Yorumla
_NeedforHuzur_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Standart senin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Beniö de Yorumla _NeedforHuzur_ +1 yıl Napiyosunn yeni kalktin Yorumla Soran +1 yıl Ewet. kimler kalkmış bakıyorum Yorumla _NeedforHuzur_ +1 yıl İyi yapiyosn ise mi gidiceksin Yorumla Soran +1 yıl Yok, oğlumu yolladım Yorumla _NeedforHuzur_ +1 yıl İyi yapmışsın Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sıkici ve boslukta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gitmiyor
İyi diyelim iyi olsun, yalnızlık zor geçiyor
benim de öyle
Xper artsın diye cevap veriyorum. İyilik senden nbr
Saok
Evli misin
Yess terday
😬😬😬 çok kötüsün
Ewet
Yakma kimseyi
Yakacağımo yaktım
Nasıl teslim oldu acaba sana
Olurlar
Lar derken çoğul oldu sanki
İsyeyince oluyo çünkü. ama bıraktım
Evlilik başa bela o zaman
Bi yönden ewet
Kaderdasiz o halde. Ben de tasaliyim
Hayırdır
Dertdas lazım bana
Nasıl gidiyor bu sabah daha çok cama vurup süzülen yağmur damlası misali süzüle süzüle.
Ben xper veririm sana ☺️
Weer
Çıktım gizliden
İyidir sende ne var ne yok?
İyidir
Ne yapıyorsun peki
Kahve aldım. çocuğu gönderdim otıruyom
Afiyet olsun :) kaç yaşında ufaklık kreşe mı gitti
Yok :) marangoza :)
Tam yaşına yakışır bir şaka
Şaka değil ki, doğru
Kaç yaşında