Diğer Naber morukk, nasıl gidiyor adamım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Naptın görüşmeyeli eyyy dostum🤙 Güncellemeler+1 yıl Uyudunuz mu moruklar Naber morukk, nasıl gidiyor adamım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aravvn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl iyidir ahbap takılıyoruz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi takılmalar adamım 😂😝 Yorumla
maksatmuhabbet13 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl İyi bebek senden naber 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İyidir adamım nerelerdesin Yorumla maksatmuhabbet13 +1 yıl İstanbul güzelim sen Yorumla Soran +1 yıl Ben her yerdeyim ahbâbb🤙🤙🤞 Yorumla
topaLhamsi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl Oooo iyi brooo youu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyidir brrooocuk Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl İyi senden 🤣 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İyidir nenesinin elinden öptüğümün torunu 🤙😂 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Seni nenesi çılgın 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahaha Yorumla Soran +1 yıl Ahh adamım harikasınnnn🤞🤙 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayırdır 🤨 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Hayırdır dostum, sakin ol ahbâb Yorumla gacar4886 +1 yıl En sevdiğim deli biri 🤪 Yorumla Soran +1 yıl 🤟🤟🤙🤙🤞🤞yyeeaapp Yorumla gacar4886 +1 yıl Normalde de mi böylesin Yorumla Soran +1 yıl Bazen dostum yiiaa Yorumla gacar4886 +1 yıl Bayılırım 😘 Yorumla Soran +1 yıl Tutarız babalık:D Yorumla gacar4886 +1 yıl Tut bakalım o zaman Yorumla Soran +1 yıl Tuttum ahbâbb Yorumla Soran +1 yıl 😝😝 Yorumla gacar4886 +1 yıl Hani yaa ben yerde kaldım Yorumla Soran +1 yıl Ohh canıma değsin broo :D Yorumla gacar4886 +1 yıl Pislik 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Eheheheğ efendim seni adi herif 😂😂😝 Yorumla gacar4886 +1 yıl Delisin 😂 Yorumla Soran +1 yıl İltifat ediyorsunuz:D Yorumla gacar4886 +1 yıl Hmmm güzelmiş 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😃😃😃 güzelldirr Yorumla gacar4886 +1 yıl Uykun yok sanırım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Geç uyurum moruk Yorumla gacar4886 +1 yıl Aferin sana bende öyle 🤪🤪🤪 Yorumla Soran +1 yıl Oo iyi bro bendensin Yorumla
J0seph Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl iyi : )) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyisin adamım Yorumla
coşkuu Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl İyi cınım senden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi babalık nolsun yiiaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayyy sıkıcı aşko ya :( 1 57 Yorumla Soran +1 yıl Ahhh ağzına ıslak odunla vurduğumun çocuğuuu niye sıkılıyorsun adamimmm Cevap sahibi +1 yıl Yaa nasıl kıyacan bana ya :( bilmem ki sıkıcı geliyor bana bugün vakit geçmiyor ya Soran +1 yıl Dışarı çıksana adamımm Cevap sahibi +1 yıl Yaa çıkıp ne yapayım aşko yağmur yağıyor ya Soran +1 yıl Tamam dostum otur oturduğun yerdeee Cevap sahibi +1 yıl Yaa başka bir şey yapmıyorum ki zaten :( Soran +1 yıl Naptın sıkıntın geçti mi babalik Cevap sahibi +1 yıl Ayyy iyiyim aşko kendime geldim ya :) Soran +1 yıl Sevindim 😝😝 Cevap sahibi +1 yıl Ayyy teşekkür ederim tatlım ya 😍 sen nasılsın aşko Soran +1 yıl İyiyim ben de broo😂🤙 Cevap sahibi +1 yıl Yaa çok sevindim sen böyle konuşunca erkekle konuşurum sanıyorum ya :) Soran +1 yıl 🤣🤣🤣😂😂 ben de bi Kadınla konuştuğunu sanıyorum senden ötürü bea Cevap sahibi +1 yıl Yaa ne güzel işte :) ben şeyim işte ya :) Soran +1 yıl Nesin nesin babalık ;) Cevap sahibi +1 yıl Ayy pasifim tatlım işte ya :) Soran +1 yıl G a y misin Cevap sahibi +1 yıl Evet :) sorun olmaz dimi ya Soran +1 yıl Sorun olmaz brooo ben de biseksim😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Ayy ne güzel aslında bende biseksüel sayılırım kızlardan sonra pasif olmayı tercih ettim ya :) Soran +1 yıl Doğrudur kanki Cevap sahibi +1 yıl Sorun etmezsen tanışalım isterim ya :) ama nerde yaşıyorsun o önemli ya Soran +1 yıl Mersiğnnn de seenn Cevap sahibi +1 yıl Ayy uzağız ya uff ben İstanbul aşko ya Soran +1 yıl Tamam babalık Cevap sahibi +1 yıl Ayyy böyle konuşuyorsun sana verecem bak :) Soran +1 yıl 😂😂istemezzz Cevap sahibi +1 yıl Ben istersen peki :) Soran +1 yıl İsteme :D Cevap sahibi +1 yıl Yaa sanki elinde biliyorsun bir kere tadınca o zevki bırakamıyor özelikle biz erkekler daha çok zevk alıyoruz biliyorsun :) Soran +1 yıl Evet te sen tam erkek değilsin Cevap sahibi +1 yıl Evet değilim alıştım duramıyorum işte ya :) Soran +1 yıl :D bulalım sana g*y birini Cevap sahibi +1 yıl Olur sağlam bir aktif hayır demem :) Soran +1 yıl 😂😂😂 manyak mısın bi git yaa Cevap sahibi +1 yıl Hayır istekli yim sadece ya :) Soran +1 yıl Onu fark ettim ;) Cevap sahibi +1 yıl Yaa birazcık öyleyim kolay doymam :) Soran +1 yıl Hmmm öyle mi Soran +1 yıl Anladım Cevap sahibi +1 yıl Birazcık öyleyim sınırları zorlamayı severim heyecanı severim aşko Soran +1 yıl Bu heyecanını kaybetme ahbâbb Cevap sahibi +1 yıl Hiç kaybedecek birine benziyor muyum sence :) Soran +1 yıl Yok benzemiyorsun Cevap sahibi +1 yıl Yaa teşekkür ederim tatlım :) Soran +1 yıl Rica ederim Cevap sahibi +1 yıl Yaa keşke ist olsaydın sen Soran +1 yıl Ahh keşke bebeğim Cevap sahibi +1 yıl Ayy kız kıza takılırdık tabi benden ssns sıra gelirse tabi :) Soran +1 yıl Nasıl yani :D Cevap sahibi +1 yıl Anladın sen senin için kendimi feda ederim :) Soran +1 yıl Yoo anlamadım 🙄🙄 Cevap sahibi +1 yıl Erkekler konusunda öncelik benim diyorum aşko :) Soran +1 yıl Nasıl aşko daha açık ol :D Cevap sahibi +1 yıl Yaa gıcıklık yapma :) anladın işte Soran +1 yıl Offff anlamadim Cevap sahibi +1 yıl Dur gizledin çıkayım yaz aşko bana
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. eh işte :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen bi babalıksınnn kendine gel dostummm Yorumla Zyeprrexa +1 yıl moruk demişsin işte Yorumla Soran +1 yıl 😝😝😝 Yorumla
Kbrra01 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İyiyiz kanka sen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Iyiyiz abi yhhaa Yorumla Kbrra01 +1 yıl Mooi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
iyidir ahbap takılıyoruz
İyi takılmalar adamım 😂😝
İyi bebek senden naber
İyidir adamım nerelerdesin
İstanbul güzelim sen
Ben her yerdeyim ahbâbb🤙🤙🤞
Oooo iyi brooo youu
İyidir brrooocuk
İyi senden 🤣
İyidir nenesinin elinden öptüğümün torunu 🤙😂
Seni nenesi çılgın 🤣🤣
Ahahahaha
Ahh adamım harikasınnnn🤞🤙
Hayırdır 🤨
Hayırdır dostum, sakin ol ahbâb
En sevdiğim deli biri 🤪
🤟🤟🤙🤙🤞🤞yyeeaapp
Normalde de mi böylesin
Bazen dostum yiiaa
Bayılırım 😘
Tutarız babalık:D
Tut bakalım o zaman
Tuttum ahbâbb
😝😝
Hani yaa ben yerde kaldım
Ohh canıma değsin broo :D
Pislik 😂😂😂
Eheheheğ efendim seni adi herif 😂😂😝
Delisin 😂
İltifat ediyorsunuz:D
Hmmm güzelmiş 😂
😂😂😂😂😂😃😃😃 güzelldirr
Uykun yok sanırım 😂
Geç uyurum moruk
Aferin sana bende öyle 🤪🤪🤪
Oo iyi bro bendensin
iyi : ))
İyisin adamım
İyi cınım senden
İyi babalık nolsun yiiaa
Ayyy sıkıcı aşko ya :(
Ahhh ağzına ıslak odunla vurduğumun çocuğuuu niye sıkılıyorsun adamimmm
Yaa nasıl kıyacan bana ya :( bilmem ki sıkıcı geliyor bana bugün vakit geçmiyor ya
Dışarı çıksana adamımm
Yaa çıkıp ne yapayım aşko yağmur yağıyor ya
Tamam dostum otur oturduğun yerdeee
Yaa başka bir şey yapmıyorum ki zaten :(
Naptın sıkıntın geçti mi babalik
Ayyy iyiyim aşko kendime geldim ya :)
Sevindim 😝😝
Ayyy teşekkür ederim tatlım ya 😍 sen nasılsın aşko
İyiyim ben de broo😂🤙
Yaa çok sevindim sen böyle konuşunca erkekle konuşurum sanıyorum ya :)
🤣🤣🤣😂😂 ben de bi Kadınla konuştuğunu sanıyorum senden ötürü bea
Yaa ne güzel işte :) ben şeyim işte ya :)
Nesin nesin babalık ;)
Ayy pasifim tatlım işte ya :)
G a y misin
Evet :) sorun olmaz dimi ya
Sorun olmaz brooo ben de biseksim😂😂
Ayy ne güzel aslında bende biseksüel sayılırım kızlardan sonra pasif olmayı tercih ettim ya :)
Doğrudur kanki
Sorun etmezsen tanışalım isterim ya :) ama nerde yaşıyorsun o önemli ya
Mersiğnnn de seenn
Ayy uzağız ya uff ben İstanbul aşko ya
Tamam babalık
Ayyy böyle konuşuyorsun sana verecem bak :)
😂😂istemezzz
Ben istersen peki :)
İsteme :D
Yaa sanki elinde biliyorsun bir kere tadınca o zevki bırakamıyor özelikle biz erkekler daha çok zevk alıyoruz biliyorsun :)
Evet te sen tam erkek değilsin
Evet değilim alıştım duramıyorum işte ya :)
:D bulalım sana g*y birini
Olur sağlam bir aktif hayır demem :)
😂😂😂 manyak mısın bi git yaa
Hayır istekli yim sadece ya :)
Onu fark ettim ;)
Yaa birazcık öyleyim kolay doymam :)
Hmmm öyle mi
Anladım
Birazcık öyleyim sınırları zorlamayı severim heyecanı severim aşko
Bu heyecanını kaybetme ahbâbb
Hiç kaybedecek birine benziyor muyum sence :)
Yok benzemiyorsun
Yaa teşekkür ederim tatlım :)
Rica ederim
Yaa keşke ist olsaydın sen
Ahh keşke bebeğim
Ayy kız kıza takılırdık tabi benden ssns sıra gelirse tabi :)
Nasıl yani :D
Anladın sen senin için kendimi feda ederim :)
Yoo anlamadım 🙄🙄
Erkekler konusunda öncelik benim diyorum aşko :)
Nasıl aşko daha açık ol :D
Yaa gıcıklık yapma :) anladın işte
Offff anlamadim
Dur gizledin çıkayım yaz aşko bana
eh işte :)
Sen bi babalıksınnn kendine gel dostummm
moruk demişsin işte
😝😝😝
İyiyiz kanka sen
Iyiyiz abi yhhaa
Mooi